- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.181
Kulağına su kaçmış olabilir mi? İdrar yolu enfeksiyonu ya da et boğumları varsa arasında görünmeyen pişik aklıma gelenler.Biz de 1aylık oluyoruz yarın aşımız var inş ağlamaz oğlum dr kolik dedi oğluma ama kolikte belirli saatlerde ağlama sancı olmuourmu bizimki 24saat hiç susmadan ağlıuor bence kolik değil başka bişi var bu çocukta yaa
Kış bebeklerinde sorun bu malesef. Benim kızım da kasımda doğdu, domuzcuk derdim sürekli hırk hırk gezerdi. Doktor doğalgaz kapanıp havalar ısınmadan geçmeyecek demişti, hava kışın çok kuru çünkü, ne kadar buhar makinesi ile yatsak da oğlum da sürekli hırk hırk. İçinde sümük vs yok, hiç çekmiyorum bir şeyle. Hava kuruluğundan kaynaklanıyor ve nisan gibi geçecek bekliyorum. Ha doktorum eğer geçmeZse kulak buruna yönlendiririm sizi belki et vs vardır genzinde demişti ama nisana girer girmez kombi kapandı, havalar ısındı kızımın hırıltısı geçmişti.Kızlar oğlumun burnundan hırıltılar geliyor tıkalı gibi. Hatta bazen hırlıtılar artıyo iyice tıkanmış gibi oluyo uyanıp ağlıyor. Çekiyorum burnunu ama biley gelmiyo. Görünürdede hiçbişey yok. Ama başka neden olur bu hırıltı. Sanki horluyomuş gibi hırıldıyo bazen
Aynen cnm onun icin emmesini sıkıntısız hale getirmeye calisiyorumEvet sağmanın da bu kötü yanı varen iyisi sık sık bebeği emzirmek o zaman
Ay hadi inş öyle olur daha 20günümüz var bakalımSanirim lohusaliktan dolayi bitince istah falan kalmadi
Süt için yemek lazım aslında ama dengeli beslenmek en önemlisi iştahım çok ama ben de yemek yemeğe çalışıyorum paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum şuanda kilo almadım ama ilerde ne olur bilmemYaa benimde tam tersi oldu iştahım sıfıra indi yemek yemeyi unutuyorum bazen kızım için zorlaya zorlaya yiyorum
Önceki lohusaligimda bir iştahım vardı, hamilelikte öyle yememistim, yediklerimi kilolarımı sütle, bebek bakımıyla verdim çok şükür... siz de verirsiniz endişe etmeyin. canınız birşey yemek istiyorsa ihtiyacınız var demektirSüt için yemek lazım aslında ama dengeli beslenmek en önemlisi iştahım çok ama ben de yemek yemeğe çalışıyorum paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum şuanda kilo almadım ama ilerde ne olur bilmem
Aynen canim benim de koltuk altindan olcen dijital olcerlerden basit ucuz bir sey.hastanede yeni dogan uzmani iyi bir doktor onerdi ama yine de sanki yanlis olcermis gibime geliyordomestic canım ben çok araştırmıştım, alnından dokunmadan ölçen bile var, en sonunda koltuk altından ölçen basit ateş ölçerler var ya ondan aldım 3 yildir kullanıyorum gayet memnunum, kullanımı da hiç zor olmuyor 1-2 dk da ölçüyor
Şuanda zaten dikkat etme gibi bir şeyim olmaz napalım sonra dikkat eder veririzÖnceki lohusaligimda bir iştahım vardı, hamilelikte öyle yememistim, yediklerimi kilolarımı sütle, bebek bakımıyla verdim çok şükür... siz de verirsiniz endişe etmeyin. canınız birşey yemek istiyorsa ihtiyacınız var demektir
Canım aç kalmıyor çünkü 1.5saatte bir veriyor memeyi açlığa hiç tahammülü yok zaten doktora götürdüm bütün herşeyi normal hatta boy kilo maşallah yerinde boylu posluyuz kolik dediler ama dediğim gibi bizimki hep ağlak hep mutsuz daha bi gün gülmedi çocuk yani durum bu olunca bende üzülüyorum tabiKulağına su kaçmış olabilir mi? İdrar yolu enfeksiyonu ya da et boğumları varsa arasında görünmeyen pişik aklıma gelenler.
24 saat ağlaması sıkıntılı.
Benim oğlumun da gaz sorunu var, akşam 8 ile 12 arası çok zorlanıyorum ama normal zamanda sessiz sakin.
Sürekli ağlıyorsa bir şikayeti olmalı sanki.
Doymuyor olabilir mi?
