• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim oğlum da ilk ay 1800 gram almıştı doktor biraz fazla olduğunu bunun da gazın bir sonucu olduğunu söyledi :( bağırsaklar gurul gurul hep. Sağlık ocağında ilk 3 ay her istediğinde emzir bişey olmaz demişlerdi ama hata yapıyorum sanırım.

Benim oğlum da ilk ay 1800 gram almıştı doktor biraz fazla olduğunu bunun da gazın bir sonucu olduğunu söyledi :KK43: bağırsaklar gurul gurul hep. Sağlık ocağında ilk 3 ay her istediğinde emzir bişey olmaz demişlerdi ama hata yapıyorum sanırım.
Bebeğin gazlıysa en az 2 saat arayla emzirmen gerekiyor canım.

Kızlar sizce nasıl kullanışlı olur mu ?

Eklentiler

• 2018-01-17 20.21.55.jpg
    2018-01-17 20.21.55.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar sizce nasıl kullanışlı olur mu ?
Ben kullanıyorum memnunum
Canım marka önemli alırken dikkat et ergonomik olsun bebeğin bacak gelişimi acisindan. Marka olarak ben momfort bayb kullanıyorum bir arkadaş da solomombayb kullanıyor arkadaşın nicki aklıma gelmedi. O da memnundu o markadan yada tuniko diye site var irada da ergonomik kangurular var bilgiin olsun

Ben kullanıyorum memnunum
Canım marka önemli alırken dikkat et ergonomik olsun bebeğin bacak gelişimi acisindan. Marka olarak ben momfort bayb kullanıyorum bir arkadaş da solomombayb kullanıyor arkadaşın nicki aklıma gelmedi. O da memnundu o markadan yada tuniko diye site var irada da ergonomik kangurular var bilgiin olsun
Sağol canım açıklama kısmında ergonomik yaziyo ama marka adını yeni duydum egg aby diye bi marka emin olamadım

Bebeğin gazlıysa en az 2 saat arayla emzirmen gerekiyor canım.
Öyle yapmam gerek evet ama doktor muayenesinde bile ortalığı yıktığı için ağlamaktan doktor bile evet çok sık emzirme diyorum ama hal böyle olunca yapacak pek bir şey yok dedi. Dediklerinin yarısını duymadım bile eşime sordum sonra şurada ne demişti diye.
Bir de elini kolunu yalayıp duruyor acıkınca. Ağzına denk getiremeyince daha çok sinirleniyor

Evet benim oğlan da kucağımdan inmiyor ben de kanguru almak istiyorum. Sling i bağlaması uzun ve yorucu geliyor bana daha pratik kanguru ona göre sanki.
Oğlum içinde durur mu ona güvenemiyorum. Doğduğu günden beri kundak yaptırmadı. Aldığım ana kucağında da yatmıyor hiç elimde kaldı öyle hevesle almıştım

Kizlar dis kasiyici cingirak oyuncak vs neler aldiniz
Ben yılbaşı indiriminden oyun halısı aldım ama daha hiç ilgisini çekmiyor 2 aylık bile değil benimki. Fisher price ın arılı bir çıngırağını aldım beşiğiçn kenarına astım bazen elini çarpıp çıkan sese şaşırıyor.
Diş kaşıyıcı da en iyi sophie diye bir markanın zürafası var onu diyorlar ama çok pahalı

Yeni doğan aparatıyla mı aldınız yoksa 3. Aydan itibarennmi kullanacaksınız. Yeni doğan aparatını kullanıyosanız memnun musunuz bazı yorumlarda kaydığını kullanamadıklarını yazmışlar
Yeni dogan aparatini da aldim ama bana aparatli kullanim zor geldi ya da beceremedim bilemiyorum.benim kizim cok agladi aparatla da aparatsiz da o yuzden biraz buyumesini bekliyorum

Evet benim oğlan da kucağımdan inmiyor ben de kanguru almak istiyorum. Sling i bağlaması uzun ve yorucu geliyor bana daha pratik kanguru ona göre sanki.
Oğlum içinde durur mu ona güvenemiyorum. Doğduğu günden beri kundak yaptırmadı. Aldığım ana kucağında da yatmıyor hiç elimde kaldı öyle hevesle almıştım
Aynı bizim durum herşey elimde kaldı sürekli kucağımda uyuyo koyunca uyanıyo. Sling aldım ancak uyursa içine koyabiliyorum uyanıkken kesinlikle durmuyo. Uyuyunca slingi bağlamak için koyunca uyanıyo. 2 aydır daha iki kere kullanabildim
Şimdi aklım kanguruda ama yeni doğan aparatıyla durur mu bilemedim.

Ben yılbaşı indiriminden oyun halısı aldım ama daha hiç ilgisini çekmiyor 2 aylık bile değil benimki. Fisher price ın arılı bir çıngırağını aldım beşiğiçn kenarına astım bazen elini çarpıp çıkan sese şaşırıyor.
Diş kaşıyıcı da en iyi sophie diye bir markanın zürafası var onu diyorlar ama çok pahalı
Oyun halisi ben de almistim hamileyken kullaniyoruz sanirim almayan kalmadi yeni nesil annelerden :KK70: onun disinda sophie hakkinda baska bir sayfada daha konustuk bir arkadas kuf yaptigini duymus ve yikanmiyormus o yuzden ben vazgectim ondan

Son düzenleme:
Kizlar dis kasiyici cingirak oyuncak vs neler aldiniz
Ben de 1 hafta önce aldım oyun halısı piyanolu olanlardan. 2 gündür epey gaz çıkardık sayesinde almayan kaldıysa kesinlikle tavsiye ederim. Bir de burada bir arkadaş zeka kartlarını tavsiye etmişti sipariş verdim bekliyorum gelmesini

Back