2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba hanımlar, bizim bugün 2. Ay aşımız vardı. Fakat sağlık ocağı aşı yok dedi. Ne zaman olur dedim bir- iki haftaya gelir dedi. Geçen ay 1. Ay aşısını yaptırırkende 2. Ay aşısı için sorun var gelmeden önce arayın demişti. Yani bir Aydır yok zaten hala gelmemiş. Aşının Zamanı geçerse sorun olurmu? Türkiye genelinde yok dedi hemşire ne kadar doğru bilmiyorum. Özel hastanede varmıdır acaba...

Verem aşısı her gun yapilmiyormus, her kurum bir gune topluyormus bebekleri, o gun yapılıyormuş.
Bana dogum yaptığım hastaneden gun ve hatta saat bilgisi verdiler. Saglik ocagina da sebebini sordum, bu sekilde açıkladı.

Türkiye geneli mi dün yaptırdım canım ben aşıyı
Bildiğim kadarıyla 4. Aya kadar verem aşısı yapılabiliyor

Seninle aynı gün doğum yapmıştık canım,aynı durum bende de var,sinir bozucu hale geldi benim için.doktorw gidersen bana da haber ver canım.15 Ocak ayında kadar doktorum yokmuş benim.o vakti beklicem gitmek için

Oğlumda dediğin gibi birşey yaşamıştık. Kaçıncı ay aşısıydı tam hatırlamıyorum ama türkiye genelinde sınırlı sayıda aşı vardı ellerinde. Öncelik sırasına göre yapılıyordu. Hastanede de yoktu, doktoru da yapamamıştı da aile hekimliğinizden takip edin demişti. Zaten aşı gelince arıyorlar hemen gelin diye. Günü gününe değil de bir zaman aralığı var aşıların vurulması gereken, sıkıntı yapma derim. Biz oğlumda söyledikleri zaman aralığının dolmasına yakın yaptırabilmiştik.
Ben genelde hastanede aylık kontrolünde yaptırıyorum aşılarını, oğlumda öyle yapmıştım yani, kızımın da ilk aşısını kontrolde yaptırdım. Hastanelerde de ücretsiz bu arada, özele de gitsen bu aşıya para vermeyeceksin yani. Doktoru her ay kontrole istediğiniz zaman gelebilirsiniz ama 2.ay aşısını burada yapacaksam benim dediğim gün geleceksiniz çünkü verem aşısını belli günlerde yapıyoruz demişti. Çok dayanmıyormuş açıldığında, o yüzden bir güne topluyorlarmış.

Canim benim mudurum iznin bitmeden bi hafta once gel cunku onay falan gerekli iznin bitince gelirsen yetismez sikinti olur dedi

Canjm çok tşk ederim çok faydalı oldu

Herkese mrh. Bugun 2. Ay asisi vardi hemsire kontrollerini yapti sukur kilo alimi iyi ama bingildagina bakti 1 e 1 dedi kapanmaya baslamis dedi bu normal bi durum degilmis sabahtandr moralim bozuk cocuk doktoruna gorunun dedi. Bu durumu yasayan varmi ne olur yarsimci olun.

Seninle aynı gün doğum yapmıştık canım,aynı durum bende de var,sinir bozucu hale geldi benim için.doktorw gidersen bana da haber ver canım.15 Ocak ayında kadar doktorum yokmuş benim.o vakti beklicem gitmek için
Bende memleketteyim ocak 15gibi döndüğümde gidicem kısmetse ama dediğin gibi çok sinir bozucu

Bu durumda d vitaminini kullanmamalısın canım takip edilir bi süre benim kuzenin bebeği öyleydi onunki kapanmadı

Maaşlar ayın ilk haftası yatıyormuş okulun hesabına canm o yüzden para yatmadan dilekçe vermek gerekiyormuş okuldaki memur bana öyle söyledi. Benim de 16 ocakta bitiyor ilk dönemi bilr tam kapatmıyoruz ben icin alıp almama konusunda kararsızım belki heyet raporu vs şansımı denerim

Ücretsiz izin müdür yardımcısı bana dedi ki 6 aylık süreler halinde alınıyor. Ama benim 23 şubatta bitiyor ve sadece 3 ay almak istiyorum bu mümkün mü acaba

Canim benimde ilk kizimda oyle olmustu biri digerinden daha cok doluyordu. Ben hep once bos olan gogsu verdm sonra digerine geciyrdm bi sure sonra o da dolmaya basladi. Sakin bos diye vermemezlik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…