- 4 Haziran 2015
- 291
- 187
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.721
Cnm çok düzenli kullanamadım daha net tam etkisini gördüm diyememCanım peki işe yaradımı sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm çok düzenli kullanamadım daha net tam etkisini gördüm diyememCanım peki işe yaradımı sende
Canim ben de bugün eczaneye ugradim gaz problemi icin ama eczaci bebk cok kucuk damla veremem dedi. 21 gunliguz biz. Ne kadarlıkken kullanablirim.bh damlalariSabah 3 damla zinco öğlen biogaia 5 damla akşam yine zinco 3 damla. Biz rahatladık çok şükür. Yoksa isyanlardaydık bu gaz yüzünden
Canım 37,5 ve üstü Yüksek ateş.37 normalKizlar bebegin atesi kulaktan kac olmali?su an bebegimin kulaktan atesi 37 endise etmeli miyim normal mi?
Cok sagol canim, biz enfeksiyon nedeniyle yogun bakimda.kalmistik da o nedenle.cok korkiyoeum atesinden.Canım 37,5 ve üstü Yüksek ateş.37 normal
Ayşe önerin gaz için masaj videoları var canım. O benim bebeğimde işe yaramıştıBebegim neredeyse 15 saattir hic uyumadikarnindan gelen gaz gurultularina aglayacagim
buyuk insan dayanamaz. Uyumak istiyor uyuyamiyor. Yagla masaj, sap simplex, corek otu, kimyon, kiraz cekirdegi herseyi denedim. Emerken veya sallanirken en fazla 5 dk uyuyor, sanciyla uyaniyor kivraniyor
bi yerde uykusuzluktan bayılır dedim ama bayilamiyor, cok fena karnindan sesler geliyor ne yapacagimi şaşırdım. Doktora gotursem lavmanla falan rahatlatırlar mı acaba?
Ayni benim oglumMrb kızlar oğlum pazartesi nasipse 2 aylık olucak .Maalesef gazdan mahvoldu çocuğum hangi damlayı kullandıysam etkisini ilk önce gösteriyo ama yok tamamen bitmiyor ikinmaktan rengi kipkirmizi oluyor.Ustüne birde reflu cıktı kusması çok fazla uyurken kaç kez bogazina kaçtı. Artık zombi gibi geziyorum sürekli kontrol ediyorum gazdan en fazla yarim saat uyuyo uykusunda bağıra bağıra kalkiyo sancidan gaz sancıları ne kadar devam ediyor
Ben bebek iki haftalıkkken kontrole götürdüğümde doktor dedi gaz ilacı kullanıyor musun bebeğin çok gazı var damla al kullan. Hangisini alayım dediğimde onu sen bulacaksın deneyerek dediCanim ben de bugün eczaneye ugradim gaz problemi icin ama eczaci bebk cok kucuk damla veremem dedi. 21 gunliguz biz. Ne kadarlıkken kullanablirim.bh damlalari
Geçmiş olsun canım inşallah bişey olmazCok sagol canim, biz enfeksiyon nedeniyle yogun bakimda.kalmistik da o nedenle.cok korkiyoeum atesinden.
Canim bende bazen kurusun diye kiyafetini koyuyorum petege 1 tane falan cogu zarar diye ilk defa duydum senin söylediğini odada oyle yaparim bidaha. Peki nemin ne kadar olmasi gerekiyo acaba odanin nemi suan 57 internette 50 ideal diyodu ama bilemedimCanım bizde de 1haftadır aynı problem var. Serum fizyolojik veriyorum aspiratörle çekiyorum. Hemşire bana odayı nemlendir demişti o iyi geldi. Havluyu ıslatıp peteğin üstüne koyuyorum ve suluk da koyuyorum nemlensin diye. Petek odayı kurutuyormuş oda bebeklerin burnunu tukıyomuş
Azaltmaz sağmak. Ama yine de bebeğin acken önce göğsünü ver, iyice bi çeksin. O zaman daha aktif olur süt. Ama neden emen bi bebege haricen sagip veriyorsun ki? Ben 20 dk bile emzirmiyorum, genelde 18 19 dk bırakıyorum kusuyor çünkü fazlasını. Bi de istersen biberon yerine kaşıkla ver, biberona alisinca anneyi emmez derlerbirde ben hem bebegimi emzirip hemde sutumu sagiyorum gunde iki kere ama emzirdigim zaman toplamda 20-25 dk en fazla suruyor hemen arkasindan yine emmek istiyor bende sagdigim zaman biberondan goruyorum ne kadar ictigini diye icime daha cok siniyor tek kafama takilan sut sagmak sutu azaltiyor mu? anne olmak hem cok guzel hem cok zormus en ufak seyi bile kafaya takiyorum
birde ben hem bebegimi emzirip hemde sutumu sagiyorum gunde iki kere ama emzirdigim zaman toplamda 20-25 dk en fazla suruyor hemen arkasindan yine emmek istiyor bende sagdigim zaman biberondan goruyorum ne kadar ictigini diye icime daha cok siniyor tek kafama takilan sut sagmak sutu azaltiyor mu? anne olmak hem cok guzel hem cok zormus en ufak seyi bile kafaya takiyorum