- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.461
Oğlum küçükken oturduğum ev soğuktu ne kadar yaksamda ısınmıyordu orada alıştı ince giyinse hemen üşüyor. Kızada alışkanlık giydiriyorum sanırımCanım sen kısa kollu giyerken, çocukların üstü çok değil mi? Ben ne giyersem 2.5 yaşındaki kızıma da aynı giydiriyorum, alışmasın diye küçüğü de pek giydirmiyorum, şimdiye kadar büyük kızım pek hasta olmadi çok şükür maşallah
Harekette sorun yok maşallah bu halde kundağını bile açıyor:). Eldiveni ayını doldurunca çıkartıcam oglumdada öyle yapmıştım.Bilemedim canim 3 kat üst üste nasıl oluyor..topik bişey oluyodur..:) bebis rahat hareket edebiliyor mu? Ben alta bile 2. Kati rahar hareket edemez diye giydiremedim. Tek kat ama içim de pek rahat değildi. Havalar daha da soguyunca artık giydiririm mecbur. Bu arada gelisimi acisindan eldiveni çok taVsiye etmiyorlar. Tirnagini kestikten sonra çok çizik olmuyor.
Burada sizin bebeğinize giydirdiklerinizi okuyunca ben mi abartıyorum dedim kızıma askılı zıbın üstüne uzun kollu zıbın üstüne tulum giydiriyorum alt tarafta da çift kat ayaklı pantolon üstüne tulum oluyor ayrıca 2 kat çorap birde yün patik eldiven olmazsa olmaz arada da şapka takıyorum. Sayarken Yoruldum:) derecem yok ama ben kısa kolluyla geziyorum evde sıcak yani çok mu abartıyorum acaba.
Oğlum 2 yasında onada çift kat çıtçıtlı giydiriyorum altınada kalın külotlu çorap ama iki çocugımda terlemiyor bu kadar giyinmeye ragmen.
Sanırım ben biraz pimpirikliyim ama akşam buradaki yorumlardan sonra pratikleri çıkarttım bilmiyorum ondanmıdır gazimiz bu gece daha çok:)Canım biraz çok geldi bana. Ben askılı çıtçıtlı üzerine uzun kollu, altına da ayaklı pantolon giydiriyorsam içine bir çorap, ayaksızsa eğer çorap üzeri patik. yelek sadece uyandığında giydiriyorum sonra çıkarıyorum oturduğu veya yatacağı zaman.
evwt canım sırt üstü yatırıyorumCanim kundaklayinca sirt üstümu yatiriyorsun
Şapkadan kastım başlık. Kenarı yumuşak lastikli olanlardan var. Onlar kaymıyo da bazıları bol gelince gözünü kapatıyor kayıp o da rahatsız oluyo zaten ben de belli başlı 2-3tane kullanıyorum rahat olanlarından. Kafaları çabuk üşüyo diye mecburenŞapkayı ilk gün kullandık bi de dışarı çıkarken takiyorum. Sizde şapka nasıl duruyor kaymıyor mu hiç?
Canım benim de öyle. Şimdi uyudu ne zaman uyanacak diye diken üstündeyim. Sinirlerime halim olamıyorum bazen. Eşim kızıyor ama napayım.uyuyaayınca agresifleşiyorun iyice. 40öıkıbca düzelirmiş diyorlar İnşallH deyip bekliyorum 25. GünüzBizim bebiş uykuya dalamiyormemede veya sallanirken falan gözleri bayılıyor, kapaniyor, sonra sanki biri igne batırmış gibi uyaniyor uyuyamadigi icin de surekli mutsuz, hic susmadan ağlıyor. 1 saat memeyi ağzından almiyorum sirf derin dalsin diye. Koydugum saniyede uyaniyor
Suanda benim oglumda ayni 3 saattir uyutmaya calisiyorum farkli pozisyonlar deniyorum ama 1 dk durup tekrar basliyo huysuzluklara bense gozlerimi zor tutuyorum benimde zaman zamam sinirlerim bozuluyo aglamakli oluyorumBizim bebiş uykuya dalamiyormemede veya sallanirken falan gözleri bayılıyor, kapaniyor, sonra sanki biri igne batırmış gibi uyaniyor uyuyamadigi icin de surekli mutsuz, hic susmadan ağlıyor. 1 saat memeyi ağzından almiyorum sirf derin dalsin diye. Koydugum saniyede uyaniyor
canim karni falan agriyordur sicak havlu sar karnina rahatlatir birazSuanda benim oglumda ayni 3 saattir uyutmaya calisiyorum farkli pozisyonlar deniyorum ama 1 dk durup tekrar basliyo huysuzluklara bense gozlerimi zor tutuyorum benimde zaman zamam sinirlerim bozuluyo aglamakli oluyorum
Inan ben terledim okurkenBurada sizin bebeğinize giydirdiklerinizi okuyunca ben mi abartıyorum dedim kızıma askılı zıbın üstüne uzun kollu zıbın üstüne tulum giydiriyorum alt tarafta da çift kat ayaklı pantolon üstüne tulum oluyor ayrıca 2 kat çorap birde yün patik eldiven olmazsa olmaz arada da şapka takıyorum. Sayarken Yoruldum:) derecem yok ama ben kısa kolluyla geziyorum evde sıcak yani çok mu abartıyorum acaba.
Oğlum 2 yasında onada çift kat çıtçıtlı giydiriyorum altınada kalın külotlu çorap ama iki çocugımda terlemiyor bu kadar giyinmeye ragmen.
Babalar farkli oluyor ya. Benim esimde oyle mesela banyo yaptiriyorum ustunu ortuyorum gelip aciyo terler bu deyip. Bi bakiyorum cocugun ustunde ortusu yokBenim de sinirlerim öyle bozuk ki anlatamam.. akşam kaloriferi cehennem gibi yakmışlardı çocuğu incecik bi battaniye ile örttüm terlemesin diye uyuyakalmışım 11 gibi. Babası sağolsun çocuğun üstünü örtmemiş aksine kapıları da açmış uyandım oda buz gibi çocuk öyle yatıyor. Düşüncesiz adam
Kusma riskinden dolayi ben her zaman yan yatırıyorumKızlar bişey soracam bebeğin
evwt canım sırt üstü yatırıyorum
Cok tesekkur ederim canim o an okuyabilseydim yapardım ama aklimda birdaha olursa denicemcanim karni falan agriyordur sicak havlu sar karnina rahatlatir biraz
Suan bende seninle ayni durumdayim serum fizyolojik damlatiyorum aspiratorle cekiyorum o anlik rahatlatiyo sonra yine ayni surekli cekmekde iyi degil diye yapamıyorum hapsuruyo cok sık olmasada oksuruyo bikacgundur böyleyizKızlar oğlunun burnu tıkalı hırıl hırıl. Arada öksürüğü de var. Yatamıyor bu yüzden. Burun aspiratörü ile burnunu açıyorum ama yavrum gene de kapalı burnu. Bu durumu yaşayanlarınız var mı?
Sanırım grip oldu. Kv vs gripti her ne kadar ağzını kapatsa da kucağına alıyordu.Bişey de diyemiyorsun. Allahım ne zor işler bunlar ya. Aksine bi de cumartesi bugün
Peki doktora gittim mi camım. Serum fizyolojikş doktora sormadan da kullanabiliyor muyuzSuan bende seninle ayni durumdayim serum fizyolojik damlatiyorum aspiratorle cekiyorum o anlik rahatlatiyo sonra yine ayni surekli cekmekde iyi degil diye yapamıyorum hapsuruyo cok sık olmasada oksuruyo bikacgundur böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?