- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.421
tamam cnm umarim care olurCanım bende sma yi dene marketlerde de bulabilirsin evolvia sadece bir markette satılıyor sanırım baktığım kadarıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm umarim care olurCanım bende sma yi dene marketlerde de bulabilirsin evolvia sadece bir markette satılıyor sanırım baktığım kadarıyla
anldm cnm humana bi arastrymbiz aptamil vermişler ilk hastnede sonra hemşire eşime humana mamayı söylemiş onu aldı evde aptamilde var ondan veriyodk kusuyordu hemn humana yı veriyorum onda sorun olmadı.
Ayva çekirdeklerini çay bardağında suya atıp 2-3gün bekletince jel oluyor. Bazıları onun iyi geldiğini söylüyor. Bir de mumu birazcık ısıtıp yumuşayıp ılınınca koyanlar var, o da iyi geliyormuş.Uykusuzluk,göğüs uçlarımın acısı...
Ne yapacağımı şaşırdım.Aklım başımdan gidiyor ağzını açıp meme ararken.Büyük göğüsün zararları.Yumuşak olunca tutamıyor,ağzından kayıyor tutmasam,uçlarını emiyor.Önce böyle değildi,acaba emzik ya da biberondan mı kaynaklandı diycem,onlarıda çok vermiyoruz zaten...
Göğüs ucuna sürmediğim şeyde kalmadı...
Göğüs Kalkan’ının çok faydasını gördüm ben aynı sizin gibiydim artık kanıyordu göğüs ucumUykusuzluk,göğüs uçlarımın acısı...
Ne yapacağımı şaşırdım.Aklım başımdan gidiyor ağzını açıp meme ararken.Büyük göğüsün zararları.Yumuşak olunca tutamıyor,ağzından kayıyor tutmasam,uçlarını emiyor.Önce böyle değildi,acaba emzik ya da biberondan mı kaynaklandı diycem,onlarıda çok vermiyoruz zaten...
Göğüs ucuna sürmediğim şeyde kalmadı...
Göğüs Kalkan’ının çok faydasını gördüm ben aynı sizin gibiydim artık kanıyordu göğüs ucum
Ayva çekirdeklerini çay bardağında suya atıp 2-3gün bekletince jel oluyor. Bazıları onun iyi geldiğini söylüyor. Bir de mumu birazcık ısıtıp yumuşayıp ılınınca koyanlar var, o da iyi geliyormuş.
Ahh aynen ustundeki yelegi degince gozumden yas geliyor. Lanolinler hic ise yaramadi. Kidret nari da eskisi gibi etki etmiyorAl bendende o kadar. Lanolinli kremlerin hiç biri işe yaramadı kızım 1 aylık oldu hala gögüs uclarım yanıyo emmeye alırken üstündeki yelegi fln degse sanki jilet degmiş gibi canım yanıyo![]()
Doktor ev 23 24 dereceyi gecmesin dedi. Her odaya ayri termometre koydukKızlar bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz evi sıcak tutmaya çalışıyorum. Altta genelde uzun kollu bay üstüne alt üst bi takım veya tulum. Ayağına da içten bur çorap soğuk olursa penye bi yelek. Ama üzerine penye battaniye falan kullanıyoruz çoğunlukla..yine de usur mu ki altı tek kat ya.. şapka eldiven zaten kullanmiyoruz
Kızlar bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz evi sıcak tutmaya çalışıyorum. Altta genelde uzun kollu bay üstüne alt üst bi takım veya tulum. Ayağına da içten bur çorap soğuk olursa penye bi yelek. Ama üzerine penye battaniye falan kullanıyoruz çoğunlukla..yine de usur mu ki altı tek kat ya.. şapka eldiven zaten kullanmiyoruz
Doktor ev 23 24 dereceyi gecmesin dedi. Her odaya ayri termometre koyduk24u gecirmemeye çalışıyorum. Içine uzun kollu citcitli badi ve patikli pijama giydiriyorum. Ustune de alt ust takim veya tulum. Yani 2 kat giydiriyorum. Corap bazen var bazen yok. Yelek de bazen giydiriyorum. Bir kat battaniye oluyor ustunde, emzirirken falan ortmuyorum, benim sıcağım var diye. Terlemesi daha kotu, evi cok isitmamaya calisiyorum
Sapka sadece yikandiktan sonra takiyorum. Eldiven hic takmiyordum ama artik hareketlendk yuzunu çiziyor. Bizim bebis de aşırı gazliBen cok giydiriyorum ozaman. İçine zıbını ve çıtçıtlısını üstüne de takımını giydiriyorum. Sapkası eldiveni çorabı hiç çıkarmıyorum. Üstüne bazen yelek de giydiriyorum. Penye battaniyeside hep üstünde. Çok mu oluyo anlamadımama hep gazı var ıkınıyo ya karnı ağrıyodur sıcak tutayım diye düşünüyorum sanki ozman daha rahat ediyor
Uzun kollu zıbın üstüne pijama takımı giydiriyorum. Çorap, şapka takmıyorum. Eldiven de kendini ve dış dünyayı keşfedecek diye kızımda da takmamıştım takmıyorum gene.Kızlar bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz evi sıcak tutmaya çalışıyorum. Altta genelde uzun kollu bay üstüne alt üst bi takım veya tulum. Ayağına da içten bur çorap soğuk olursa penye bi yelek. Ama üzerine penye battaniye falan kullanıyoruz çoğunlukla..yine de usur mu ki altı tek kat ya.. şapka eldiven zaten kullanmiyoruz
Bizde bugün 1 aylık olduk az sevide devam ediyor. Doktor önemli olmadığını geçeceğini söylediSlm kizlar bebisim 45 gunluk oldu ama hala sariligi gitmedi dogdugunda pamuk gibi bembeyazdi sonra rengi koyulasti halada acilmadi. Bu sarilik ne zamn gecer doktor telas edecek durumda degil derecesi dusuk ama hals gecmedi. Bunu yasayan varmi
Slm kızlar pısıge cozum bulan var mı kızımın pıtısı kırmızı olmus ıyıce ve cısını yaparken canı yanıyo.bez degıstırdm.bepanthol sudocrem kullandm yıne aynı.burada bı arkadas ampülü ısıtıp tuttuk demıstı nasıl yaptınız onu acaba.bıde hemen gectı mı[/QUOTE
Geçen gün yazmıştım oğlum pişik oldu diye. Hemen hametan krem kullanmaya başladm her altını açışımda sürdüm. Ertesi gün azalmıştı smdi çok az var oda canını yakmıyo artık. Tavsiye ederim
Kac kez tahlil yapildi 45 gunde?Slm kizlar bebisim 45 gunluk oldu ama hala sariligi gitmedi dogdugunda pamuk gibi bembeyazdi sonra rengi koyulasti halada acilmadi. Bu sarilik ne zamn gecer doktor telas edecek durumda degil derecesi dusuk ama hals gecmedi. Bunu yasayan varmi