2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
burnu tikali dediler.serum fizyolojik ile bi kac kez dr temizledi.hakkattende baya bi mukus cikti.evdede kendimiz temizledk bi kac kez bugun tekrar kontrole goturduk temizlenmiş dedi arada tekrarlayn dedi.ama o hii sesi arada tekrar geliyo.sakin karsilamaya calsiyrm ama icim icimide yiyo bi yandan.insalalh tez vakitte normale donerler
Anladim canim Rabbim bidaha yasatmasin insAllah zaman gectikce hepsi duzelicektir insAllah

Anladim canim Rabbim bidaha yasatmasin insAllah zaman gectikce hepsi duzelicektir insAllah
insallah canim amin.bugun baska dr a goturdum ben erken doganlran girtlaktaki kıkırdak yapi tam gelişmiyms o yuzden o ses geliyms sanirim 6 ayda anca duzeliyms.arti asiri gazda yapiyms.aptamil 1 kullaniyrz suan sanirim degstrcz mamayi ama hangisi daha az gaz yapiyo onu arastryrm

Burada sizin bebeğinize giydirdiklerinizi okuyunca ben mi abartıyorum dedim kızıma askılı zıbın üstüne uzun kollu zıbın üstüne tulum giydiriyorum alt tarafta da çift kat ayaklı pantolon üstüne tulum oluyor ayrıca 2 kat çorap birde yün patik eldiven olmazsa olmaz arada da şapka takıyorum. Sayarken Yoruldum:) derecem yok ama ben kısa kolluyla geziyorum evde sıcak yani çok mu abartıyorum acaba.
Oğlum 2 yasında onada çift kat çıtçıtlı giydiriyorum altınada kalın külotlu çorap ama iki çocugımda terlemiyor bu kadar giyinmeye ragmen.

Canım sen kısa kollu giyerken, çocukların üstü çok değil mi? Ben ne giyersem 2.5 yaşındaki kızıma da aynı giydiriyorum, alışmasın diye küçüğü de pek giydirmiyorum, şimdiye kadar büyük kızım pek hasta olmadi çok şükür maşallah

Bugün kontrolümüz vardı. Doktora şu sürekli memede kalmayı isteme meselesini sordum acaba sütüm mü yetmiyor diye. Ama bebeğim geçen haftadan bu yana 300 gr almış. Doktor çok iyi dedi. Sütüm yetmediğinden değil de kokunu istediğinden öyle yapıyor dedi. Yalnız tsh değerimiz hala yüksek. Haftaya tekrar bakılacak yine yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlayacakmışız çok üzülüyorum internette çok kötü şeyler yazıyor bununla ilgili. Dua eder misiniz bana normalde dönsün değerimiz.

Size bisey sorcam ama nasl sorarm bilmiyorm cok utaniyorm o_O biraz once vajinadan afedersiniz ama ayni gaz cikartiyormusum gibi sesler geldi tutamadm bu nedir:bicak: Normal dogmdan mi kaynakli acaba normal dogum yapan arkadaslar sizdede oldu mu hic..

insallah canim amin.bugun baska dr a goturdum ben erken doganlran girtlaktaki kıkırdak yapi tam gelişmiyms o yuzden o ses geliyms sanirim 6 ayda anca duzeliyms.arti asiri gazda yapiyms.aptamil 1 kullaniyrz suan sanirim degstrcz mamayi ama hangisi daha az gaz yapiyo onu arastryrm
Bak önemli bisey degilmis tikanmasi olmasinda ses bisey degil oda gecer insAllah benim oglumda asiri gazli sesler oyuzden sanirim. ALLAHIN izniyle bugunlerde gecer insAllah. Burda mama kullananlar var sana yardimci olacaklardir

Bak önemli bisey degilmis tikanmasi olmasinda ses bisey degil oda gecer insAllah benim oglumda asiri gazli sesler oyuzden sanirim. ALLAHIN izniyle bugunlerde gecer insAllah. Burda mama kullananlar var sana yardimci olacaklardir
insallah canim amin.senin oglunda hemen duzelir insallah

