2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar benim bebişte sivilceler var yüzünde kuşağında kafa diplerinde..bugün vücudunun başka yerlerinde de gördüm :KK43: böyle olan var mı ? Ne yapsam? :KK43:
Benimki de öyle yüzünde karnında küçük kırmızı sivilceler var hatta bacağında bile. Kontrole gittiğimde soracam doktoruna

Kızlar benim bebişte sivilceler var yüzünde kuşağında kafa diplerinde..bugün vücudunun başka yerlerinde de gördüm :KK43: böyle olan var mı ? Ne yapsam? :KK43:
Aynısı bizde de var geçip geçip tekrar çıkıyor. Ev çok Sıcak oluyor merkezi sistem olduğu için ondan mı yoksa dokunmaktan mı bilemiyorum

Bizim oğlan dün öğlenden beri ağlıyor gece uyudu şimdi yine başladı ne yapsak gazını çıkarmıyor çıldırmak üzereyim feryat figan bağırıyor

Bizim oğlan dün öğlenden beri ağlıyor gece uyudu şimdi yine başladı ne yapsak gazını çıkarmıyor çıldırmak üzereyim feryat figan bağırıyor
benm bebegimde dün gunduz hic uyumadi uyuyo 5 dk snra uyaniyodu aksam 6dan 3 e kadar uyudu rahat..gece 3 de basladi daha yenice ayagimda sallaya sallaya zor uyudu arada uyanir gibi olup mizirdaniyor gazdan sagolsn esim aliyor biraz yükümü yoksa cok zor gercrkten bi yerden snra sabrım kalmiyor.. Bide gecen cok huysuzdu bizde hemen ilık bi banyo yaptrdk hemen uyudu rahatlamisti sizde deneyebilirsiniz

Göğüs ucu yaralarından çok şükür kurtuldum. Bebeğim 14 günlük, ilk 6 gün silikon uçla emzirdim. Bebeğim ağzını büyük açıp memeyi doğru almayı bu şekilde öğrendi. Sonra onca acıya rağmen inat ettim ve silikonsuz emzirmeye başladım. Şimdi çok şükür ağrısız emzirebiliyorum. Sadece ilk memeyi tuttuğunda acıtıyor sonrasında rahatça emziriyorum. Açıkçası ben hiçbir şeyden fayda görmedim, o göğüsler illaki ilk aşamada yara oluyor. Vazgeçmeyip inatla devam etmek lazım, bebek doğru emmeyi öğrenince kendiliğinden geçiyor.

Biogaia damla önerdi arkadaşım kullanan var mı internetten araştırdım kimilerinde kabız yapıyormuş
Biz 15 gündur kullanıyoruz canım.ama bize nurse harveys de verdi,tek başına pek etkili olmuyor dedi doktor.gunde bir kez biogaia 4-5 kez de nurse harveys veriordum.4-5 gündür kehribar kolye kullanıyoruz baya faydası oldu ,nrurse harveysi günde iki kez kullanmaya başladım.biogaia yine kullanıyorum.bir de biogaia etkisini hemen göstermiyor en az 4-5 gün sonra etkisi ortaya çıkıyor

benm bebegimde dün gunduz hic uyumadi uyuyo 5 dk snra uyaniyodu aksam 6dan 3 e kadar uyudu rahat..gece 3 de basladi daha yenice ayagimda sallaya sallaya zor uyudu arada uyanir gibi olup mizirdaniyor gazdan sagolsn esim aliyor biraz yükümü yoksa cok zor gercrkten bi yerden snra sabrım kalmiyor.. Bide gecen cok huysuzdu bizde hemen ilık bi banyo yaptrdk hemen uyudu rahatlamisti sizde deneyebilirsiniz
Ben de banyo yaptırdım uyudu çok şükür

Bize dr göz muayenesi icin bise demedi
Bebisleriniz göz muayenesi oldu mu?
Nezaman olmasi gerekiyoki?

