2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar dün 1 aylık olduk ve hepatit b aşımız yapıldı. Akşama kadar çok tahattı oğlum ama gece ateşi çıktı cok yüksek değil ama var yinede. Hala devam ediyor.birinci ay aşısı ateş yaparmı hemşire bişeyde demedi. Ateşi çıkıp ilaç kullanan oldumu?

Ben de inanılmaz gazlıyım bebekten beri ve çokzor çıkarıyorum hep bebeğe geçiyor diye üzülüyorum. Her şeye kimyonda koysam fayda etmiyor
Bende öyleydim canım gasso die bi şey yazdı bana doktor içeceğe döküp içiyorsun inanılmaz rahatladık kızımda bende tavsiye ederim

Gaz sancısı olan anneler çocuk doktorumuz bu ilacı yazdı bana bebeğe damla veriyordum yine ver ama sende bunu iç dedi gerçekten çok işe yarıyo karnımın şişliği geçti resmen kızımada etki etti damla vermesem bile ıkınınca hemen gazını çıkarıyo ve daha rahat uyuyo sanırım melisa ve papatyadan kaynaklanıyo ben çok faydasını gördüm sizede tavsiye ederim

Eklentiler

• 1253A107-BC39-49DF-9F04-AA64013688F8.jpeg
    1253A107-BC39-49DF-9F04-AA64013688F8.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar oğlunun burnu tıkalı hırıl hırıl. Arada öksürüğü de var. Yatamıyor bu yüzden. Burun aspiratörü ile burnunu açıyorum ama yavrum gene de kapalı burnu. Bu durumu yaşayanlarınız var mı?
Sanırım grip oldu. Kv vs gripti her ne kadar ağzını kapatsa da kucağına alıyordu.Bişey de diyemiyorsun. Allahım ne zor işler bunlar ya. Aksine bi de cumartesi bugün
Geçmiş olsun canım.benim oğlum da iki hafta önce öyleydi.doktora gittik doktor ilaç vermedi serum fizyolojikle her tıklandığında açın çektirin dedi.oksuruk te tikanikliktan dolayı oluyor dedi akciğerlerini dinledi,temiz dedi.biz o şekilde 3 günde atlattık,darısı size canım

Kac kez tahlil yapildi 45 gunde?
Biz 1 haftaligiz 2 kez yapildi bile.
Ayni seviyede artmayan sarilik bizde de var.
Artis yoksa azalir dedi dr.
Sunnet düsünüyoduk ama sariligin gecmesi gerekiyomus.
Cocuk dr su zaman getirinde demedi
Asilarini aile hekiminde olucaz
Sarılıgimizi kim takip etcek peki:KK43:
Canim 5 kez falan yapildi ışıkta gordu once 7 ye kadar dustu sonra tekrar 11 e yukseldi doktor hic onemsemedi tum tahlilleri yaptik sonucunu bekledigimz bi tahlili kaldi ona gore neden uzadigina bakcakmis. Bekliyrz artk iyi saglikli olsunda sarilik onemli degl aslinda

Kızlar bu arada gazlı bebisler için kehribar kolyeyi tavsiye ederim.biz kullanali 5 gün oluyor ama gerçekten faydasını gördük.gaz için ayağına takıyorum ben.almak isteyenlere tavsiyemdir

Slm kızlar pısıge cozum bulan var mı kızımın pıtısı kırmızı olmus ıyıce ve cısını yaparken canı yanıyo.bez degıstırdm.bepanthol sudocrem kullandm yıne aynı.burada bı arkadas ampülü ısıtıp tuttuk demıstı nasıl yaptınız onu acaba.bıde hemen gectı mı
Ben kendi kızımda uygulamıştım ama burda kime tavsiye ettim hatırlamıyorum işe yaradı mı ben de merak ettim
Dr bize yanan ampülü 10cm kadar uzaktan birkaç dk tutmamızı söylemişti bizde 2. Uygulamada işe yaramıştı inş sizin de işinize yarar

