- 8 Temmuz 2017
- 101
- 149
- 103
- 36
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #34.241
Ise yaradımı sac kurutma makınesı canmHemen deneyim canım belki işe yarar çok çok sağol
Ben geçen biyerde 24 diye okudum ama şahsen 1 saat bile beklese vermiyorum zatenOda sıcakligında 3 saat diye biliyorum ama!
Heryerde 3 saat yazıyor lansinohun st saklama poşetlerinde oda sıcaklığında 6 saat yazıyor Benim 4 saat sonra vermiş liğim de varBen geçen biyerde 24 diye okudum ama şahsen 1 saat bile beklese vermiyorum zaten
Aynen canım sanırım anne sütü çabuk bozulan bişey de değil ya oda sıcaklığında bile 24 saat duraviliyormus sonuçta
Heryerde 3 saat yazıyor lansinohun st saklama poşetlerinde oda sıcaklığında 6 saat yazıyor Benim 4 saat sonra vermiş liğim de var
Allah kabul etsin canım çok güzel görünüyor bende 3 hafta sonra memlekete gidicem orada yapmayı düşünüyorum ikramlık neler vardı canımKızlar bugün mevlidimizi okuttuk çok şükür. Ben bittim ama hem bebek hem ev hem misafirler baya yorucu oldu. Darısı yapacaklara Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin cok guzel olmusKızlar bugün mevlidimizi okuttuk çok şükür. Ben bittim ama hem bebek hem ev hem misafirler baya yorucu oldu. Darısı yapacaklara Allah kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım çok güzel görünüyor bende 3 hafta sonra memlekete gidicem orada yapmayı düşünüyorum ikramlık neler vardı canım
Sağolun kızlar. İkramlık olarak tavuk pilav sarma börek ve tatlı ve ayran verdik. Cupcake ve cakepops yapmıstık masada görsel olsun diye birde onlar vardı. Çok kalabalık yapmadım yakınlarımı çağırdım. 25 kişiydik toplam. Çok şükür dualarımız okundu. Hayırlı olur inşallahAllah kabul etsin cok guzel olmuskaç kisiydiniz
Güzelmiş ikramların da tekrardan Allah kabul etsinSağolun kızlar. İkramlık olarak tavuk pilav sarma börek ve tatlı ve ayran verdik. Cupcake ve cakepops yapmıstık masada görsel olsun diye birde onlar vardı. Çok kalabalık yapmadım yakınlarımı çağırdım. 25 kişiydik toplam. Çok şükür dualarımız okundu. Hayırlı olur inşallah
Ayy maşallah 25 kişi ne guzel nezih olmuştur. Ben hesap yapıyorum yapıyorum 100 kişiden aşağı dusuremiyorumSağolun kızlar. İkramlık olarak tavuk pilav sarma börek ve tatlı ve ayran verdik. Cupcake ve cakepops yapmıstık masada görsel olsun diye birde onlar vardı. Çok kalabalık yapmadım yakınlarımı çağırdım. 25 kişiydik toplam. Çok şükür dualarımız okundu. Hayırlı olur inşallah
Yok valla yakınlarımı çağırdım eşimden birkaç kişi kendi akrabalrımızdan birkaç kişi hala yenge babaanne gibi yakınlar. Bikaç da arkadaşım. Zaten geri kalanlar görmek isteyen olursa görmeye gelirler sonradan. Bebek daha küçük çok evi tıkabasa doldurmak istemedim. Zaten öyle olunca bi hengame oluyo kimse bişey anlamıyor. Böyle iyi olduAyy maşallah 25 kişi ne guzel nezih olmuştur. Ben hesap yapıyorum yapıyorum 100 kişiden aşağı dusuremiyorumeşimin akrabaları, bizim çevremiz vs birini cagirsam birini ayiramiyorum. Ne yapacağım bilemiyorum
Allah kabul etsin sağlıkla büyütünKızlar bugün mevlidimizi okuttuk çok şükür. Ben bittim ama hem bebek hem ev hem misafirler baya yorucu oldu. Darısı yapacaklara Allah kabul etsin inşallah
Ben de aynı durumdayım hatta 100 ü geçer ilk Mevlütüm evde 110kişi gelmişti. Şimdi de yana yakıla yer arıyorum mevlüt içinAyy maşallah 25 kişi ne guzel nezih olmuştur. Ben hesap yapıyorum yapıyorum 100 kişiden aşağı dusuremiyorumeşimin akrabaları, bizim çevremiz vs birini cagirsam birini ayiramiyorum. Ne yapacağım bilemiyorum
Evim buyuk ama yine de 100 kişi çok. En fazla 70 falan. Sıkış tepiş olup gelenler rahat edemeyince de kıymeti yok. Bebek mevlidi icin de dışarıda düşünmedim acikcasi, nerede yapılır ki?Ben de aynı durumdayım hatta 100 ü geçer ilk Mevlütüm evde 110kişi gelmişti. Şimdi de yana yakıla yer arıyorum mevlüt için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?