• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar aranızda molfix kullanan var mı. İyi yads kötü yorumu olan. Denesem mi diyorum buaralar
Ben kullandm canm ama memnun kalmdm cunku poposunu saran lastık cok sıkı geldı bana rahat degıldı. bırde cısı dısına cıkıyodu o yuzden 1 paketten sonra almadm.suan prıma 2 numara kullanıyorm cok memnunum.

Ben büyük kızımda molfix kullanmıştım hiç sorun yaşamamıştım şimdi de molfixle başladım pişik faln yok şükür ama çok taşırıyo gibi geldi bi paket prima aldım ilk defa denicem eğer çok bi fark olmazsa molfixle devam:super:

Kızlar bişey merak ediyorum bebeklerinizin göz rengi değişmeye başladı mı? Kızımın ilk doğdundan bu zamana maviydi şimdi yeşile dönmeye başladı. Acaba daha değişir mi böyle kalır mı?

Kızlar aranızda molfix kullanan var mı. İyi yads kötü yorumu olan. Denesem mi diyorum buaralar
Bize Doğumda hediye gelmişti 70li paket onunla başladık şükür pişik falan olmadı ama bariyer yerleri çok sıkıyor resmen çizgi halinde kıpkırmızı oralar hata bir büyük boya geçtim sıkıyor diye ama onda da aynı oldu. bilmiyorum diğer bezleri kullanmadık hiç onlarda da ayni oluyor mu. bez değiştirince de pişik yapıyor diyorlar onun için cesaret edemedim ama slaepy denemek istiyorum.

Bizde de ateş olmadı şükür. Ben o gün gün boyu sadece Uzun kol zıbın ve alt pijama giydirdim gece de üstünü çok inçe örttüm. Gün boyu üç kerede parol verdim ateş düşürücü. Doktor 3 gün dört saatte bir yarım ölçek ver ateş düşürücü dedi ana ben ertesi gün bir kere verip bıraktım
Aşımızı olduk eve gidince 1 çay kaşığı calpol ver bir de gece tekip et Ateş çıkarsa verirsin dediler o kadar inşallah ateşlenmez

Bize Doğumda hediye gelmişti 70li paket onunla başladık şükür pişik falan olmadı ama bariyer yerleri çok sıkıyor resmen çizgi halinde kıpkırmızı oralar hata bir büyük boya geçtim sıkıyor diye ama onda da aynı oldu. bilmiyorum diğer bezleri kullanmadık hiç onlarda da ayni oluyor mu. bez değiştirince de pişik yapıyor diyorlar onun için cesaret edemedim ama slaepy denemek istiyorum.
Aynen molfıx bızdede ız yaptı kızarıktı bacaklarını saran yerlerı o yuzden vı daha almadm.ben sleepyde kullanıyorm canm prıma sleepy ıkısını degıstırerek kullanıyorm.sleepyde guzel memnun kaldm.

Yarın 3 aylık olacak inşallah.
Kızım 5 ay 2 günlük 2 diş çıkarmıştı.
Oğlanın 9. Ay çıkması gereken dişi şişmiş, şişip inip yer yapacakmış, belki patlayıp çıkabilir belki öyle zamanını bekleyebilirmiş. Son günlerde elini yumruk yapıp orayı kaşıyordu bir de emziği yan çiğneyip omzumu ısırmaya çalışıyordu diş kaşır gibi , ben de öyle farkettim.
MasAllah kizinda erkenciymis. InsAllah kolaylikla az atessiz agrisiz sizisiz atlatiriz bunlarida :) ben önce alt iki dis cikar diye biliyodum demekki bebekten bebege degisiyo

İlk kızımda Huggies kullandım çok şişiyordu bıraktık molfiks kullandık memnunduk, şimdi Sleepy kullanıyorum memnunum ben de

@DAMK06 gözleri lacivertti, gitgide açılıyor mavi olacak büyük ihtimalle, ilk kızımın da öyleydi
(Bazen ne kadar çok ilk kızım yazıyorum:) )

Aynen molfıx bızdede ız yaptı kızarıktı bacaklarını saran yerlerı o yuzden vı daha almadm.ben sleepyde kullanıyorm canm prıma sleepy ıkısını degıstırerek kullanıyorm.sleepyde guzel memnun kaldm.
Sleepy de bariyer var mı o da sıkar mı ki? Molfiks gibi bir de molfiks de sızdırma da oluyor arada

Sleepy de bariyer var mı o da sıkar mı ki? Molfiks gibi bir de molfiks de sızdırma da oluyor arada
Yok canm sleepy molfıx gıbı sıkmıyo hıc ız yapmadı sızdırmada yasamadm.molfıx hem kırmızı ız oluyodu hem sızdırma yasıyoduk 2 numara kullanıyodum sıkmıyodu ama o barıyer kısmı sıkıntılı.sleepy oyle degıl.

Bi cocuk 24 saatte sadece 4 saat uyurmu valla sirt bel bacak hepsi mahvoldu bu saat oldu hla ayagimda ne gaz allah askina bi turlu sancisi bitmiyor valla 2 kız büyüttüm boyle şeyler görmedim bu oğlan ömrümü yedi 2.5 ayda
Benim de elim ayagim titriyor artık sinirlerim bozuldu bu gece cok fena :(

Kizlar bu damlalar sizin genişlerde karın gürültüsü yapıyor mu bizde baya baya karnından lıkır lıkır sesler geliyor şurubu kesince azalıyor bu seferde şancı artıyor mememi çekiştirip duruyor..

Bu aşıdan sonra kızım çok huysuzlasdı. Gece 1 2 ye kadar sürekli mız mix uyumuyor uyutmuyor. Kucakta da beşikte de gezdirirken de hep ağlıyor.. ben zaten tum gün uykusuz gözlerim kapanıyor ayakta duramıyorum eşim biraz alıyor o da uykusuz kalıyor sabah da cok erken gidiyor. Inş düzelir ya..

Back