• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maaşlar ayın ilk haftası yatıyormuş okulun hesabına canm o yüzden para yatmadan dilekçe vermek gerekiyormuş okuldaki memur bana öyle söyledi. Benim de 16 ocakta bitiyor ilk dönemi bilr tam kapatmıyoruz :110: ben icin alıp almama konusunda kararsızım belki heyet raporu vs şansımı denerim
Kızlar bu tarihleri raporda mi görüyorsunuz benimkinde yszmiyor

Merhaba hanımlar, bizim bugün 2. Ay aşımız vardı. Fakat sağlık ocağı aşı yok dedi. Ne zaman olur dedim bir- iki haftaya gelir dedi. Geçen ay 1. Ay aşısını yaptırırkende 2. Ay aşısı için sorun var gelmeden önce arayın demişti. Yani bir Aydır yok zaten hala gelmemiş. Aşının Zamanı geçerse sorun olurmu? Türkiye genelinde yok dedi hemşire ne kadar doğru bilmiyorum. Özel hastanede varmıdır acaba...
Bizimde ayin 18 deydi 2.ay aşısı olmadığı için yaptiramamistik özel hastanede de yoktu dün sağlık ocağından aradılar bugün yaptirdik bizde

Canim benim mudurum iznin bitmeden bi hafta once gel cunku onay falan gerekli iznin bitince gelirsen yetismez sikinti olur dedi
Aklımda bulunsun canım sağol.

Maaşlar ayın ilk haftası yatıyormuş okulun hesabına canm o yüzden para yatmadan dilekçe vermek gerekiyormuş okuldaki memur bana öyle söyledi. Benim de 16 ocakta bitiyor ilk dönemi bilr tam kapatmıyoruz :110: ben icin alıp almama konusunda kararsızım belki heyet raporu vs şansımı denerim
Benim de 16sinda bitiyor iznim.subat 15 itibariyle almayı düşünüyorum izni.zaren yarıyıl tatili var 15 gün.

Ücretsiz izin müdür yardımcısı bana dedi ki 6 aylık süreler halinde alınıyor. Ama benim 23 şubatta bitiyor ve sadece 3 ay almak istiyorum bu mümkün mü acaba
Alabilirsin canım ne kadar sure istersen.

Kızlar bu tarihleri raporda mi görüyorsunuz benimkinde yszmiyor
Bana hastanenin verdiği raporda yazıyor,ayrıca mebbis bilgilerinde de yazar canım girdiğin zaman

Kızlar merhaba. Bebişini oyun halısında oynatabilen yada peluş oyuncaklarla oynayan varmı. Biz 2 ayımızı bitirdik. Kontrolümüz de doktorun odasında duvardaki çizgi film karakterlerine tepki verdi bebişim ama özellikler kırmızı olanlara. Doktorumuzda kırmızı peluş vs. Bunları artık tutar tepki verir dedi. Oyun halısında zaten durmuyor peluş oyuncak daha almadım. Erken mi daha ben mi kuruntu yapıyorum acaba bilemedim siz de durumlar nasıl merak ediyorum.
büyük sesli kurulan peluşlar var hem asılıyor da, ben onlardan tepeye asıp çalıştırıyorum, çıngırak da kullanıyorum epey ilgisini çekiyor.
Bende piyanolu oyun halısı almayi düşünüyorum daha erken mi diye kararsız kalmıştım su an daha 55 günlüğüz
Ben kullanıyorum piyanolu halıyı. Uyandığında iyice acıkmasını, ayılıp uyanmasını sağlıyor. Oyuncaklara ellerini uzatıyor, yakalamaya çalışıyor, yanlışlıkla da olsa tutuyor, otomatik müziğini çalıştırıyorum ilgisini çekiyor. Oyalanmaya başladı epey. 73 günlüğüz.

Kızlar bebekleriniz sizinle göz teması kurup agu diyor mu??
evet bakıyor , takip ediyor , gülümseyip aguluyor. (2. Ayda başlayan gelişim becerisi)

Aynı şeyi soracaktım benimkinde de yazmıyor siz mi hesap yaptınız acaba
Emin olmamakla birlikte öğretmen arkadaşlarımızın raporlarının öyle olduğunu düşünüyorum. Öğretmen olmayan baska arkadaşlarda acaba yazıyor mu merak ettim.

