- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.761
Gözünaydın canim :) insAllah hep böyle gider. Bende hastaneye gidince yada ana sagliga önce kilosuna baksinlar istiyorumAminnn inşallah. Gerçekten onlar iyi olsun hep
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canim :) insAllah hep böyle gider. Bende hastaneye gidince yada ana sagliga önce kilosuna baksinlar istiyorumAminnn inşallah. Gerçekten onlar iyi olsun hep
Nem oranını ölçen bişey yok bende. Çamaşırları koymak gerçekten nemlendiriyor ama deterjan kokusunun olmaması lazım. Sanırım o zararlı onun için ben sadece havluyu ıslatıp koyuyorumCanim bende bazen kurusun diye kiyafetini koyuyorum petege 1 tane falan cogu zarar diye ilk defa duydum senin söylediğini odada oyle yaparim bidaha. Peki nemin ne kadar olmasi gerekiyo acaba odanin nemi suan 57 internette 50 ideal diyodu ama bilemedim
Ayni benim oglumkimden ne duysam onu alıyorum, yapiyorum, iciyorum, iciriyorum. Yok care
reflu yatağı alacağım artık ptesi kontrol var doktora sorup alacağım
Tamam canim cok teşekkür ederim bende oyle yaparım artik umarim iyi gelirNem oranını ölçen bişey yok bende. Çamaşırları koymak gerçekten nemlendiriyor ama deterjan kokusunun olmaması lazım. Sanırım o zararlı onun için ben sadece havluyu ıslatıp koyuyorum
Kimyon, rezene, corek otu her gun iciyorum. Ama dediginiz gibi bende de gaz sıkıntısı var malesef. Ama ictiklerim birsey degistirmediGaz problemi yaşayan arkadaşlar. Benim bebeğim de kıvranıyordu, emince 10 15 dk gazını çıkarmakla uğraşıyordum. Tabi uyutmaya çalışırken sorun oluyordu bu durum. Dün bir su bardağı kaynamış suya bi çay kaşığı kimyon attım ve iyice karıştırdım ve içtim. Dünden beri gazını çok rahat çıkarıyor. O bile gaz çıkıyor. Denemenizi tavsiye ederim
Tecrübeli anneler bizim bugün aşımız var aile hekimliğinde 1 ay olunca yapılacak olan aşı. Bu aşıyı yaptıran anneler sonrasında bebeğiniz ateşlendi mi, ateşini düşürmek için şurup falan verdiniz mi? Ateş çıkmazın diye daha inçe mi giydirdiniz?Aşı yapılırken çok ağladı mı? Ben nasıl dayanırım bilmiyorum o ağladıkça.
Canim dondurulmuş sütü nasil çözüyorsun
Hangi biberonu kullaniyorsun canim bnde almayı düşünüyorum bebişim ufakken alistirayim arada vereyim. oğlumda vermedim ilk 4 beş aylikken vermistim o da istemedi hic biberonu![]()
kızlar bebeklerin gögüsü hafifi şiş olan varmı bizm o şeklde ovarak geçiyorumuş öle yapıyorum da ne zamn geçer acaba birde o ağrı yapıyormudr
Sutmu birikmiş acaba bazi bebeklerin göğüslerinde olurmus soyledigin gibi ovmak masaj yapmak gerekiyormus eğer süt ise agri yapabilir
yok bnde sormadım henüz işte dedin gibi bnmde teyzem ov fln dedi ağrı yapar diye bugnde intertte baktım araştrym dedm ovmayın diyor bnde ellemeyecm artık haftaya gidecz doktra ozamnda gösteririm artık sorarımDoktorunuza sordunuz mu bu masaj işini? Benim de kızımın göğüsleri hafif şiş gibi. Doktorumuz kesinlikle elleme, masaj yapma dedi. Hatta büyüdü mü diye bile elle bakma, gözle takip et dedi. Eskiler süt birikmiş derler ama bazen anneden bebeğe hamilelik esnasında geçen hormonlardan ötürü oluyor sonradan geçiyor dedi. Çok nadir geçmiyormuş ama çok nadirmiş. Kitleleşmesine, sertleşmesine sebep olurmuş ellemek. Bence masaj yapmayın, ellemeyin.
Bende buzdolabinda cozunmesini bekledim canim sonra biberona dokup kaynar suyun icine koydum isinsin diye tadi kokusu bi degisik geldi kaynar sumu bozdu diye düşündüm. 1 bucuk ay onceki sütten bahsediyorim bozulmus olamaz herlade posetten mi oldu acabaDışarı çıkacaksam ısı yalıtımlı çantaya ya buz poşetiyle ya da tek başına koyuyorum (uzun süre duracaksa buz poşeti varken çözünmüyor, kısa sürede kullanacaksam ancak çözünüyor) Evdeysem de; hemen kullanacaksam çeşmeden aldığım suyun içine yani soğukça olan suya oturuyorum poşeti, hemen kullanmayacaksam buzdolabında çözdürüyorum. Çözündükten sonra biberonuna koyuyorum içirmeden hemen önce sıcak suya koyup benmari usulü içireceğim ısıya ısıtıyorum. Ben en fazla 100ml yapıyordum poşetleri. İnce oluyorlar, çözünmeleri çabuk oluyor. Şimdi 50ml yapıyorum poşetleri ve hep tam kullanacağım zaman poşeti soğuk suya oturtup çözdürüyorum.
yok bnde sormadım henüz işte dedin gibi bnmde teyzem ov fln dedi ağrı yapar diye bugnde intertte baktım araştrym dedm ovmayın diyor bnde ellemeyecm artık haftaya gidecz doktra ozamnda gösteririm artık sorarım
Bende buzdolabinda cozunmesini bekledim canim sonra biberona dokup kaynar suyun icine koydum isinsin diye tadi kokusu bi degisik geldi kaynar sumu bozdu diye düşündüm. 1 bucuk ay onceki sütten bahsediyorim bozulmus olamaz herlade posetten mi oldu acaba
Benim kızımdada oldu ben doktora sormadım ama tek sefer banyodan sonra yaglarlen hafifçe dairesel şekilde masaj yaptım hemen geçti bana sanki dokundukca canı yanıyor gibi geliyordu zararlı olucagını düşünmemiştim allahtan tek seferde yumuşadıyok bnde sormadım henüz işte dedin gibi bnmde teyzem ov fln dedi ağrı yapar diye bugnde intertte baktım araştrym dedm ovmayın diyor bnde ellemeyecm artık haftaya gidecz doktra ozamnda gösteririm artık sorarım
Ay canım çok sevindim gözün aydınKızlar biz bugün sağlıkocağın da tartıldık 15 gün de 500gr almışız çok şükür mamaya başlamaya gerek yok dedi hemşiremiz :)
Canım benim bebegimin de sis hatta süt çıkmıştı sikmisti bi tanıdık ovalayim bunların sisi inmesi lazım demisti ben internetten araştırdım kesinlikle ellememek lazımmış enfeksiyon olurmus Allah korusun anneden bebeğe hormon geçiyor sonuçta hamilelikte onla alakali bi durummus sakin Elleme etraftan ovmak gerekir geçer falan diyorlar bende yasadimkızlar bebeklerin gögüsü hafifi şiş olan varmı bizm o şeklde ovarak geçiyorumuş öle yapıyorum da ne zamn geçer acaba birde o ağrı yapıyormudr