2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bunu sadece siz mi içiyorsunuz damla mı bu da. Devlet ödemiyordur galiba fiyatı nedir
Evet canım ben içiyorum damla değil şurup gibi 1 bardak su yada meyvesuyunun içine döküyorsun tadı biraz farklı ilk içtiğimde zorlandım ikincide daha rahat içtim 40 lira devlet ödemiyo cebinden karşılıyorsun ama değiyo gerçekten bir gün boyunca sürekli gaz çıkardım bu kadar şişkin olduğumun farkında değildim meğer kızım benim yüzümden kıvranıyormuş şimdi ikimizde rahatız dinlendiriyo

Doğumdan beri geçmeyen gpgus yariklar im var kızlar uçları degil uçları iyileşti ama kenarları sağlı solu iki gogsumde de bi taraf yarık sanki dislemis gibi ve bebek emdikce açılıyor antibiyotik krem madecassol lanolin hametan kullanmadım kalmadı en son bal yaraları iyileştiriyor diye bal sürüyorum faydası olur mu bilmiyorum ama tavsiyesi olan var mı tahin yagini fa denedim bu arada o da faydasız

Canım peki nerden alabiliriz gümüşçülerde falan var mıdır. Ben de daha önce duymuştum çünkü iyi geldiğini
İnstagramdan guvenilir bir sayfadan aldım ben canım,iki günde de elime ulaştı

Gaz damlalarini recetesiz alabiliyor muyuz? Onun için doktora cikamayacagim :KK43:
Alınıyor canım ben biogaia ve nurse harveyi reçetesiz aldım,ki zaten devlet odemiyor çoğunu.

Doğumdan beri geçmeyen gpgus yariklar im var kızlar uçları degil uçları iyileşti ama kenarları sağlı solu iki gogsumde de bi taraf yarık sanki dislemis gibi ve bebek emdikce açılıyor antibiyotik krem madecassol lanolin hametan kullanmadım kalmadı en son bal yaraları iyileştiriyor diye bal sürüyorum faydası olur mu bilmiyorum ama tavsiyesi olan var mı tahin yagini fa denedim bu arada o da faydasız
Canım garmasan denedin mi?.bir de ben her emzirmeden sonra karbonatlı suyla yıkadım duruladim ve lansinoh surmustum bir sonraki emzirmeye kadar.tam olarak hangisinden iyilesti bilemedim ama bendekiler de baya fenaydi,bıçakla kesilmiş gibiydi alt kısımları

Ben kudret narı surdum ilk gunler cok iyi gelmişti ama simdi işe yaramıyor :(

Burada bu tarz sorulara bir çok kez bu cevabı verdim :) yine aynı cevabı vericem aventin göğüs ucu kalkanını almalısın yara v.s. Hiçbirşey kalmıyo şiddetle tavsiye ediyorum

Bizim bebiş uykuya dalamiyor :KK43: memede veya sallanirken falan gözleri bayılıyor, kapaniyor, sonra sanki biri igne batırmış gibi uyaniyor :KK43: uyuyamadigi icin de surekli mutsuz, hic susmadan ağlıyor. 1 saat memeyi ağzından almiyorum sirf derin dalsin diye. Koydugum saniyede uyaniyor :KK43:
Memede uyutanlar gazı nasıl çıkartıyorsunuz?
Eme eme uyuyor doğal olarak gaz dolu oluyor bebe, dalıp uyusa ya da yatağına konsa bile gaz onu sıkıştırıp 10-15 dakikaya maksimum uyandırması gerek, öyle olmuyor mu?

Ben emzirip hemen omzuma alıyorum gazını çıkarıp omzuma kafasını koyup evde gezdirerek uyutuyorum böylelikle hem derin dalıyor hem gazı olmuyor. Bazen memede kalmak istiyor , memede uyutup omzuma alıyorum, 10-15 dak o uyurken gezdirp gazını çıkartıyorum sonra yatağına koyuyorum, gazdan dolayı hemen kalkmamış oluyor.

Eme eme uyuyor doğal olarak gaz dolu oluyor bebe, dalıp uyusa ya da yatağına konsa bile gaz onu sıkıştırıp 10-15 dakikaya maksimum uyandırması gerek, öyle olmuyor mu?

