- 28 Kasım 2017
- 38
- 42
- 18
- 46
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.561
Geçmiş olsunHastayım diye öğlen ve akşam mercimek çorbası içtim, yeniyıla gazdan çatlayan bir bebekle giriyorumnasıl oldu düşünemedim ama fasülye ve mercimek anladım ki asla tekrar yemeyeceklerim, hatta diğer bakliyatlara da uzunca bir süre yanaşmayacağım.
Öyle aman aman beyaz tenli değil.ama açık tenli.Normal o zaman.Benim bebeğimde öyle canım. Beyaz tenli mi bebeğin?
Canım kundaksız kesinlikle uyumuyorlar ki. Sen uyuyabiliyor mısın ben sadece kollarını bağlıyorum.Herkesin yeni yılı kutlu olsun umarım hepimizin sorunsuz geçireceği güzel bir yıl olur. Kalça usg de sorun çıkan oldu mu? Bizim 1 ay sonra tekrar istedi kundak kesinlikle yasak dedi çok bir şey de söylemedi yapabileceğim başka ne var ne gibi tedbirler alabilirim ki? Kundak konusunda da kendime çok kızıyorum neden anneme kundak yapması için izin verdim diye...
Uyuyor kundaksız tabi biz kucağa alıştık çok. Emerek kucakta uyuyoruzCanım kundaksız kesinlikle uyumuyorlar ki. Sen uyuyabiliyor mısın ben sadece kollarını bağlıyorum.
Aynen ya her doktor farkli söylüyo agiz birligi olmayinca insanda sasiriyor. Oyle tabi her bebek farkli kendi duzenlerini kurmaya calisiyolar kendilerince zamanla hersey daha da iyi olucaktir.Evet herkesin bebeğinde fark oluyor hepsi farklı. Bazı doktorlar yediklerinizdeki gaz sütten geçemez, derken benim doktorum gibi her şeyi yasaklayanlar da var. Çocuğu tanımak, kendini tanıma yavaş yavaş birbirine alışma süreci bence.
Hepsi sağlıklı olsun da mercimek, kurufasülye bekleyiversin:)
İyi oğlum çok şükür, sünnetin etkileri çabuk geçti, en azından ileride hatırlamayacak, ona stres olmayacak diye seviniyorum.
Ben 40tan sonra kontrole gitmedim, oydu buydu sünnetti derken arada kaynadı, gidip baktırayım bir şu regl işi bitince.
Ben 2 haftaya yakım biogaia kullandım hiçbir rahatlama belirtisi göremeyince bıraktım. Nurse harveys şurup kullanıyorum 10 gündür1 ay kontrolunde doktor verdi. 20.gunden itibaren sap simplex kullanmistim hic fayda etmedi. 30.gun zinco ve biogaia başladım. 6 7 gunde etkisi başladi
Canım istersen başka bir doktora git sor. Zor anlıyorum seni de. Allah yardımcın olsun.Lütfen Cevap verin
A.s canim.S. A rahatsız ediyorum geçen salı günü doktora gittim altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi alalım dedi sizce atabilir mi sizin ne zaman attı
Kalbi durmuş mu hiç mi atmaya başlamamış?Lütfen Cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?