• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım kızının oglunun bir yardımı olmuyormu sana? Büyüklermiş maşallah. Bu dönemler gercekten çok yorucu ve zor hem beden olarak yoruluyoruz kucagımızda tutmaktan hem psikolojik olarak stres yoruyor
Çocuklar okulda bütün gün gelince ödev sınav onlarında işi çok bebek az daha büyüse çok istiyolar oynatmayı ama şu an anlamıyo hiçbişeydrn sürekli mızık mızık

kizim sürekli elini emiyor o kadar iştahlı emiyor ki cuk cuk diye ses geliyor biraz önce baktık sanki eli emmekten morarmış gibi buna çare bulamadım kundak yaptıgım zaman avaz avaz bağırıyor ağlıyor emzik kullanmıyorum daha doğrusu bir kaç kez emzik vermeye çalıştım almadı. elini emmesi alışkanlık olarak kalır mi yada geçici bir hareket mi bu bilmiyorum sizin Bebekleriniz de durum ne

Canım elini emerken ağzından çekmemek gerekiyormuş. Ablama doktoru söylemiş. O onun emme refleksi. Bizim hapşırırken engellenmesi gibi bişeymiş elini ağzına götürürken engellemek. Sürekli emiyosa Arada bir eldiven taksan belki faydası olur biraz eli dinlendirmiş olursun en azından

kizim sürekli elini emiyor o kadar iştahlı emiyor ki cuk cuk diye ses geliyor biraz önce baktık sanki eli emmekten morarmış gibi buna çare bulamadım kundak yaptıgım zaman avaz avaz bağırıyor ağlıyor emzik kullanmıyorum daha doğrusu bir kaç kez emzik vermeye çalıştım almadı. elini emmesi alışkanlık olarak kalır mi yada geçici bir hareket mi bu bilmiyorum sizin Bebekleriniz de durum ne
Benimkide aynı durumda asla emzik almıyor ama elini cuk cuk emiyor bende korkuyorum alışırda bırakmaz diye.

Canım elini emerken ağzından çekmemek gerekiyormuş. Ablama doktoru söylemiş. O onun emme refleksi. Bizim hapşırırken engellenmesi gibi bişeymiş elini ağzına götürürken engellemek. Sürekli emiyosa Arada bir eldiven taksan belki faydası olur biraz eli dinlendirmiş olursun en azından
Teşekkür ederim verdiğin bilgi icin su anlık eldiven taktım. Asil endişem internette bir yazı okudum elini emen çocuğun enfeksiyon kapma riski fazlaymış sürekli eli dışarıda olduğu icin o yuzdeb riskli yaziyordu

Teşekkür ederim verdiğin bilgi icin su anlık eldiven taktım. Asil endişem internette bir yazı okudum elini emen çocuğun enfeksiyon kapma riski fazlaymış sürekli eli dışarıda olduğu icin o yuzdeb riskli yaziyordu
Bir de benim oğlumda emzik almıyordu. Avent soothie almıştım ilk önce. Şimdi avent ultra soft aldım bu daha küçük ve hafif bunu tuttu. Baya rahatlatıyo uykuya dalmasını sağlıyo. Önceden sadece göğsümde uyurdu

Bir de benim oğlumda emzik almıyordu. Avent soothie almıştım ilk önce. Şimdi avent ultra soft aldım bu daha küçük ve hafif bunu tuttu. Baya rahatlatıyo uykuya dalmasını sağlıyo. Önceden sadece göğsümde uyurdu
Eşim iki tane farklı emzik aldı akşam deneyeceğim eğer onları almazsa avent soft alayım bende

Canım benimde sling var ama dediğin gibi koyunca uyuyor benim oğlu da ama benim ki çıkarıp yerine yatırınca direk uyanıyor asla yatmıyor beşiğinde

canım yanına yatmayi denedin mi peki, benim oğlum kedi yavrusu gibi yatiriyorum yanına yatıyorum sarılıyorum yüzü yüzüme değince uyanmiyo bazen bi iki mikirdaniyo uyanip geri uyuyo:KK74:

ama dediğin gibi slingden çıkarıp yatırmaya çalışmak rus ruleti gibi ya uyuyo bi iki saat ya da anında ciyak ciyak ağlıyo:KK34:

beşiğinde yatmiyosa yanına mi alsan:KK22: ben yanımda yatırıyorum ya reflü yatağını yatağama koyuyorum orda yatiyo bayılıyo ten teması olsun gözünü açınca beni görsün

Ne güzel her şeyi yoluna koyduk uykumuz beslenmemiz düzene girdi derken bi büyüme atağına giriyoruz bütün düzen alt üst oluyo dünden beri uykuya dalamıyo sürekli kucak istiyo mızık mızık :KK12: atlatsak şu dönemi de hayırlısıyla
Nasıl bir uyku ve yeme düzeni oluşturdunuz paylaşır mısınız

Kızlar normal doğum yapıp kanaması bitikten sonra tekrar kanaması başlayan var mı ?iki ay oldu doğum yapalı kırkım çıktıktan sonra adet oldum on beş gün e yakın sonra kanama bitti şimdi tekrar başladı

canım yanına yatmayi denedin mi peki, benim oğlum kedi yavrusu gibi yatiriyorum yanına yatıyorum sarılıyorum yüzü yüzüme değince uyanmiyo bazen bi iki mikirdaniyo uyanip geri uyuyo:KK74:

ama dediğin gibi slingden çıkarıp yatırmaya çalışmak rus ruleti gibi ya uyuyo bi iki saat ya da anında ciyak ciyak ağlıyo:KK34:

beşiğinde yatmiyosa yanına mi alsan:KK22: ben yanımda yatırıyorum ya reflü yatağını yatağama koyuyorum orda yatiyo bayılıyo ten teması olsun gözünü açınca beni görsün
Denemezmiyim canım şekilden şekle girdim suan beraber yatıyoruz zaten hatta doğduğundan beri ama srtık yatağımda eşimle uyumak istiyorum beşiği anne yanı ama onda bile yatmıyor reflü yatağında yatmıyor obyuzden bende sürekli kontrollü olmaktan derin uyku uyumuyorum suan sallanan ana kucağı arıyorum ama o kadar para verip onda da yatmamasından korkuyorum inşallah dğzene girecek bakalım

Back