- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.341
Araştırma canım. Kabul et bu durumu. Ne yaparsak yapalım geçmiyor. Bunun bir vakti var ve o vakit gelmeden de geçmeyecek. Bunu kabul edersek hersey daha kolay olur. Ben artık susturmaya çalışmıyorum. Sarılıp öpüyorum, şarkılar söylüyorum, hafif hafif sallanıyorum sağa sola. Saati gelmeden de bitmiyor. Ama bizler panik oldukça daha da zorlaşıyor inanBiraz olsun rahatlatacagını bilsem herşeyi yapmaya almaya razıyım. Ama artık ümidim kalmadı. Kolige ne iyi gelir diye araştırmak bile istemiyorum artık
Canım bebeğin kaç günlük tam bilmiyorum ama agulamak için daha erken gibi bizim 40 ımız yarın çıkıyo inş göz teması kurup yavaştan gülmelere başladı ama her çocuk bir olmayabilir tabi mesela benim büyük kızım 1,5 aylık falandı güldüğümde daha geçmgüldü yaniKızlar bebekleriniz sizinle göz teması kurup agu diyor mu??
Goz temasi cok anlik kuruyor 2 3 saniye kısacık. 38 günlük. Ama eğer ac degilse, gazi yoksa, uykusunu almışsa, konuşup şarkılar söyleyince dikkatlice dinliyor, arada gülüyor, agu demiyor ama şirin sesler çıkarıyorKızlar bebekleriniz sizinle göz teması kurup agu diyor mu??
Ben normal çıngıraklarınıda asıyordum değişiklik olsun diyeYa ben oyun halısında çok yanlıl bi seçşm yaptım pastel renklerde aldım o yizden pişmanım. Benim oğlunda evin içinde pusetinde durmuyor. Dışarda da sadece uyurken pusetine koyabiliyorum. Ama dediğin gibi vende canlı renklerde aasılan oyuncaklardab alayım unarım işe yarar
evet bugun 40 kimiz cikiyor bugun agu agu dedigini farkettm ben konustukca arada guluyor ve goz temasi var baya. Masallah diyeym benm oglum gazini alirken kafasini falan attiriyodu 10 15 gunlukken falan. ayaklarinin uzerinede basabiliyor 5 saniye flan goren herkes zayif iyilesir diyor ama cok guclu bilmiyorlar tabi.Kızlar bebekleriniz sizinle göz teması kurup agu diyor mu??
Ben de sünnet ettirmek istiyorum. Bi de kıyafet ben de az almıştım ama artık küçüldüler yarın yeni şeyler alacağız kısmetseBende kanguru kullanıyorum kızımı okula bırakıp alırken mecbur kaldım almaya çok memnunum benimki babybjörn, şimdi sünnet oldu diye kullanmıyorum 2 haftadır ona koyar koymaz uyuyor.
Bizde üroloji doktoruna sünnet yaptırdık valla yaptırmayanlar hiç korkmayın biz 3 gün karton bardak koyup bezledik onun dışında hiç birşey hissetmedi oğlum çok şükür fitil vermişti onu bile kullanmadık aradan çıktı.
Kıyafet konusunda ben küçük almamış olmama rağmen 0-3 olanlar bile boydan küçük geliyor giydiremiyorum valla içim gifiyor.
Ben bezi acinca direk görüyorum canim hic ellemeden. Temizlerken dokunuyorum cokda el surmek istemiyorum acikcasi. Banada haber verirmisin doktordan gelince ne dicek merak ettim umarim onemli bisey degildir canimdunden dikkatimi cekti suan hala var aferdersiniz ama pipisininderisini az bisey asagi cekiyo gibi yapinca gorunuyor. Buyuklerimde arada oyna yoksa cisini yapamaz dedi Persembe gunu dktora gidecegz soracagm
aynı durum bende de var 31 gün oldu doğum yapali 10 gün kanamam oldu kanamam bittiğinden beri yaklaşık.20 gundur bazen şeffaf bazen kahverengi akintim geliyor ve kokusu beni de çok rahatsız ediyor ne zaman biter bilmiyorumkızlar doğum yapalı tam 51 gün oldu kanamam bitti ama anlamsız bir akıntım var kokulu açık renkli bir türlü bitmedi ped koysam o kadar değil koymasam kokusu rahatsız edici anlam veremedim böyle bir durum yaşayab varmı
Kizlar lansinohun sagma makinesine uyumlu direk icine sagabilecegimiz sut saklama posetleri varmis sanirim hangisi o bilginiz var mi ya da gorsel varsa atabilir misiniz
Tesekkurler canim cevabin icin :)Lansinoh markasının kendi süt saklama poşetleri diye biliyorum ben. Kullanmadım ama 2,5 sene önce oğlumda alırken araştırmıştım. Kullanım olarak pratik görünüyor ama poşetin esnekliği yüzünden içinde ne kadar süt biriktiğini doğru göremiyormuşsun.
Sütünü sağıp saklayan arkadaşlar nacizane tavsiyem dondurucuya atarken makul miktarda poşetleyin. Yani mesela atıyorum toplamda 150ml süt sağdınız; hepsini tek poşete koymayın derim. Mesela 3 tane 50lik poşetler yapın ya da bi 100lük bi 50lik yapın. Ben 100den fazla poşet yapmıyorum çünkü kullanırken içemediği fazla gelen miktar çöp oluyor.. Ek gıdaya geçtiğinizde de azar azar hazırladığınız gıdalara eklemek isterseniz o 30-40-50lik hazırladığınız poşetler kolaylık oluyor.
Ben boyattım geçen haftaEmzirirken sac boyatan var mi aramizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?