Ben emzirip hemen omzuma alıyorum gazını çıkarıp omzuma kafasını koyup evde gezdirerek uyutuyorum böylelikle hem derin dalıyor hem gazı olmuyor. Bazen memede kalmak istiyor , memede uyutup omzuma alıyorum, 10-15 dak o uyurken gezdirp gazını çıkartıyorum sonra yatağına koyuyorum, gazdan dolayı hemen kalkmamış oluyor.
Ben de aynen öyle yapıyorum canım.emzirdikten sonra omzuma alıyorum.bir de yüz üstü uyursa daha uzun süre uyuyor onu keşfettim iki gündür

Kızlar benim bebişte sivilceler var yüzünde kuşağında kafa diplerinde..bugün vücudunun başka yerlerinde de gördüm :( böyle olan var mı ? Ne yapsam? :(

Uyumadigi zaman gazini cikariyorum 10 15 dakika. En fazla 5 dk uyuyor, yine agliyor, yine alinca gaz çıkarıyor. Sonu yok mu bu gazin? Emdikten sonra surekli ağzına sut geliyor, bazen çıkarıyor bazen yutuyor. Dolayısıyla emdikten sonra cok mutsuz oluyor uyuyamıyor. Gazini cikarsam da cikarmasam da 5 dk uyumuyor bile. Bari uyumusken dursun diye gaz çıkarmadan yatiriyorum

Ben de aynen öyle yapıyorum canım.emzirdikten sonra omzuma alıyorum.bir de yüz üstü uyursa daha uzun süre uyuyor onu keşfettim iki gündür
Evet yüzüstü yatınca karnı ısınıyor bir de hareket ettikçe gazı çıkıyor ama ufak ya daha ben korkuyorum, yatağının içinde yan yatma yatağı var onda bir sağa bir sola yatırıyorum her gece, gündüz de 4momsta yan yatırıyorum.

Kızımı 6. Ayda yüzüstü yatırmıştım ilk. Allahım hep mememde uyuyup bırakınca aniden kalkan bebek mışıl mışıl uyumuştu şok olmuştum. Şimdi 2 yaşında hep yüzüstü yatar hala, onun da hoşuna gidiyor demek:)

C
Sagol canm onuda deneyeyım ama nasıl olacak yanan ampulu tutmak oyle bısey satılıyo mu kı.kablolu falan.bır de gunde bır defamı tutulacak
Canım abajurun başlığınıçıkarıp ampulü yaklaştırmıştım birkaç kez yapabilirsin ampül sıcak oluyo sadece ona dikkat et uyurken yap ve bacaklarını haraket ettirmesine izin verme inşallah sizin de işinize yarar

Evet yüzüstü yatınca karnı ısınıyor bir de hareket ettikçe gazı çıkıyor ama ufak ya daha ben korkuyorum, yatağının içinde yan yatma yatağı var onda bir sağa bir sola yatırıyorum her gece, gündüz de 4momsta yan yatırıyorum.

Kızımı 6. Ayda yüzüstü yatırmıştım ilk. Allahım hep mememde uyuyup bırakınca aniden kalkan bebek mışıl mışıl uyumuştu şok olmuştum. Şimdi 2 yaşında hep yüzüstü yatar hala, onun da hoşuna gidiyor demek:)
Benim oğlan ellerinin üzerinde yüz üstü yatıyor yine de odadan pek ayrılmiyorum birşey olur diye.yatagi zaten eğimli baş kismi daha yüksek ayak ucuna göre.kusmalarda fln bogulmasjn diye Alalh korusun

Uyumadigi zaman gazini cikariyorum 10 15 dakika. En fazla 5 dk uyuyor, yine agliyor, yine alinca gaz çıkarıyor. Sonu yok mu bu gazin? Emdikten sonra surekli ağzına sut geliyor, bazen çıkarıyor bazen yutuyor. Dolayısıyla emdikten sonra cok mutsuz oluyor uyuyamıyor. Gazini cikarsam da cikarmasam da 5 dk uyumuyor bile. Bari uyumusken dursun diye gaz çıkarmadan yatiriyorum
Valla ben de öyle yapıyorum hazır uykuya dalmışken diye uyandırmıyorum çünkü gazını çıkarmaya kalksam tamamen uyanıyor sonra tekrar meme vs derken..:

Back