Ah kiyamam ya
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hepimiz aynıyız. Bazen bebegimden bıkmış gibi hissediyorum kendimi,bu ruh hali çok üzüyor beni. Lohusaliktan herhalde. Hepsinin geçeceğine, güzel gunlerin gelecegine eminim. Yatakta yuvarlanırken kahkaha atacağımızı falan düşünüyorum zor zamanlarda. Neticede cok bebekler, hicbirseyi bilerek yapmıyorlar. Ileride bilerek, gozumuzun icine bakarak, inatlasarak yapacaklar. Onlara nasıl tahammül edecegiz
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
benim de bazen kollarimda güç bitiyor, gozumu açamıyorum uykudan.
Zinco ve biogaia beraber kullanıyorum. Sanki duzenli kullanirsam umut vaadedecek gibi geldi bana gaz konusunda. Ama reflu gazdan beter. 3 4 saat önce emdigi bile agzina geliyor. Surekli kendi kendine yutkunuyor agzina geleni, uykusu bölünüyor cigliklarla ağlıyor.
Bir sekilde uyuttuktan sonra ayagima alıyorum ben. Hareket ettikce, agladikca sallıyorum. Eger hafif birseyse salladikca geri uyuyor. 3 4 saat salliyorum bazen ayaklarım kopacak gibi oluyor ama ne yapayim, yeter ki ağlamasın. Ben de oturmus oluyorum hic olmazsa. Bi dene istersen. Svava ve hamak besigi hic sevmedi ama ayakta sallayinca biraz avunuyor
Allah hepimize güç, kuvvet, sabır versin. Bebelerimize de bol uyku, bol sut versin inşallah.