Bugün kontrolümüz vardı. Doktora şu sürekli memede kalmayı isteme meselesini sordum acaba sütüm mü yetmiyor diye. Ama bebeğim geçen haftadan bu yana 300 gr almış. Doktor çok iyi dedi. Sütüm yetmediğinden değil de kokunu istediğinden öyle yapıyor dedi. Yalnız tsh değerimiz hala yüksek. Haftaya tekrar bakılacak yine yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlayacakmışız çok üzülüyorum internette çok kötü şeyler yazıyor bununla ilgili. Dua eder misiniz bana normalde dönsün değerimiz.
Allah yardimciniz olsun insAllah duzelir. Bisey olunca hemen internette solugu aliyoruz iyi bisey ararken malesef daha kötü oluyoruz. Herkesin yasadigi bir degil kotu şeyleri düşünme insAllah gecicek ALLAHIN izniyle

Canım daha önce işyerimden bi arkadaşın kardeşi böyle bi problem yaşamıştı. Ve o da kapari yemişti. Reçeli vs var hatta. Diğer aya değerleri düzelmişti bebeğin. Doktoru şAşırmıştı hatta. Bi söyleyeyim dedim

Size bisey sorcam ama nasl sorarm bilmiyorm cok utaniyorm o_O biraz once vajinadan afedersiniz ama ayni gaz cikartiyormusum gibi sesler geldi tutamadm bu nedir:bicak: Normal dogmdan mi kaynakli acaba normal dogum yapan arkadaslar sizdede oldu mu hic..
Canım bende de ara ara oluyo. Zaten hem ben hem bebek aşırı gazlıyz. Yediklerimden kaynaklNıuo diye düşündüm ben. Normal Doğumla alakası olabilir mi ki

BEN de en alta zıbın üste uzun kollu bi atlet onun üstüne de çıtçıtlı badi. Alta da badinin patikli takımı sadece bi de üstüne çorap, eldiven ve şapkasını kullanıyorum mutlaka. Gece de kundak yapıyorum. Odamız 25derece.

Burada sizin bebeğinize giydirdiklerinizi okuyunca ben mi abartıyorum dedim kızıma askılı zıbın üstüne uzun kollu zıbın üstüne tulum giydiriyorum alt tarafta da çift kat ayaklı pantolon üstüne tulum oluyor ayrıca 2 kat çorap birde yün patik eldiven olmazsa olmaz arada da şapka takıyorum. Sayarken Yoruldum:) derecem yok ama ben kısa kolluyla geziyorum evde sıcak yani çok mu abartıyorum acaba.
Oğlum 2 yasında onada çift kat çıtçıtlı giydiriyorum altınada kalın külotlu çorap ama iki çocugımda terlemiyor bu kadar giyinmeye ragmen.
Bilemedim canim 3 kat üst üste nasıl oluyor..topik bişey oluyodur..:) bebis rahat hareket edebiliyor mu? Ben alta bile 2. Kati rahar hareket edemez diye giydiremedim. Tek kat ama içim de pek rahat değildi. Havalar daha da soguyunca artık giydiririm mecbur. Bu arada gelisimi acisindan eldiveni çok taVsiye etmiyorlar. Tirnagini kestikten sonra çok çizik olmuyor.

BEN de en alta zıbın üste uzun kollu bi atlet onun üstüne de çıtçıtlı badi. Alta da badinin patikli takımı sadece bi de üstüne çorap, eldiven ve şapkasını kullanıyorum mutlaka. Gece de kundak yapıyorum. Odamız 25derece.
Şapkayı ilk gün kullandık bi de dışarı çıkarken takiyorum. Sizde şapka nasıl duruyor kaymıyor mu hiç?

Kizlar kizim neredeyse iki aylik oldu ama hala meme emmiyor sagip biberonla veriyorum.emzirme sanati grubuna faceden uye oldum.oradan baska bir de emzirme danismani buldum instagramda.acaba faydali olur mu bosu a para kaptirmak istemiyorum emzirme danismanina basvuruo fayda goren oldu mu

Ben de inanılmaz gazlıyım bebekten beri ve çokzor çıkarıyorum hep bebeğe geçiyor diye üzülüyorum. Her şeye kimyonda koysam fayda etmiyor

Back