Kış bebeklerinde sorun bu malesef. Benim kızım da kasımda doğdu, domuzcuk derdim sürekli hırk hırk gezerdi. Doktor doğalgaz kapanıp havalar ısınmadan geçmeyecek demişti, hava kışın çok kuru çünkü, ne kadar buhar makinesi ile yatsak da oğlum da sürekli hırk hırk. İçinde sümük vs yok, hiç çekmiyorum bir şeyle. Hava kuruluğundan kaynaklanıyor ve nisan gibi geçecek bekliyorum. Ha doktorum eğer geçmeZse kulak buruna yönlendiririm sizi belki et vs vardır genzinde demişti ama nisana girer girmez kombi kapandı, havalar ısındı kızımın hırıltısı geçmişti.
Canim goguslerinin uzerine bi havluyu sicak suyla yikayip yikayip koy sicakta yumusatiyo gogusleri. Benim bi gogsumu tutamiyodu oglum annem sicak suyla yikayip havlu koydu yumusatti. Ve bebegim emmeye basladi.dedigin gibi ucunu yakalayamiyolar gogus sertkenCnm aslinda vardi ucu memeler buyudu balon gibi oldu uclar dumduz oldu yumusadi.
Aciyo emince raziyim acisina emsin yeterki
Cünkü emmeyince goguslerim cok rahatsiz ediyo taş gibi oluyo.
Bebek ucu tutamayinca da sinirleniyo
Emme istegi gidiyo.
InsAllah duzelir canim. Ben sut yapmak icin hicbisey yiyip icmiyorum artik sedece tatli yemeye calisiyorum yada saglikli şeyler sadece süte tadi gitsin vitamin olsun diye cok şükür sütüm de yetiyo. Suana kadar komposto disinda sütüm olsun diye bisey tuketmedimAy hadi inş öyle olur daha 20günümüz var bakalım
Canim bende koltuk kaltindan olcen atesolcer kullanıyorum doktor istediginizi kullanabilirsiniz farketmez dedi. Vitamin olarakda ferrum ve acd3 kullaniyoruz. Süt poşetine gelirsek cok marka denedim kraftda buna dahil ama hepsini eczaneden aldim suanda lansinohunkini kullanıyorum onu internetten siparis etmistikMerhaba kizlar bir kac tavsiyeye ihtiyacim var:)Ilki ates olcer.Ben almadan once doktora danistim kizim sariliktan dolayi kuvezde kalmisti yenidogan uzmani biz burda koltukaltindan olcuyoruz daha kesin sonuc alirsiniz dedi ben de koltukaltindan olcen dijital bir ates olcer aldim ama guvenemiyorum bana sanki dogru sonuc vermiyor gibi geliyor siz ne kullaniyorsunuz ? Ikincisi d vitamini kizima d vitamini olarak doktoru trio acde marka vitamin tavsiye etmisti bir sisemiz bitti ama degistirmek istiyorum siz neler kullaniyorsunuz?ucuncusu sutumu sagip buzluga atiyorum sonrasinda kullanmak icin.kraft poset kullaniyorum internette fiyati e bebekteki ile yariyariya bile buldum ama guvenemiyorum sizce internetten sut saklama poseti alinir mi saglik acisindan ve kullanan varsa siz hangi marka sut saklama poseti kullandiniz?hepsi bu kadar:)
Canım bende de durum aynı açıkçası ben de ne yapacağımı şaşırdım. Uyanınca da yine memeye gelmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum ama bez sayımız yerinde Çis Kaka durumu iyi kilo alıyor kafam karışıyor benim de sürekli, perşembe doktor randevumuz var bir de ona sorcam bakalımSelam kızlar. Benim kızım sürekli memede kalmak istiyor. Memede uyuyor, yerine koyduğum an uyanıyor. Emzik vermek de istemiyorum daha 10 günlük.
Maşallah o zaman.Canım aç kalmıyor çünkü 1.5saatte bir veriyor memeyi açlığa hiç tahammülü yok zaten doktora götürdüm bütün herşeyi normal hatta boy kilo maşallah yerinde boylu posluyuz kolik dediler ama dediğim gibi bizimki hep ağlak hep mutsuz daha bi gün gülmedi çocuk yani durum bu olunca bende üzülüyorum tabi
N11de cok cok uyguna buldum kraftinkini ama guvenemedim ebebekle yari yariya fark ediyor alsam mi ki.benim bebegim memeyi fazla emmediginden posete cok ihtiyacim oluyor tek kullanimlik oldugundan baya da harciyorum o yuzden sormak istedim sizler napiyorsunuz diye:)Canim bende koltuk kaltindan olcen atesolcer kullanıyorum doktor istediginizi kullanabilirsiniz farketmez dedi. Vitamin olarakda ferrum ve acd3 kullaniyoruz. Süt poşetine gelirsek cok marka denedim kraftda buna dahil ama hepsini eczaneden aldim suanda lansinohunkini kullanıyorum onu internetten siparis etmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?