2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimki de aynı 54 günlük hala geçmedi kundakta yaptırmıyo sürekli uyutuyorum uyanıyo

Beni de etiketler misiniz zayıflama grubuna

sizin adınıza cok sevindim. Bu zamana kadar nasıldı bebegin canım? Bizim de uyku düzenimiz yok. Bi gün sabahın köründe kalkıyor bidaha 3 saat uyumuyor. Bazen 9 10 da kalkıyor. Bazı günler gündüz güzel uyuyor bazı günler 10 dk da kalkıyor hiç uyumuyor. Düzenimiz ne zaman oturur bilmiyorum. Uyudugu zaman bile bir iş yaparken elim ayagım dolasıyor şimdi uyanır diye düşünmekten

Ayni senin gibiydim bende günduzleri uyutuyordum yatiriyodum mutfağa is yapmaya gidiyodum bi bakmisim arkamdan agliyor yani surekli basinda onu sallamami veya kucagimda uyumayi istiyordu su an daha iyi uyudugu zaman 2 saat uyuyor en az hemen uyanmiyor. Geceleride ayni sekilde surekli pıspislanarak uyurdu hatta gaz sancilarindan sabaha kadar uyuyamazdik atiyorum 3 e kadar kucagimizda canimiz cikardi uyuturduk zar zor yatirirdik jemen uyanip aglardi yine ben ayagimda tutardim mizmizlandimi hemen sallardim ayaklarim kopardi. Simdi gece emziriyorum yatiriyorum mızıldanmadan uyuyor 2 veya 3 kere kalkiyo emzirip yatiriyorum yine uyuyo.. allaha sükür uyudugum gunleride gördüm darısı sizin basiniza.. tabii cok nadir kakasini yapamadiginda huysuz olup gece yine bizi dikebiliyor ayaģa

Selam kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazamıyorum bebişle uğraşmaktan
Yalnız fena hasta oldum boğazım fena bi de başım çatlıyo ağrı kesici içebiliyo muyuz içersek ne içerbiliyoruz

Aynen bende ondan korktum canım benimde içte ama çok belirgin görünüyor kaşıntı yok bende şimdilik ama kaşıntı mantar da olabilir dikislerde kaşıntı olmadı bende ne düşmeden önce ne sonra gidersem haber ederim sonucu ama daha 15 gün sonra falan gidevilcem

Avmdeki rezaletimiz devam ediyor ishal, kusma, ateş ya yediğimiz dokundu ya da mikrop kaptık. Dunden beri perisaniz. Bebeğe geçecek diye aklım çıkıyor. Ates olunca parol içiyorum. Doktor emzirirken kullanacagim ilaçlar da yazdi ama ilerlemezse kullanmak istemiyorum

Kızlar bişey soracağım ben emzik kullanmaya başladım.bebeğim çok ağlıyo uykuya geçişte bazen iyi geliyo. Ama takip ettiğim bi grup var. Emzik memeden soğutur diyorlar. Benimki arada emerken zaten kendini geriye ittiriyor ağlıyo emmek şstiyo ama ememiyo. Emzik kullanıp bebeği memeden soğuyan var mı

kolik bebek anneleri biz artık battaniyede sallama evresine geçtik çünkü başka türlü tövbe durmuyor ama korkum şu gaz problemi birtiğinde bu çocuk sallanmadan uyuyabilecek mi yoksa yandık bizzz
Ben her yolu deniyorum uyuması için Canım bi noktada artık diyosun ki uyusun da nasıl uyursa. İnşallah alışmaz

PembeLokum canım nasılsın oğlun nasıl oldu

Selam canım iyiyim Allah’a şükür oğlum da orta şekerli Hale’n daha yarık damak biberonu ile takılıyoruz göğüsten emme olmuyor vakum yapamıyor oğlum 8 ocakta inşallah Hacettepe de yarık damak dudak konseyine görünecek oğlum orda belli olur artık ameliyat işi

Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

kolik bebek anneleri biz artık battaniyede sallama evresine geçtik çünkü başka türlü tövbe durmuyor ama korkum şu gaz problemi birtiğinde bu çocuk sallanmadan uyuyabilecek mi yoksa yandık bizzz
Bizim bebis de ayagimda salladigim surece uyuyor. Oyle 3 4 saat hic ayagimdan birakmadan salliyorum yeter ki sussun diye. Ağlıyor ağlıyor salladikca susuyor. Bi de parmagimi emiyor. Su an aglamaktan catlamamasi önceliğim. Neye alistigi umrumda değil. Gunu kurtarma derdindeyim.
Biogaia mız bitmis ne yapacagim bilmiyorum. Esim de cok cok hasta git al desem alamaz. Eroini biten bagimli gibi hissediyorum kendimi

Canm cok gecmis olsun ins bebisin cabuk iyilesir. Su kahve bardagini nasl koyuyorsunuz kesip mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…