Canım evet o tableti denedim 20. Gündeydik sanırım kullandım mastit olmaktan son anda kurtuldum ateşimi çıkardı şişirdi mememi. Çünkü o zamanda cok cok emmiyordu bizim ki zoraki alıyordu ağzına. Sağarken bi 30 cc artış sağlamıştı. Sonrasında sağmaya devam ederken bir süre daha aldım ama çok sıkıntı yarattı mastit açısından emen bebek için çok ideal muhakkak kullan kuzum.
Benim dikişim kapandı ama altında nekroz birikmeye devam ediyor vücut emicekmiş o şekilde bir açıklama yaptılar. Enfeksiyon nekroza çevirdi çünkü.
Geçicek inşallah.
Benim kuzenimin iki oğlu ve ablamın oğluda aynı doktora yaptırdı ve çok çok memnunlardı. Hastane çok iyi değil ama doktor iyiydi. İstanbul Batı bahat hastanesi Murat Önal. Kendisi sadece sünnet yapıyor ve çok dikkat ediyor yaparken. Ablamın eltisi acıbadem fulyada yaptırdı parça bırakmışlar şimdi 3 yaşında oldu o fazladan parçayı aldırıcaklar, yarım sünnetli gibi olmuş büyüdükçe.
Gerçekten sünnet işi çok önemli şimdi bir boy büyük bezli yavrum sızısı var muhtemelen ara ara uykusundan uyanıp ağlıyor ama geçicek inşallah. Ne kadar erken o kadar iyi iyileşiyormuş taze hücreler olduğu için.
Reflüsü olduğunu bilmiyordum kuzum ya, hepsinin bir arada olması zor olmuş, Allah sabır versin güzelim. İnşallah max. 3 ay sürer ve biter. Bebeklerimiz hepsi çok çok iyi olsun hiç biri hasta olmasın