Kızımın gözlerinde aşırı çapak vardı geçti şükür burada birinin daha gozunde çapak vardı ismini hatırlamıyorum ama insallah okur damla geçirdi şükürler olsun. Gaz icin kehribar kolyesi iyi diyorlar deneyen oldu mu

Kızlar dün 1 aylık olduk ve hepatit b aşımız yapıldı. Akşama kadar çok tahattı oğlum ama gece ateşi çıktı cok yüksek değil ama var yinede. Hala devam ediyor.birinci ay aşısı ateş yaparmı hemşire bişeyde demedi. Ateşi çıkıp ilaç kullanan oldumu?
Canim ateş yapmazmış. Hastanede de vurulan asıdan.

Gaz sancısı olan anneler çocuk doktorumuz bu ilacı yazdı bana bebeğe damla veriyordum yine ver ama sende bunu iç dedi gerçekten çok işe yarıyo karnımın şişliği geçti resmen kızımada etki etti damla vermesem bile ıkınınca hemen gazını çıkarıyo ve daha rahat uyuyo sanırım melisa ve papatyadan kaynaklanıyo ben çok faydasını gördüm sizede tavsiye ederim
Bunu sadece siz mi içiyorsunuz damla mı bu da. Devlet ödemiyordur galiba fiyatı nedir

Bugün kontrolümüz vardı. Doktora şu sürekli memede kalmayı isteme meselesini sordum acaba sütüm mü yetmiyor diye. Ama bebeğim geçen haftadan bu yana 300 gr almış. Doktor çok iyi dedi. Sütüm yetmediğinden değil de kokunu istediğinden öyle yapıyor dedi. Yalnız tsh değerimiz hala yüksek. Haftaya tekrar bakılacak yine yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlayacakmışız çok üzülüyorum internette çok kötü şeyler yazıyor bununla ilgili. Dua eder misiniz bana normalde dönsün değerimiz.
Cnm Allah şifalar versin inşallah ..mehtap hanıma devam mı ediosun sen

Cnm calpol yazdı bize doktor ateşi çıkarsa çay kaşığı ile ver dedi

Canım bende de ara ara oluyo. Zaten hem ben hem bebek aşırı gazlıyz. Yediklerimden kaynaklNıuo diye düşündüm ben. Normal Doğumla alakası olabilir mi ki
Aynı durum bende de var kızlar ben de normal doğum yaptım doğumdan da kaynaklanıyo olabilir bi de vücut bağırsaklar mide faln anca yenine oturucak ondandır bence

Geçmiş olsun canım.benim oğlum da iki hafta önce öyleydi.doktora gittik doktor ilaç vermedi serum fizyolojikle her tıklandığında açın çektirin dedi.oksuruk te tikanikliktan dolayı oluyor dedi akciğerlerini dinledi,temiz dedi.biz o şekilde 3 günde atlattık,darısı size canım
Canım çok sağol inşallah bizimki de hemen geçer aldırdım hemen serum fizyolojik

Ben kendi kızımda uygulamıştım ama burda kime tavsiye ettim hatırlamıyorum işe yaradı mı ben de merak ettim
Dr bize yanan ampülü 10cm kadar uzaktan birkaç dk tutmamızı söylemişti bizde 2. Uygulamada işe yaramıştı inş sizin de işinize yarar
Sagol canm onuda deneyeyım ama nasıl olacak yanan ampulu tutmak oyle bısey satılıyo mu kı.kablolu falan.bır de gunde bır defamı tutulacak

Kızlar bu arada gazlı bebisler için kehribar kolyeyi tavsiye ederim.biz kullanali 5 gün oluyor ama gerçekten faydasını gördük.gaz için ayağına takıyorum ben.almak isteyenlere tavsiyemdir
Canım peki nerden alabiliriz gümüşçülerde falan var mıdır. Ben de daha önce duymuştum çünkü iyi geldiğini

Back