- 28 Kasım 2017
- 38
- 42
- 18
- 46
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.441
Dün de biz öyleydik sabah 11 den akşam 1130 a kadar aralarda emerken 10 dk sızdı. Geri kalan günü ağlayarak kucakta geçirdi. Komşular seferber oldu.sallayan salıncak kuran yine uyumadı. Benim oğlum uyuyunca kucakta uyuyo.49 gündür hiçbir iş yapamıyorum.dün kucakta uyumasına bile hasret kaldım. Yeter ki uyusun bi daha söylenmiycem40 günlük bebek 10 saat uykusuzluga nasil dayanir aklim almiyor
Yıne ıyıymıs 10 saat uyumaması cunku benm kızım sabah 8.30 da baslıyo gece 2 ye kadar hep mız mız ve ılgı ıstıyo uyusa bıle 10 dakka uyuyo sonra hıc uyumamıs gıbı etrafa bakıyo esnıyo ama gozunu yummuyo.gece 2 de yatıyo 5 de kalkıyo emıyo gerı 8.30 da kalkıyo kalkıs o kalkıs aksama kadar kollarım bacaklarım perısan oluyo.lavaboya bıle sac kurutma makınesı acıp oyle gıdıyorm en azından 5 dakka duruyo makınayla.esım gelınce o tutuyo oyle yemek yapıp yıyorz.tek umudum ıns bu gunler gecıcek dıye kendımı avutuyorm.rabbım sabrımızı bol versn ıns canm ne dıyelm40 günlük bebek 10 saat uykusuzluga nasil dayanir aklim almiyor
Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Benim bebeğim 65 günlük oldu. Hep kucakta durmak ve kucakta uyumak istiyor. Sadece kucakta hoplayıp zıplayarak dolaşırsam uykuya dalıyor. Birde gaz sancısı varsa vay halimize.. Dediğin gibi ne kol ne ayak kalıyor akşama kadar. Eşimin eve geleceği saati iple çekiyorum. O gelince biraz nefes alıyorum. Kanguru siparişi verdim inşallah içinde durur. Bu günlerin geçici olduğunu bilmek tek tesellimiz:)Yıne ıyıymıs 10 saat uyumaması cunku benm kızım sabah 8.30 da baslıyo gece 2 ye kadar hep mız mız ve ılgı ıstıyo uyusa bıle 10 dakka uyuyo sonra hıc uyumamıs gıbı etrafa bakıyo esnıyo ama gozunu yummuyo.gece 2 de yatıyo 5 de kalkıyo emıyo gerı 8.30 da kalkıyo kalkıs o kalkıs aksama kadar kollarım bacaklarım perısan oluyo.lavaboya bıle sac kurutma makınesı acıp oyle gıdıyorm en azından 5 dakka duruyo makınayla.esım gelınce o tutuyo oyle yemek yapıp yıyorz.tek umudum ıns bu gunler gecıcek dıye kendımı avutuyorm.rabbım sabrımızı bol versn ıns canm ne dıyelm
Ben bişi yapmıyorum canım yatırıyorum kendi uyuyo bazen müzik açıyorumKızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ? Ben ya zamanını geçiriyorum ya da bu işi beceremiyorum
Canım 2 gündür kanguruyu kullanıyoruz. Çok rahat ben sadece kışlık örtüden sıkıldım ama kanguru ve yenidoğan aparatı çok güzel tavsiye ederim. Ben yorulmadım bebek sıkılmadı @Jellybon_ gaza da iyi geliyo demişti gerçekten öyleymiş.
