• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar Bnm bebeğim uykuda çok irkiliyor elleri kollarıyla ani hareketler yapıyor..eliyle sinirlenir gibi kafasına yüzüne götürüyor bu yüzden de bölük pörçük uyuyor.kendini uyandırıyor :( böyle olan var mı ?neden böyle yapıyor acaba ki

Kızlar Bnm bebeğim uykuda çok irkiliyor elleri kollarıyla ani hareketler yapıyor..eliyle sinirlenir gibi kafasına yüzüne götürüyor bu yüzden de bölük pörçük uyuyor.kendini uyandırıyor :KK43: böyle olan var mı ?neden böyle yapıyor acaba ki
Benim bebegim de oyle cok sicriyor uykusunda cozumu kundak yapmakta buldum ben eger kollarini kundaklamazsam 5 dakikada bir uyaniyor

Kızlar Bnm bebeğim uykuda çok irkiliyor elleri kollarıyla ani hareketler yapıyor..eliyle sinirlenir gibi kafasına yüzüne götürüyor bu yüzden de bölük pörçük uyuyor.kendini uyandırıyor :KK43: böyle olan var mı ?neden böyle yapıyor acaba ki
Benim kızımda sıçrıyor ilk uykuya dalarken sarıyorum sonra derin uykuya geçince gevşetiyorum çünkü sonradan hareket etmeyince uyanıyor.

Merhaba kizlar oncelikle hepimize hayirli bir yik diliyorum. Benim bebeğim ishal oldi 1 haftadir da gecmiyor. Atesi yok cok sukur. Sali gunu doktora gidicem ilac veriliyor mu boyle durumlarda tecrübesi olan var mi ?

Bebegimin 1 saat kesintisiz uyudugunu gorebildim ya, daha ne isterim şu aşamada bilmiyorum. Zinco ve biogaia beraber kullaniyorum hangisi iyi geldi bilmiyorum ama akıl hastanesine yatirilmaktan kurtardi beni :( yaşamayan anlayamaz. Denemeyen varsa bu iki damlayi denesin. Baska ne kullandiysam kar etmedi

Bebegimin 1 saat kesintisiz uyudugunu gorebildim ya, daha ne isterim şu aşamada bilmiyorum. Zinco ve biogaia beraber kullaniyorum hangisi iyi geldi bilmiyorum ama akıl hastanesine yatirilmaktan kurtardi beni :KK43: yaşamayan anlayamaz. Denemeyen varsa bu iki damlayi denesin. Baska ne kullandiysam kar etmedi

Zinco ve biogaia aynı etkenlere sahip değil mi? Yani zinco yu bilmiyorum.Ben biogaia ve vicol kullanıyorum.Yani gazı yok diye biogaiayı aksatıyorum bazen ama mesela 2-3 gündür çocuğum gazdan ememiyor bile ağlaya ağlaya...
Biogaia nın baya etkili olduğunu biliyorum ama...

Benim oğlumun ağzı köpürüyo birkaç gündür. Yani tam olarak tükürüğüköpüş şrklinde dudaklarından dışarı çıkıyor neden olur ki?
Aynı bizimki de öyle cnm ..korktum bende arada irkiliyor titriyor gibi uykuda falan korkuyor gibi elleri ayakları hareket ediyor .ağzında da tükürüğü köpürünce Allah korusun epilepsi belirtilerine benzettim ondan grupta bir sorayım sadece Bnm bebeğim de mi oluyor diye.

Yok cnm ağzından gün içinde köpüklü tükürük çıkarıyor,tükürüğü köpürüyor gibi bişe
Bizde de var o yaklasik 30 gunlukten beri falan. Ben reflusu var diye oyle oldugunu düşündüm. Ağız kopurecek kadar epilepsi olsa emin ol fark etmemen imkansiz. Icini ferah tut getirme aklina :)

Bizde de var o yaklasik 30 gunlukten beri falan. Ben reflusu var diye oyle oldugunu düşündüm. Ağız kopurecek kadar epilepsi olsa emin ol fark etmemen imkansiz. Icini ferah tut getirme aklina :)
Ayy ne bilim cnm ya pimpiriktir inşallah bnmkisi. Korkarak irkilerek elektrik çarpmış gibi oluyo bazen uykuda ve çok korkmuş şekilde uyanıo titreyerek bide köpürme eklenince Google da direk epilepsi belirtisi diye çıktı korktum ister istemez:(

Back