2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bebeğim gündüzleri genelde emiyor, gaz sıkıntısından cok ağlıyor, gazı çıkınca uyuyor, acıkınca yine ağlıyor, emiyor, gazı çıkınca uyuyor böyle döngü. Ama geceleri sürekli ağlıyor. Sabah 7 8 olmadan uyumuyor. Memede veya kucakta 5 10 dakika uyuduguyla idare ediyor. Daldı diyorum, yatırıyorum, saniyesinde ağlamaya başlıyor. Bütün gece ayaktayız. Yorgunluğu, uykusuzlugu kenara koydum, sürekli ağlar halde olması bitiriyor beni )

Onu denemedim canım bir de onu deneyeyim

Burada bu tarz sorulara bir çok kez bu cevabı verdim :) yine aynı cevabı vericem aventin göğüs ucu kalkanını almalısın yara v.s. Hiçbirşey kalmıyo şiddetle tavsiye ediyorum
Gogsumun uçlarında yara kalmadı kenarında kesik şeklinde var ona da fayda eder mi diyosun kalkan alsam mi diye düşünmedim değil de fayda etmez gibime gelmisti

Kızlar bişey sorcam biz sağlık ocağınin verdiği damlaları kullanıYoruz ama fark ettim ki kızımı kabız yapan o damlalarmış 1 gün vermeyi unuttum kaka yaptı tesadüf mü diye 2 gün daha vermedim yine yaptı sizin kullandığın farklı bi damla var mı ?

Cok tesekkur ediyorum vakit ayirip uzunca yazmissiniz videoyaya hic gerekyok zaten nette bir kisiden duymuatum cok ses yaptigini baskada kimse rahatsiz olmamis demekki cok minumum bi sesi var okadarda olacak sonucta elektrikli bi alet sagolun tekrar bebeginizle saglikli huzurlu gunler dilerim

Canim bende aldım. Internetten 2. El.belli bir düzey sesi var ama çok rahatsız edici değil. Ama benim bebeğim sallanmayi hiç ama hiç sevmedi. Satmayi dusunuyorum. Almak istersen mesaj atabilirsin
Biz birtane bulduk ikinci el ama garantisi devam eden istiyoruz sizinkinin garantisi devam ediyirmu acaba

Canim biz tetrazinc kullaniyiruz icerisinde baska vitaminlerde var kabizlik sorunumux yok bu damlayi eczanedeb aliyiruz saglik ocagi vermiyor

Gaz damlaları kullanıyor musun?
Ben koşturmadan sabah vermedim akşam bina inledi resmen. Şimdi yavaş yavaş sakinleşti yatağına koyacağım.

Gaz damlaları kullanıyor musun?
Ben koşturmadan sabah vermedim akşam bina inledi resmen. Şimdi yavaş yavaş sakinleşti yatağına koyacağım.
2 gündur kullaniyorum gaz damlasi. Zaten 23 gunluk, 20 gunun bitmesini bekledim. Ancak mi fayda edecek bilmiyorum ki surekli ikiniyor ve mosmor. Bi de surekli agzina sut geliyor, genelde onu yutmak icin boğuşuyor,nadiren agzinin kenarından akıtıyor. Bi hazim sıkıntısı var herhalde. Aylık kontrolunde soracagim doktora. Gazini cikartip yatiriyorum, 2 saat geçiyor, uyku arasinda hala ağzına süt geliyor.

Kizlar bizde biraz sarılık vardi sukur degerleri artıs olmadı.
Dr vucut yavas yavas atar dedi.
10 gunluguz emiyoz kaka hala sarı.
Sarılık gecse kakanin rengi degisirmiydi?
Yoksa emdigi icin mi bu renk?
Umarim anlatabilmisimdir!

Canim benim bildigim kadariyla sari olmasi normal. Eger yesil olursa usumus bebek diyolar.

Arkadaşlar oğlum büyüme hormonu salgılanan gece saatlerinde asla uyumuyor bizi de perişan ediyor tabi . Kırkının çıkmasına 6 gün kaldı ama düzeleceğine inanamıyorum açıkcası sihirli değnek mi değecek nolacak

Bebeğiniz kaç günlük sarılık değeri kaç cıkıyor? Biz 34 günlük olduk bıgün sarılığı 7 çıktı haftaya tekrar artıp artmadığına bakılacak.
Kakasının sarı olmasının sarılıkla bir alakası yok sarı olmadı normal yeşil olmaması lazım

Göğüs ucunun kenarındaki kesik gibi çatlak bende de oldu lansinoh kremi sürüp avent kalkanı taktım ve o göğsümden emzireceğim zaman günde bir iki kez sütümü sağıp yenidoğana uyumlu biberonla verdim bu şekilde birkaç günde geçti kalkan kremin başka bir yere bulaşmasını engellediği için kremin etkinliğini artırıyor bence mutlaka edinilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…