- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.641
Maşallah darısı bizim başımıza psikolojimi bozmadan bu bebeği büyütürsem helal bana diycem
Benimki de aynı 54 günlük hala geçmedi kundakta yaptırmıyo sürekli uyutuyorum uyanıyoKızlar benim tirlatmama az kaldı. Ya kızım 35 günlük oldu ama dogdugundan beri uyurken sürekli hareket halinde ben onu izlerken çok yoruluyorum.doğal olarak da cabucak uyanıyor. Bu sorunu yaşayan var mı ya da ne zaman geçici bu hareket hali
Biz aynı durumdayız umarım geçecekBenimde sürekli kucağımda omzumda uyuyor ama bütün gün çok yorucu oluyor yerimden kalkamiyorum
Onlar heryerdeler malesefValla benim biraz psikolojim bozuldu cnm ama bebekten değil bilip bilmeden ahkam kesenlerden cevremdeki insanlardan her bi seyi bildigini sananlardan
Beni de etiketler misiniz zayıflama grubunaİyiyim canım sen nasılsın
Bende 74 te takıldım hemen başladım cuma zayıflama yarışmasından 7. Takımdayım tamam seni etiketlerim
Şöyle söyleyim canım şuan 69 kiloyum sütümü hiç etkilemedi hatta maşallah diyeyim oğlum 1 ayda 1.800 gr almış o yüzden gönlüm rahat
sizin adınıza cok sevindim. Bu zamana kadar nasıldı bebegin canım? Bizim de uyku düzenimiz yok. Bi gün sabahın köründe kalkıyor bidaha 3 saat uyumuyor. Bazen 9 10 da kalkıyor. Bazı günler gündüz güzel uyuyor bazı günler 10 dk da kalkıyor hiç uyumuyor. Düzenimiz ne zaman oturur bilmiyorum. Uyudugu zaman bile bir iş yaparken elim ayagım dolasıyor şimdi uyanır diye düşünmektenIyi aksamlar kızlar benim kızımın 10 gün sonra tam 3 ayı dolucak. Ve sanki biraz gazı düzeldi gibi uykularida..gece hic uyumayan cocuk dün 11 de uyudu sabah 9 kalkti arada sadece 2 kere mızıldadi emzirmek icin kaldırdım emdi yine uyudu. Gazınıda artik ustten cok fazla gaz cıkarmaya basladi o yuzden alttan cok zorlanmıyor sanki.. arada nadiren ıkınıuor. Birde kakasinı yapmaya calısırken..gündüz uykuları bile düzeldi. Artık gündüzlerin cogunuda uykuyla geciriyo masallah.. birden bire sihirli bi degnek degdi sanki. Normalde beni emiyo ama ek olarak mama veriyodum gunde 1-2 defa..mamayı degistirdik kızlar acaba mamadanmi bole oldu diye dusunmuyor degilim. Daha once humana aptamil sma kullandim. Simdi kullandigim evolvia bu mamayi yiyince bayagi uyuyo..siz ne dusunuyorsunuz evolvia kullanıp bu sekilde olan var mi.
.
sizin adınıza cok sevindim. Bu zamana kadar nasıldı bebegin canım? Bizim de uyku düzenimiz yok. Bi gün sabahın köründe kalkıyor bidaha 3 saat uyumuyor. Bazen 9 10 da kalkıyor. Bazı günler gündüz güzel uyuyor bazı günler 10 dk da kalkıyor hiç uyumuyor. Düzenimiz ne zaman oturur bilmiyorum. Uyudugu zaman bile bir iş yaparken elim ayagım dolasıyor şimdi uyanır diye düşünmekten
Parol içebiliyoruz geçmiş olsunSelam kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ama yazamıyorum bebişle uğraşmaktan
Yalnız fena hasta oldum boğazım fena bi de başım çatlıyo ağrı kesici içebiliyo muyuz içersek ne içerbiliyoruz
Aynen bende ondan korktum canım benimde içte ama çok belirgin görünüyor kaşıntı yok bende şimdilik ama kaşıntı mantar da olabilir dikislerde kaşıntı olmadı bende ne düşmeden önce ne sonra gidersem haber ederim sonucu ama daha 15 gün sonra falan gidevilcemCanım benim de öyle ama iç tarafta benimki.önce korktum aradan et parçası çıkıyo falan diyorlar ya yok yakıyorlarmış falan . Aşırı derecede kaşınıyor. Dikişler düştü ama bu kaşıntı bitmiyor. Kontrole gidemiyorum oğlumdan dolayı. Gidersen haber edersen sevinirim
Çok sağol canımParol içebiliyoruz geçmiş olsun
Ben her yolu deniyorum uyuması için Canım bi noktada artık diyosun ki uyusun da nasıl uyursa. İnşallah alışmazkolik bebek anneleri biz artık battaniyede sallama evresine geçtik çünkü başka türlü tövbe durmuyor ama korkum şu gaz problemi birtiğinde bu çocuk sallanmadan uyuyabilecek mi yoksa yandık bizzz
bende şuan o durumdayım artık samcıları o kadar şiddetliki ağlarkwn gözünden yaş geliyor oglumun ama tabi sonrasınıda düşünüyor insan salla salla nereye kadarBen her yolu deniyorum uyuması için Canım bi noktada artık diyosun ki uyusun da nasıl uyursa. İnşallah alışmaz
PembeLokum canım nasılsın oğlun nasıl oldu
Bizim bebis de ayagimda salladigim surece uyuyor. Oyle 3 4 saat hic ayagimdan birakmadan salliyorum yeter ki sussun diye. Ağlıyor ağlıyor salladikca susuyor. Bi de parmagimi emiyor. Su an aglamaktan catlamamasi önceliğim. Neye alistigi umrumda değil. Gunu kurtarma derdindeyim.kolik bebek anneleri biz artık battaniyede sallama evresine geçtik çünkü başka türlü tövbe durmuyor ama korkum şu gaz problemi birtiğinde bu çocuk sallanmadan uyuyabilecek mi yoksa yandık bizzz
Canm cok gecmis olsun ins bebisin cabuk iyilesir. Su kahve bardagini nasl koyuyorsunuz kesip miAmeliyathaneye girerken bez istediler, fazla fazla almıştık yanımıza sorun olmadı. Ameliyathaneden çıkıp hemşire gelip emziğini istedi sanırım çok ağladı, emzik emmiyor diye yanımda getirmemiştim, elini yumruk yapıp emdirmişler şimdi hala elini emiyor. Emziğini unutmayın derim.
İyileşme süreci şöyle uzun oldu, Antibiyotik krem var sabah öğle akşam sürdüğümüz, onu sürdük kuruyunca pipi de beze yapıştı her alt değişmede kanama oldu az da olsa. Dr geçen dedi kahve bardaklarından alıp pipiye kapatın, pipi değmesin beze diye, 3 gün kapadık geçti çok şükür. Her alt açmada yeni bardak koydum, 50li falan karton bardak tavsiye ederim. Fitil verdi ve ağrı kesici krem ama ikisini de kullanmadım, normal geçti günlerimiz. Yoğun kanama vs olmadıkça sıkıntı olmaz demişti doktorumuz olmadı da.
Saat 10da girdik sünnete, 1 e kadar hastanede kaldık doktor kontrol edip çıkarmıştı.
Sizinki de kolay ve sorunsuz geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?