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Dün oğluşum 1 aylık oldu. Çok fazla emiyo sürekli kucağımda uyuyo. Hiç bişey yapamıyorum tuvalete bile zor gidiyorum. Sağlık ocağında tartıldı. Doğum kilosunun üstüne 350 gr almış.doğum kilosu 3300 hastaneden çıkarken 3100 oldu.şimdi 3650oldu.tam bunu düşünüp üzülürken.dün eşim mama aldı öğlen 12 gece 12 bir ölçü verdik. Bu arada sol göğsümü emmek istemiyo 2 gündür.bi baktım süt azalmış çok üzüldüm. Ben ne yapıcam tekrar sütüm çoğalsın diye.tek göğüste süt birden gider mi. süt olmazsa kesin uyutamam .bi tek memede uyuyo

Bizim kizi da memeye alistiricam diye biberondan da ettim sanirim biberonu da emmiyor meme saniyor heralde :(bir de merak ediyorum meme emen bebekler devamli cekiyor mu biberondaki gibi ornegin benim kizim bugun saat 10 bucuk gibi bir 5 dakika emdi sukur memeyi.ama ondan sonra biberon verdim bu saat oldu yopladan 30 cc zor emmistir istemiyor niyeyese.acaba memeden emdigi mi yetti bu saate kadar yoksa biberonu da mu istemiyor artik anlayamadim yardimci olurmusunuz.dogumdan beri dogru duzgun emziremedigim icin emen bebek kac dk emer nasil emer bilemiyorum doyup doymadigini anlayamiyorum.ac olsa aglar kesin dimi yoksa aciktigi halde aglamayadabilir mi.bir de su an biberonu almiyor ama emzige saldiriyor resmen niye ki ac ama biberonu almiyor diye dusunduruyor bu beni.kafamda deli sorular :D

Dun gece biz de öyleydik nasıl bağırıyor. Biranda öyle bir çığlık atıyor ki.. sürekli karnına havlu ısıtip koyduk. Bi de ayakta sürekli hoplatinca biraz rahatladı. Gerçekten zor. Dün sut içmiştim ondan mi oldu acaba

Göğüs ucu yaralarından çok şükür kurtuldum. Bebeğim 14 günlük, ilk 6 gün silikon uçla emzirdim. Bebeğim ağzını büyük açıp memeyi doğru almayı bu şekilde öğrendi. Sonra onca acıya rağmen inat ettim ve silikonsuz emzirmeye başladım. Şimdi çok şükür ağrısız emzirebiliyorum. Sadece ilk memeyi tuttuğunda acıtıyor sonrasında rahatça emziriyorum. Açıkçası ben hiçbir şeyden fayda görmedim, o göğüsler illaki ilk aşamada yara oluyor. Vazgeçmeyip inatla devam etmek lazım, bebek doğru emmeyi öğrenince kendiliğinden geçiyor.
Ah ah bugün 34. Gün. Geçmiyor sizim sizim sizliyor..

Bize dr göz muayenesi icin bise demedi
Bebisleriniz göz muayenesi oldu mu?
Nezaman olmasi gerekiyoki?
Benim kızım her ay özele gitti +sağlık ocağına da. Bize göz kontrolü söylenmedi. 6. Ay civarıydı sanırım kızın sol gözü daha içeri kayıktı, eşim "şaşı" diye çok ısrar edince, özeldeki doktor "göz kasları 1-1,5 yaştan önce yerine oturmaz, panik yapmayın ama ailede genetik göz sıkıntıları varsa gösterin" demişti, bizde de yoktu göstermedik, 1 yaştan sonra kayma falan kalmadı çok şükür, hemen hemen her bebekte şaşılık oluyor onun haricinde erken doğanlarda göz kontrolleri falan oluyor ama normal zamanlı doğum yapan arkadaşlarımın hiç birinden istenmemişti.

Back