- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.841
Bence Biogaia işe yarıyorUzak bir akrabamız çocuk doktoru. Dün gece acil bir durum oldu, aradım. Onu çözdükten sonra gaz işini sordum. Bütün damlaları annelerin eli boş dönmemesi için veriyoruz, birseyler yaptıklarını hissetsinler çaresiz olmasınlar diye yazıyoruz, hic biri bir işe yaramaz boşuna verme dedi.
Ama internette yüzlerce yorum var, faydasını görenler var dedim.
Tamamen plasebo etkisi dedi
Bana da sağlıkocağı vermedi masaj yapacaksın bol bol dediUzak bir akrabamız çocuk doktoru. Dün gece acil bir durum oldu, aradım. Onu çözdükten sonra gaz işini sordum. Bütün damlaları annelerin eli boş dönmemesi için veriyoruz, birseyler yaptıklarını hissetsinler çaresiz olmasınlar diye yazıyoruz, hic biri bir işe yaramaz boşuna verme dedi.
Ama internette yüzlerce yorum var, faydasını görenler var dedim.
Tamamen plasebo etkisi dedi
Kusurda bakma canim ancak yazabildim. Coksukur benimki de gecti tek tuk arada kabarciklar cikiyor o yer kasiniyor o kadar. Cok gecmis olaun ins tekrarlamaz bi dahaevet cnm gecti crebrs die bi ilac verdi dr geceleri 3 kere ictm gecti sen naslsn gectimi
Hiç sorma canım Doğum yapalı 1ay oldu 75im şu andaTatlım senin kilo ne alemde
benim 31. Gunum daha yeni yeni bitti gibi oldu abdestimi aldm baklm bitti galiba. Ama herkesinki farkli benm 23 gunde kirmiziydi hala.. Dikislerimde iyilesti cok sukur.Dogumda alttn muayene olmktn bıkmis ve korkmus olmaliyim ki kndim icin kontrole bile gitmedim.Normal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?
Benim sezeryan, 30.gun ve devam ediyor. Doktorum 1 ay epilasyon yapma demişti. Bi de 40ın cikinca kontrole gel demisti. Benim de karnım tamamen indi ama dedigin gibi boşalmis gibi bi görüntü var, bence sonrasinda sporla gider o. Bi de göbeğimdeki çizgiye bayiliyordum hamileyken, simdi cok cirkin duruyor, nasil gidecek o?Normal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?
İyi gitmiş yine de canım bende 74 te takılı kaldım diyet yapıyorum sonrası daha zor olur benim içinHiç sorma canım Doğum yapalı 1ay oldu 75im şu anda
Emzirdiğini için diyet de yapmak istemiyorum
Ben de sarmadım hiç korse de kullanmadım ama düşünüyorum. Benim hiç iştahım yok hele ilk 2 hafta hiçbir şey yiyemedim. Sadece içeceklerle beslendim desem yalan olmaz. Hem iştahım yoktu hem de kabızlık korkusundan. Sanırım bu yüzden hızlı kilo verdim.benim 31. Gunum daha yeni yeni bitti gibi oldu abdestimi aldm baklm bitti galiba. Ama herkesinki farkli benm 23 gunde kirmiziydi hala.. Dikislerimde iyilesti cok sukur.Dogumda alttn muayene olmktn bıkmis ve korkmus olmaliyim ki kndim icin kontrole bile gitmedim.Epilasyonida daha bugun yptm 1 ay snra bnde korkudn dokunamadm. Masallh baya vermissin kiloyu bnm 6 kilom kaldi ve hafifden gobegimde kaldi hic sarmadm korse kullanmadm cok pisman oldum malesef bu saatten snrada taksam bilemiyorm.
Aynen hamileyken güzel görünüyordu bana da şu an çok kötü çizgi bir yılda falan anca geçiyormuş sanırım. Göbek deliğim de simsiyah benim : )Benim sezeryan, 30.gun ve devam ediyor. Doktorum 1 ay epilasyon yapma demişti. Bi de 40ın cikinca kontrole gel demisti. Benim de karnım tamamen indi ama dedigin gibi boşalmis gibi bi görüntü var, bence sonrasinda sporla gider o. Bi de göbeğimdeki çizgiye bayiliyordum hamileyken, simdi cok cirkin duruyor, nasil gidecek o?
Yalaniyo derken eger saga sola agzini acarak araniyosa karni acikmis demektrKızlar bi soru daha :) benim oğlum çok yalanıyo nedendir araştırdım bulamadım bi cvp. Yalanmaları normal mi acaba?
Cnm Bnm dün kırk gün oldu kanamam yeni bitmişti bugün de adet oldum..kişiden kişiye değişiyor kanama,kırk günden fazla devam eden de var..benim son on gün yoğun şekilde değildi kanamam..bu arada Bnm de iç dikişler gitmiş gibi ama o popoya doğru dikilen dış dikiş yerim çok hassas ,arada acı oluyor..elimi değdirmeye korkuyorum..bu arada hicran hanım bir buçuk ay sonra kontrole gel demiştiNormal doğum yapan arkadaşlar; dikişleriniz ve kanamanız ne alemde? Benim doğum yapalı 23 gün oldu hala kırmızı kan geliyor normal mi ki? Kontrole sadece 6.gün gitmiştim doktor bir daha şu gün gel demedi tekrar kontrol gerekir mi? Bir de o bölgeye epilasyon yapmaya başladınız mı? Benim dikişler gitmiş gibi ama emin olamıyorum epilasyon yapmaya zarar verirsem dikişlere falan diye. Bir de 12 kilo almıştım 10 u gitti. Göbeğim de gitti ama ordaki buruş buruş deri görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor korseyle sıkılaşır mı, kullanıp faydasını gören var mı?
kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yaniBenim kızıminda ayni burnu tikaniyor otribebeyle aciyorum.doktora gittim su an onemli bisey yok ama öksurürse kötü o zaman getir demişti. Bilemiyorum cnm istersen bi göster doktora.
Çok geçmiş olsun canim bizde de baya bi hirilti var serum fizyolojik etki ediyor mu anlamadım. Arada da oksuyor.kuzum acile götürdüm dr ciğerlerinde falan bişi yok dedi burnunu açtı ama öksürükte burun tıkanıklığıda devam ediyor ben galiba çocuk bakmayı beceremiyorum off bide göbeğimizde çıkmış şişmiş yani
Şimdi doktordayız sorucam hepsini canım ama yeni doğum yapan arkadsşlar da biogaiayı önerdiker bi de nurse harveysBen biogaia kulaniyorum nurse harveys le.duzenli verince rahatlatıyor bir de probiyotik biogaia kabizligina fln da iyi geliyor.sab simplex denemedim hiç canım.
Rica etsem buhar makinası tavsiye ediyor mu doktor sorar mısınızŞimdi doktordayız sorucam hepsini canım ama yeni doğum yapan arkadsşlar da biogaiayı önerdiker bi de nurse harveyssab simplex çok çok da işe yaramadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?