2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bence gayet iyi canım bizim de ev 23-24 derece oluyo bazen oturduğumuz oda 25-26yı görüyo içten kısa veya uzun kollu zıbın altına bi pijama ve üstüne de tulum giydiriyorum senin gibi yeleği de uyandığında giydiriyorum üşümesin diye

Tesekkurler canim paylasimin icin

2 saat emek vererek uyuttugum cocuk 20 dk sonra ıkınıp morararak uykusunun icinde ağlıyor agliyor, sonra uykusu açılıyor kiyamam hem uykudan hem gazdan perisan oluyor saatlerce sakinlesemiyor
Canım ben çay kaşığının ucuyla kimyon ağzıma atıp üstüne su içiyorum çok faydasını gördüm

Aslinda doktor da 23 24 dedi ama bizim ev genelde 25 26 ben de altini ustunu iki kat giydiriyorum. Yelek cok cok nadiren. Uyurken de penye battaniye

Herkesin bunyesi farkli herhalde. Kimyon ve rezene hic etki etmedi daha 14.gun bebegime bile kimyon verdim. Bugun biogaia bitmisti fellik fellik nöbetçi eczane aradik.
Ay evet canım yazmışsın geç gördüm Allah yardımcın olsun o zaman az kaldı sabret demekten başka bir şey gelmiyo elimizden

İyi akşamlar bizim yarın üçlü aşımız var iki aylık olunca yapılan aşılar yapılacak ama bu aşıdan sonra çok Ateş oluyor mu ateşi çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum aşı sonrası bir hafta banyo yok dedi hemşiremiz telefonda. Ateş çıkarsa duş aldıramam da ...

Ates düsürücü yada fitil önerir hemsireniz merak etmeyin. Insallah cikmaz ve ilacada gerek kalmaz

Canim ise yaradi mi soyler misin

Altta zıbın üstte pijama üst , ayaklı pijama alt.
Çorap, şapka, eldiven yok.
Ev 25-27 derece arası.

Biz ateşsiz atlattık, olmayadabilir.
38 dereceyi görünce bir çay kaşığı calpol.
Yarım saate düşürür, her 6saatte 1. 1 çay kaşığı verebilirsiniz. Ateşlenirse düzenli aralıklarla ateşini kontrol etmek lazım, ıslak bez koymak, soymak vs de denenebilir ama ben calpol veriyorum.
1 hafta değil 3 gün yıkanmama kuralı söylenmişti bize, 4. Gün yıkadım hep.

Bizde de ateş olmadı şükür. Ben o gün gün boyu sadece Uzun kol zıbın ve alt pijama giydirdim gece de üstünü çok inçe örttüm. Gün boyu üç kerede parol verdim ateş düşürücü. Doktor 3 gün dört saatte bir yarım ölçek ver ateş düşürücü dedi ana ben ertesi gün bir kere verip bıraktım

MasAllah. Bebegin kac aylik daha erken degilmi dış için yoksa erkencimi davraniyo
Yarın 3 aylık olacak inşallah.
Kızım 5 ay 2 günlük 2 diş çıkarmıştı.
Oğlanın 9. Ay çıkması gereken dişi şişmiş, şişip inip yer yapacakmış, belki patlayıp çıkabilir belki öyle zamanını bekleyebilirmiş. Son günlerde elini yumruk yapıp orayı kaşıyordu bir de emziği yan çiğneyip omzumu ısırmaya çalışıyordu diş kaşır gibi , ben de öyle farkettim.

Bızde persembe yaptırdk canm.bıze 3 gun banyo yok dedı hemsıre.bugun 4.gunu aksam banyo yaptırıcam.atesı yoktu ama cok huzursuzdu kolu agrıyodu bellı.cunku uykudan acıyla aglayarak uyanıyo tam dalamıyodu.1 kasık calpol verdm yarım saat sonra 3 saat uyanmadan uyudu .oyle korkma yanı.ıns atesıde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…