• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Daha önceden de okuyodum ama üye değildim. benim de 2 aylık, 13 kasım doğumlu bir kızım var. kızım çok sık kaka yapıyo. Günde 5 - 6 sefer yapıyo. Sizde de öyle olan var mı? gerçi ilk kızımda böyleydi ama ne kadar sürmüştü sık kaka yapması hatırlamıyorum. Herşeyi unutmuşum gibi geliyo

merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Daha önceden de okuyodum ama üye değildim. benim de 2 aylık, 13 kasım doğumlu bir kızım var. kızım çok sık kaka yapıyo. Günde 5 - 6 sefer yapıyo. Sizde de öyle olan var mı? gerçi ilk kızımda böyleydi ama ne kadar sürmüştü sık kaka yapması hatırlamıyorum. Herşeyi unutmuşum gibi geliyo

Cnm merhaba öncelikle hoşgeldin aramıza. Benim ilk kızım 3 ay boyunca hep 6 kaka yaptı günde. Hatta 6. Yapmadan asla uyumazdı. 2. Kızımda 4 kaka yapıyor. Emmeye bağlı heralde doktorum bana bişey demedi normal demişti o zaman.

Ben de 1 hafta önce aldım oyun halısı piyanolu olanlardan. 2 gündür epey gaz çıkardık sayesinde almayan kaldıysa kesinlikle tavsiye ederim. Bir de burada bir arkadaş zeka kartlarını tavsiye etmişti sipariş verdim bekliyorum gelmesini
Bizimki de piyanolu en cok aynasi dikkati i cekiyor:)Zeka kartlarini gosteriyorum ben cidden bebegi sakinlestiriyor dikkatini toparliyor ama bir yandan da acaba bu akim iyi mi kotu mu bilemiyorum.ya olumsuz cagrisim yapan sekillerse bunlar ve bebegimizin beynini uikamak icin bir oyunsa.cunku fena yayginlasti bu kartlar yeni nesil bu kartlarla buyuyor insallah kotu subliminal mesajlar icermiyordur

Bizimki de piyanolu en cok aynasi dikkati i cekiyor:)Zeka kartlarini gosteriyorum ben cidden bebegi sakinlestiriyor dikkatini toparliyor ama bir yandan da acaba bu akim iyi mi kotu mu bilemiyorum.ya olumsuz cagrisim yapan sekillerse bunlar ve bebegimizin beynini uikamak icin bir oyunsa.cunku fena yayginlasti bu kartlar yeni nesil bu kartlarla buyuyor insallah kotu subliminal mesajlar icermiyordur
hic o kısmını düşünmedim açıkçası umarım boyle bir durum yoktur. Ama düşünüyorum da boyle bir şey olsa çıkardı şimdiye kadar. Dediğin gibi çocukların çoğu bu kartlarla buyuyor

Canım aynısını düşündüğüm için almadım o kartlardan. Kendim çizip gösteriyorum bebeğime. İnşallah yanlışlıkla subliminal mesaj veren şeyler çizmiyorumdur :d bebeğimin bilinçaltına kötü uyaranlar göndermek istemem :d ben youtubedaki o bebeği sakinleştirdiği söylenen müzikleri bile dinletmiyorum. Bazıları gerçekten çok garip ne malum onlarda da subliminal mesajlar olmadığı. Ya da ben fazla pimpiriğim.

Canım Benimkinin kakası sakız gibi katı.ama benimki haftada bir anca yapıyor kendisi ya da fitil verirsem öyle.2dokor da fitil verdi.başka bi çözüm yolu önermediler:KK12:
Anne sütü alıyorsa 10 günde bir yapması da günde 10 defa kaka yapması da normal diye biliyorum canım fitile gerek var mı ki. Ama doktor daha iyi bilir tabi. Benimki günde 4-5 defa yapıyor ama mukuslu. Yarın doktora götüreceğiz bakalım umarım önemli bir şey değildir.

Kızlar 55 günlük bebeğim memeyi her geçen gün daha fazla reddetmeye başladı. Çok korkuyorum tamamen emmekten vaz geçerse diye. Önceleri sadece gece uykusundan önce yapıyordu şimdi gündüzleri bile zor veriyorum memeyi. Ağlıyor kendini geri çekip yay gibi yapıyor vücudunu. Halbuki aç yani belli. Bir tek gece uyandığında öyle uyku mahmurluğuyla güzel emiyor. Eskiden meme delisiydi memeden hiç ayrılmak istemiyor diye şikayet ediyordum ama böylesi daha kötüymüş. Tekrar meme düşkünü olması için ne yapabilirim?
Bu arada gazlı bir bebek değil yani gaz sancısından yapmadığına eminim.
Emzik hiç kullanmadık hani ondan dolayı memeden soğuma durumu da yok.
Biberon da uzun zamandır kullanmıyoruz. En son 3 hafta önce falan kullanmışımdır.

