2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ha bi de eviniz kalorifer ya da doğal gazlı ise havayı kurutuyo. Onun için nemlendirmek lazım. O kuruluk da hemen kurutuyo çocukların burnunu. Ateşi yoksa sıkıntı etme canım inş bişey olmaz

Kız bebek anneleri; bebeğinizin alt temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Beyaz akıntı tarzı bi şeyler var, onları almak gerekiyor mu? Bazen kakası bile bulaşıyor oralara. Dudaklarının arasını ayırıp temizlemeye korkuyorum ben zarar veririm ya da canını acıtırım falan diye ama temizlenmezse de idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Ilık su ve pamukla temizlemeye çalıştım ama çok nazik davrandığım için tam temizleyemedim. Siz nasıl temizliyorsunuz?

Bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum ama ilk zamanlar beyaz akıntıdan benim kızımda da vardı dudaklarının arasında idi. Doktora sormuştum normal demişti şimdi gecti artık. Alt temizliği icin de ben alt temizlene pamukları varya onu ilik su ille ıslatıp kullanıyorum dışarıda olursam ıslak mendil kullanıyorum

Selam kızlar yarın tam bir aylık oluyoruz inş büyük kızımda çok fazla gaz sorunu yaşamamıştık ama küçük kızımda baya çekiyoruz gazdan özellikle son 4-5 gündür baya ağlıyo geceleri emmeyi reddediyo bi yerine bişey olmuş gibi ağlıyo uyuyamıyo rahatlamak için emmek istiyo ememedikçe sinirleniyo dün en sonunda eczaneden sab simplex aldım pazartesi doktora danışıcam ama size sorayım dedi günde kaç defa nasıl kullanıyosunuz elim ayağım dolanıyo bazen

kizlar yarin 1 aylik oluyoruz benim oglumda gizli reflu var yani sut agzina kadar geliyor tekrar yutuyor cok rahatsiz edici geceleri cok fazla hic yatmiyor acaba bir fikriniz varmi ne yapabilirim cok canim sıkılıyor

kizlar yarin 1 aylik oluyoruz benim oglumda gizli reflu var yani sut agzina kadar geliyor tekrar yutuyor cok rahatsiz edici geceleri cok fazla hic yatmiyor acaba bir fikriniz varmi ne yapabilirim cok canim sıkılıyor
Benim oğlumun da aynı şekilde dün gece uyurken sürekli yutkundu durdu gündüz de iki kere kusmuştu.

Bizim de ayni. Abartmiyorum bir dakika icinde on kere agzina geliyor. Zaten gazdan perisan, bi de kusmuk bölüyor uykusunu. Yarim saat bile deliksiz uykusu yok aklimi kaçıracağım. Emzirdikten sonra 15 20 dk dik tutuyorum. Dik yatiriyorum. 3 saat sonra bile ağzına geliyor hic hazmedemiyor

Ben ıslak mendil leri ılık suyun içine koyuyorum onunla siliyorum pamuk dağılıyor yapisiyor diye ıslak mendiller suda yikandi gi için pisik falan da yapmıyor hem güzel temizliyor bebeğin orasıni da çok uğraşmadan nazikçe siliyorum canım akıntı da normal rengi yeşil falan değilse geçiyo bi süre sonra

Günde 4 kez. 8 damla veriyorum ben canım. Birde doktor bana gaz sancısı sırasında meme verme dedi. Zaten gazlı bebeklere en az 2 saat arayla meme vermek gerekiyormuş. Üst üste emzirdiğini zaman daha çok sıkıntı oluyormuş.

Bende basta islak mendilleri yikayarak kullaniyodum ilik suda.sonra parfumsuz olanlardan aldik daha rahat oldu.

Zaten kesinlikle meme almıyo ki sakinleşsin diye emzirekyim diyorum resmen benimle kavga ediyo daha çok ağlıyo ben de dünden beri 3 defa falan verdim iyi geldi gibi

Ben bugün dr götürdüm.Reflu den sebep Bu Kadar fazla kusuyo tedavi verdi pazartesi de ultrason randevumuz var zaten gaz sancisi üstüne reflü çok zor ya

Kızlar emziren anneler bişey sorucam sizler kola felan içiyor musunuz?
Şahsen ben hamileliğimde dahil içmedim. Şimdi zaten gazlı içecek içmemek lazım canım. Yoksa çok seviyorum içim gidiyo ama pizzanın köftenin kızartmanın yanında kola gider:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…