Ben de verdim hiçte tokluk hissi olmadı. İyi de geldi hala arada veriyorumDoktora sordum bugün içireyim mi diye. Tokluk hissi oluşur emmez bu sefer dedi. Ne yapacağımı şaşırdım
sağol canım benim oğlum kolik. altını temizliyorum emziriyorum gazını alıyorum damlalarınıda veriyorum ama oğlumu bir türlü uyutamıyorum acaba diyorum uykusu yokken mi uyutmaya çalışıyorum anlamadım gerçektenVideo nasıl paylaşılıo yapamadım ama isim olarak bu yazıo
Nuk un damaklı emziğini kullanıyorum Avent aldım almadı oğlumKizlar hangi emzigi kullanıyorsunuz
Allah yardım etsin canım. Kolik bebek daha zordur tabi.. bende yalnızım çok yorucu oluyor gerçekten. Doğum kilolarının hepsini verdim :) daha da zayıflayacağım bu gidişle..Allah yardimcimiz olaun benimd durum .sizlerle ayni ustelik dahada vahim kolik bir bebegim var gecelerimiz kabus gibi geciyo ama insanin icini eriten sevgisi yorgunlugu unuturuyo tek skintim.yalnizim cok yoruluyorum yorgunluktan uykusuzluktan sutum cok azaliyor
Canım uyumalarının belli bir saati olmuyor maalesef. Benim bebeğim çok esnediği zaman anlıyorum uykusunun geldiğini... sadece kucağımda hoplatıp pışpışlarsam uykuya dalıyor. Ayağımda ne kadar sallasamda uykusu olsa dahi uyumuyor. Sen nasıl uyutmaya çalışıyorsun peki...sağol canım benim oğlum kolik. altını temizliyorum emziriyorum gazını alıyorum damlalarınıda veriyorum ama oğlumu bir türlü uyutamıyorum acaba diyorum uykusu yokken mi uyutmaya çalışıyorum anlamadım gerçekten
Canım geçen gün misafirim geldi aynı bu şekilde 5 dk. Garantili müzik açtı fakat uyumadı :)))Pedagogların Önerdiği 5 Dakikada Uyuma Garantili Müzik ★ Baby Sleep Music ★
Canım bizde de aynı problem var. 7gündür yapmıyo kalasını anca fitille yaptı ona da alışmasın diye vermek istemiyorumAllah hepinize sabır versin kızlar bizim uyku problemimiz çok olmuyo şükür bi ses olmadığında deliksiz 3 saat uyuyo ben daha hiç sallamadım kendi kendine uyuyo tek sıkıntım kaka 2. Ayımız bitti hala haftada bir yada iki kere kaka yapıo kabızda değil acaba doymuyomu die günde bir kere mama veriyorum 3 ölçek bitirmio bile yani doyuyo ama kakasını yapmıo doktor normal dio ama heryerde günde 2 3 kez yapmalı yazıo sizlerde durum ne
Arkadaşım benim 3. Çocuğum bende uyutamıyorum. Gece gündüz kucağımda uyursa elleyemiyorum yatağa yada anakucağına koyunca 5 dk kalmıyo uyanıyo. Biraz kolum rahatlasın diye eşime veriyorum onun sıcağıyla uyusun diye yine uyanıyo.bazı bebekler böyle. 1. Çocuğum böyleydi 2 numara daha iyiydi şimdiki bebeğim tamamen farklı emmesi uyuması herşeyi. Her çocuk farklı işte. dün kabullendim artık 3 4 ay sonra rahatlıycaz inşallah diye düşünüp umarım kendimi avutmuyorumdur.Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ? Ben ya zamanını geçiriyorum ya da bu işi beceremiyorum
Bizim doktor sabah aksam icirebilecegimi söylemişti tokluk hissi olur demedi ogluma bir kere icirmistim arDoktora sordum bugün içireyim mi diye. Tokluk hissi oluşur emmez bu sefer dedi. Ne yapacağımı şaşırdım
Görmüştüm resmizini tesekkur ederim cevabiniz icin. Yataginin altina yastik koyup yukselttim ise yaramazsa bende almayi düşünürümreflü yatağı kaydırak gibi, boğulma riskini önlüyor. Foto koymuştum bir ara. Ben memnunum, sadece eğimli olduğu için kayıyor bebek biraz.
Merhaba canım benim bebegiminde uyandıktan 2 saat sonra iyice huysuzlanıyor. Gözleri kapanıyor uykusu geliyor anlıyorum meme veriyorum belki emerken uyur diye kucakta pışpışlıyorum gezdiriyorum ama dalıyor 10 dk sonra kalkıyor. Aynı şey gece uykusuna geçerkende oluyor. İyice yorulup uykusu gelincede dalıp derin uyuyor. Anlamadım gitti. Dalmakta çok zorlanıyor.Çok uykusu oldugu halde ayakta sallamak beşikte sallamak kucakta gezdirmek sadece anlık dalmasına yarıyor.sağol canım benim oğlum kolik. altını temizliyorum emziriyorum gazını alıyorum damlalarınıda veriyorum ama oğlumu bir türlü uyutamıyorum acaba diyorum uykusu yokken mi uyutmaya çalışıyorum anlamadım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?