Anne sütü alıyorsa 10 günde bir yapması da günde 10 defa kaka yapması da normal diye biliyorum canım fitile gerek var mı ki. Ama doktor daha iyi bilir tabi. Benimki günde 4-5 defa yapıyor ama mukuslu. Yarın doktora götüreceğiz bakalım umarım önemli bir şey değildir.
Canım dönünce haberdar edersen sevinirim, iki gündür benim kızım da öyle yapıyor,

11 saattir uyanık :( ara ara 5 10 dk uyuyor onun dışında uyumadi :( aklımı kaçıracağım artık koca insanım ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor ya artık sinir sistemim çöktü :( sabah olacak neredeyse ya. Elim ayağım tutmuyor artık, eşimi uyandırdım sağolsun biraz oyaladı ama o da sabah erken kalkacak kıyamadım yat dedim. Gerçekten bütün enerjim ve gücüm bitti :(

11 saattir uyanık :KK43: ara ara 5 10 dk uyuyor onun dışında uyumadi :KK43: aklımı kaçıracağım artık koca insanım ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor ya artık sinir sistemim çöktü :KK43: sabah olacak neredeyse ya. Elim ayağım tutmuyor artık, eşimi uyandırdım sağolsun biraz oyaladı ama o da sabah erken kalkacak kıyamadım yat dedim. Gerçekten bütün enerjim ve gücüm bitti :KK43:
Allah yardımcınız olsun bazen benim oğlumda saat başı emmeye uyanıyor o zaman bile sarhoş gibi oluyorum :işsiz:

Yeni doğan aparatıyla mı aldınız yoksa 3. Aydan itibarennmi kullanacaksınız. Yeni doğan aparatını kullanıyosanız memnun musunuz bazı yorumlarda kaydığını kullanamadıklarını yazmışlar
Benimki nde zaten vardı aparat. 3.aydan sonra o kısım dışa katlanıp çene desteği oluyordu. Ama taşıma kapasitesi 9kg sanırım. Biraz az gibi ama çocuk ağırlaştıkça taşıması zaten çok zor oluyo

Kızlar 55 günlük bebeğim memeyi her geçen gün daha fazla reddetmeye başladı. Çok korkuyorum tamamen emmekten vaz geçerse diye. Önceleri sadece gece uykusundan önce yapıyordu şimdi gündüzleri bile zor veriyorum memeyi. Ağlıyor kendini geri çekip yay gibi yapıyor vücudunu. Halbuki aç yani belli. Bir tek gece uyandığında öyle uyku mahmurluğuyla güzel emiyor. Eskiden meme delisiydi memeden hiç ayrılmak istemiyor diye şikayet ediyordum ama böylesi daha kötüymüş. Tekrar meme düşkünü olması için ne yapabilirim?
Biberon da uzun zamandır kullanmıyoruz. En son 3 hafta önce falan kullanmışımdır.
Sütün mü azaldı acaba. İnşallah geri döner memeye

Günaydın kızlar kalada beyaz iplik gibi şeylerle karşılaşan oldu mu hem iplik gibi ince hem de daha kalin

11 saattir uyanık :KK43: ara ara 5 10 dk uyuyor onun dışında uyumadi :KK43: aklımı kaçıracağım artık koca insanım ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor ya artık sinir sistemim çöktü :KK43: sabah olacak neredeyse ya. Elim ayağım tutmuyor artık, eşimi uyandırdım sağolsun biraz oyaladı ama o da sabah erken kalkacak kıyamadım yat dedim. Gerçekten bütün enerjim ve gücüm bitti :KK43:

Benim oğlum 3 gündür böyle. Sadece memede uyuyo. Yatağında hep uyanık. Salladığımda dalıyo bırskınca hemen gözünü açıyo. Sanki gğnlerdir uykusunu almış gibi gözler açık. Gece gündüz zorla en fazla 20-30 dk uyuyo. Ben artık baygınlık geçiricem. Şimdi kontrolden geldik doktora sordum. Bi sağlık sorunu yok ,sağlıkla işgili sıkıntısı yoksa bu dönemlerde normal olabilir dedi. Kucagında uyumak istiyodur gecici bi durum dedi. İnşalla bi an önce geçer yoksa ben ayakta uyuyorum artık. Birde rahatlaması için zinco damla yazdı

Benim bebeğimde 2 hafta önce dediğin gibiydi bir iki dakika emiyor sonra ağlayıp kendini geri atıyordu gaz sorunu olan bir bebek değil acaba sütüm mü yetmiyor diye bende buraya yazmıştım hatta sonra farkettim ki o an gazı oluyor ve kaka yapmaya çalışıyor bebeklerde 8. Hafta civarında poposundaki kas kasılmaya başladığından gaz sancıları artıyormus bebek o kası gevşetip gaz çıkarmayı öğrenince azalıyor 9. Haftada oğlumun o durumu düzeldi ama ben ağlasada memeyi bıraksada bıraktığında ağzından gazını çıkartıp tekrar zorla verdim hep iki saatte bir senin bebeğinin sorunuda gaz olabilir

Bikacgundir bizde geceleri oyleyiz gunduz uyuyo aksama kadar aliyo uykusunu gece uyumuyo. ne besiginde nede ayagimda salladigimda durmuyo kucak istiyo gözgöze geldigimizde heycanlaniyo gulmeye basliyo :)Biraz 1 saat kucagimda salliyorum dalsin diye ama besigine koyunca uyaniyo hemen. Ben uykuyu cok seven biriyim. Dayanmak cok zor. 11 saat cok uzun bi süre ALLAH yardimcimiz olsun . InsAllah artik duzene girerler

Aynı bizim durum herşey elimde kaldı sürekli kucağımda uyuyo koyunca uyanıyo. Sling aldım ancak uyursa içine koyabiliyorum uyanıkken kesinlikle durmuyo. Uyuyunca slingi bağlamak için koyunca uyanıyo. 2 aydır daha iki kere kullanabildim
Şimdi aklım kanguruda ama yeni doğan aparatıyla durur mu bilemedim.
Bizim bebekler aynı o zaman. İşte ben de sırf bu yüzden güvenemiyorum o kadar para verip elimde kalır diye. Slingi hangi marka aldın canım?

Back