- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #35.141
Bence gayet iyi canım bizim de ev 23-24 derece oluyo bazen oturduğumuz oda 25-26yı görüyo içten kısa veya uzun kollu zıbın altına bi pijama ve üstüne de tulum giydiriyorum senin gibi yeleği de uyandığında giydiriyorum üşümesin diyeKızlar bebeğinizi evin içinde nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ev genelde 23-24 derece. Ben üstünü de altını da 2 kat giydiriyorum. Uyandığında yelek giydirip sonra çıkarıyorum. Acaba fazla mı giydiriyorum diye düşünüyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz?
Tesekkurler canim paylasimin icinSonunda detaylıca öğrenebildim canım. Araya rapor girebiliyormuş. Yalnız dilekçeye başlama tarihi de yazılıyormuş ama illa o tarihte başlamak zorunda değilmişiz. Ben mesela 2 yıl sonranın tarihini vereceğim ama daha erken de başlayabilirim. Bu arada dilekçeyle beraber doğum raporunu da götürmek gerekiyormuş.
Canım ben çay kaşığının ucuyla kimyon ağzıma atıp üstüne su içiyorum çok faydasını gördüm2 saat emek vererek uyuttugum cocuk 20 dk sonra ıkınıp morararak uykusunun icinde ağlıyor agliyor, sonra uykusu açılıyorkiyamam hem uykudan hem gazdan perisan oluyor saatlerce sakinlesemiyor
Aslinda doktor da 23 24 dedi ama bizim ev genelde 25 26Kızlar bebeğinizi evin içinde nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ev genelde 23-24 derece. Ben üstünü de altını da 2 kat giydiriyorum. Uyandığında yelek giydirip sonra çıkarıyorum. Acaba fazla mı giydiriyorum diye düşünüyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz?
Herkesin bunyesi farkli herhalde. Kimyon ve rezene hic etki etmediCanım ben çay kaşığının ucuyla kimyon ağzıma atıp üstüne su içiyorum çok faydasını gördüm
Ay evet canım yazmışsın geç gördüm Allah yardımcın olsun o zaman az kaldı sabret demekten başka bir şey gelmiyo elimizdenHerkesin bunyesi farkli herhalde. Kimyon ve rezene hic etki etmedidaha 14.gun bebegime bile kimyon verdim. Bugun biogaia bitmisti fellik fellik nöbetçi eczane aradik.
Ates düsürücü yada fitil önerir hemsireniz merak etmeyin. Insallah cikmaz ve ilacada gerek kalmazİyi akşamlar bizim yarın üçlü aşımız var iki aylık olunca yapılan aşılar yapılacak ama bu aşıdan sonra çok Ateş oluyor mu ateşi çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum aşı sonrası bir hafta banyo yok dedi hemşiremiz telefonda. Ateş çıkarsa duş aldıramam da ...
Canim ise yaradi mi soyler misinYapar misiniz bilmiyorum ama bir arkadaşım söyledi. Ben yapacagim, artık cok caresizim çünkü.
Onun bebegi de cok gazliymis, ne denese olmamış. Çörek otu yağını sabah aksam bir cay kaşığı kendisi içmiş. Tek bir damla da sabah akşam bebeğe vermis. 3 gun sonra bicakla kesilir gibi kesildi diyor tuvalet ve gaz problemi. Ben deneyecegim
Altta zıbın üstte pijama üst , ayaklı pijama alt.Kızlar bebeğinizi evin içinde nasıl giydiriyorsunuz? Bizim ev genelde 23-24 derece. Ben üstünü de altını da 2 kat giydiriyorum. Uyandığında yelek giydirip sonra çıkarıyorum. Acaba fazla mı giydiriyorum diye düşünüyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz?
Biz ateşsiz atlattık, olmayadabilir.İyi akşamlar bizim yarın üçlü aşımız var iki aylık olunca yapılan aşılar yapılacak ama bu aşıdan sonra çok Ateş oluyor mu ateşi çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum aşı sonrası bir hafta banyo yok dedi hemşiremiz telefonda. Ateş çıkarsa duş aldıramam da ...
Duzenli kullanamadim malesefCanim ise yaradi mi soyler misin
Bana hediye gelmisti yenidoğan gobek oyuntulu molfiks. 3 tane zor kullandim cok kalitesiz. Ama farklı olanlari var mi hic bilmiyorumKızlar aranızda molfix kullanan var mı. İyi yads kötü yorumu olan. Denesem mi diyorum buaralar
MasAllah. Bebegin kac aylik daha erken degilmi dış için yoksa erkencimi davraniyoEki Görüntüle 2094554
Sol alt dişe bakınız
Gazlar bittiğinde yavaştan bizi bekleyen sürpriz şeylerden birisi
Bizde de ateş olmadı şükür. Ben o gün gün boyu sadece Uzun kol zıbın ve alt pijama giydirdim gece de üstünü çok inçe örttüm. Gün boyu üç kerede parol verdim ateş düşürücü. Doktor 3 gün dört saatte bir yarım ölçek ver ateş düşürücü dedi ana ben ertesi gün bir kere verip bıraktımİyi akşamlar bizim yarın üçlü aşımız var iki aylık olunca yapılan aşılar yapılacak ama bu aşıdan sonra çok Ateş oluyor mu ateşi çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum aşı sonrası bir hafta banyo yok dedi hemşiremiz telefonda. Ateş çıkarsa duş aldıramam da ...
Yarın 3 aylık olacak inşallah.MasAllah. Bebegin kac aylik daha erken degilmi dış için yoksa erkencimi davraniyo
Eki Görüntüle 2094554
Sol alt dişe bakınız
Gazlar bittiğinde yavaştan bizi bekleyen sürpriz şeylerden birisi
Bızde persembe yaptırdk canm.bıze 3 gun banyo yok dedı hemsıre.bugun 4.gunu aksam banyo yaptırıcam.atesı yoktu ama cok huzursuzdu kolu agrıyodu bellı.cunku uykudan acıyla aglayarak uyanıyo tam dalamıyodu.1 kasık calpol verdm yarım saat sonra 3 saat uyanmadan uyudu .oyle korkma yanı.ıns atesıde olmazİyi akşamlar bizim yarın üçlü aşımız var iki aylık olunca yapılan aşılar yapılacak ama bu aşıdan sonra çok Ateş oluyor mu ateşi çıkarsa ne yapacağım bilmiyorum aşı sonrası bir hafta banyo yok dedi hemşiremiz telefonda. Ateş çıkarsa duş aldıramam da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?