Kızlar benim kızımın çok tükürüğü var daha doğrusu salya gibi emerken falan göğsüme hep bulaşıyor hafta göbeğine akmış oluyor bu aralar. Arayınca bi sürü sebebi olabileceğini gördüm.tedirgin de oldum açıkçası. Benzer durumu yasaysn var mi

Emin olmamakla birlikte öğretmen arkadaşlarımızın raporlarının öyle olduğunu düşünüyorum. Öğretmen olmayan baska arkadaşlarda acaba yazıyor mu merak ettim.

Kızlar benim kızımın çok tükürüğü var daha doğrusu salya gibi emerken falan göğsüme hep bulaşıyor hafta göbeğine akmış oluyor bu aralar. Arayınca bi sürü sebebi olabileceğini gördüm.tedirgin de oldum açıkçası. Benzer durumu yasaysn var mi
Benim bebegimin de hep agzi salyali, kopuk kopuk. Diş için cok erken. Reflusu var,ben ona bağladım

Ben öğretmen değilim memurum ama benim de raporum da ne zaman ise başlayacağım yazıyor Doğum yaptığımda almıştım Doğum yaptığıma dair rapor ile birlikte vermişlerdi canim. Kızımın da tükürüğü var ama çok aşırı degil

Bızde bugün verem aşısını yaptırdik. Bu ası ates yapar mı kızlar..hemsire agrı ve huzursuzluk yapar daha cok dedi..bir de rotavirüs asisini yaptırdım. Yaptıran var mı aranizda..gerekli mi sizce..bazı arkadaslar gereksiz diyo ama benim icim rahat etmedi. Doktorumda yaptırmakta fayda var demisti.

Benım kızımda 2 bucuk aylık oldu neredeyse artık gülücükler atıyo..tv de renkli seyler ve reklamlar bile dikkatinj cekiyo kafayı kaldırıp bakıyo resmen..sanki gazıda azaldı kızlar..cok üst üste emzirdigim zamanlar gazı oluyo onun dısinda rahat galiba artik düzene giricez..
Masallah ne güzel. İkinci ay yapılan asi ateş yapıyor diyorlar ama insallah sizde yapmaz her bebeğe ateş yapmıyormuş siz yine kontrol edin ateşini arada. Biz de cuma günü yaptıracağız asisini.

Merhaba hanımlar, bizim bugün 2. Ay aşımız vardı. Fakat sağlık ocağı aşı yok dedi. Ne zaman olur dedim bir- iki haftaya gelir dedi. Geçen ay 1. Ay aşısını yaptırırkende 2. Ay aşısı için sorun var gelmeden önce arayın demişti. Yani bir Aydır yok zaten hala gelmemiş. Aşının Zamanı geçerse sorun olurmu? Türkiye genelinde yok dedi hemşire ne kadar doğru bilmiyorum. Özel hastanede varmıdır acaba...
Canım bizimde yarın 2. Ay aşımız vardı hemşireme mesaj artım oda haftaya perşembe gel ertelendi dedi ben tesadüfen öğrenmiş oldum

Bızde bugün verem aşısını yaptırdik. Bu ası ates yapar mı kızlar..hemsire agrı ve huzursuzluk yapar daha cok dedi..bir de rotavirüs asisini yaptırdım. Yaptıran var mı aranizda..gerekli mi sizce..bazı arkadaslar gereksiz diyo ama benim icim rahat etmedi. Doktorumda yaptırmakta fayda var demisti.
Bizde ates huzurluzluk yapmadi canim atesi en fazla 37 oldu umarim sizde de yapmaz. Rota asisini bende yaptiricam bizim doktorumuz yaptirmak isteyip istemedigimizi sormadi direk yaptirin dedi doktor soyledigi icin icim rahat yaptiricam

Bizim de ilk ay aşısını yaptırırken hemşiremiz iki ay aşısı 15 günde bir geliyo açıldıktan 2 saat içerisinde de yapışması gerekiyo dedi normalde 17 kasım doğumlu kızım ama 15 günde bir geldiği için aşı geldiği gün 24 ocak a denk geliyomuş o gün çağırdı hemşiremiz belki sizinki de öyle bişeydir ayını doldurmaya yakın arayıp sorabilirsin

@tulperde K karayipkorsani kızlar ücretsiz izin için ne zaman dilekçe vereceksiniz prosedür tam olarak ne biliyormuş uz?.benim 17 ocakta bitiyor iznim.ama bildiğim kadarıyla bir ay önceden okul idaresine bildirmek gerekiyormuş maaşlar ona göre yapılıyormuş
Benim de 29 ocakta bitiyo canım ama daha hiç bişey yapmadım ben daha nasıl bi işlem yapıcaz onu da bilmiyorum :KK48:

Back