2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar sizin de iştahınız çok açık mı yaa sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilelikte az kilo aldım şuan 16 günlüğüz hamile kaldığım kiloya geri döndüm ama herhalde bir kaç aya doğum yaptığım kiloya çıkarım bu gidişle :KK43:
Yaa benimde tam tersi oldu iştahım sıfıra indi yemek yemeyi unutuyorum bazen kızım için zorlaya zorlaya yiyorum

ACİL LÜTFEN CEVAP BEKLIYORUM
Gögüs ucumu tutmakta bebek cok zorlaniyo eşim eczaneye gitcek bunun icin avent in gogus kalkani isime yarar mi?

Canım zamanla alışır, hemen vazgeçme, ağzını tam açtığında ver herkesin yapısal olarak göğüs ucu farklıdır, bebek sana uyum sağlar merak etme, o emdikçe de göğüs ucun şekillenir

Kızlar benim oğlum iki haftalık oldu bile. Bugünlerde bir uyandığında iki saat emme gaz çıkarma ve uyuma süresi oluyor. Bu normal mi? İki saat sonra tekrar uyanıyor ve aynı şeyler tekrar ediyor. Sizin bebekleriniz memede ne kadar kalıyor

Kızlar benim oğlum iki haftalık oldu bile. Bugünlerde bir uyandığında iki saat emme gaz çıkarma ve uyuma süresi oluyor. Bu normal mi? İki saat sonra tekrar uyanıyor ve aynı şeyler tekrar ediyor. Sizin bebekleriniz memede ne kadar kalıyor
Normal tabi canım. Her bebek farklı bi de kimi 3-4saat aralıksız uyur kimi yarım saatte bir uyanır. Ama zaten sık sık emzirmek gerekiyor ilk ay en az 2saattr bir. Bi de memede uyuma keyfi var açlıktan ziyade.

Canım zamanla alışır, hemen vazgeçme, ağzını tam açtığında ver herkesin yapısal olarak göğüs ucu farklıdır, bebek sana uyum sağlar merak etme, o emdikçe de göğüs ucun şekillenir
Cnm aslinda vardi ucu memeler buyudu balon gibi oldu uclar dumduz oldu yumusadi.
Aciyo emince raziyim acisina emsin yeterki
Cünkü emmeyince goguslerim cok rahatsiz ediyo taş gibi oluyo.
Bebek ucu tutamayinca da sinirleniyo
Emme istegi gidiyo.

Cnm aslinda vardi ucu memeler buyudu balon gibi oldu uclar dumduz oldu yumusadi.
Aciyo emince raziyim acisina emsin yeterki
Cünkü emmeyince goguslerim cok rahatsiz ediyo taş gibi oluyo.
Bebek ucu tutamayinca da sinirleniyo
Emme istegi gidiyo.
Meme ucu dolu ve gergin olunca hem bebek ememiyor hem bize felaket bir ağrı veriyor. Biraz göğsü boşaltıp yumuşatırsanız rahatlıkla alacaktır

Gögüs ucumu tutmakta bebek cok zorlaniyo eşim eczaneye gitcek bunun icin avent in gogus kalkani isime yarar mi?
Göğüs kalkanı göğüs ucunuzun çamaşıra değmeden hava almasını sağlıyor daha çabuk iyileşme oluyor Bebeğim tutmasıyla ilgisi yok. Göğüs ucunuz acıyorsa çok faydası olacaktır size

Kızlar ben de bebeğimi tek memede en az 25 dk emziriyorum ama yine de memeyi bırakmıyor uykuya dalıyor. Ben de mecburen çekiyorum meme ucunu sonra vicdan azabı duyuyorum. Çekmesemde o hiç bırakmıyor. Bırakıp hemen tekrar aranıyor o zaman da emziği veriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba

Biz de 1aylık oluyoruz yarın aşımız var inş ağlamaz oğlum dr kolik dedi oğluma ama kolikte belirli saatlerde ağlama sancı olmuourmu bizimki 24saat hiç susmadan ağlıuor bence kolik değil başka bişi var bu çocukta yaa

merhabalar ben 2015 aralik annesiydim tabi 27kasimda dogum yapmistim simdide kismetse 2018 nisan annesi olacam öyle bir bakayım dedim mesajinizi gördüm yardimci olmak istedim benim meme ucum sıfırdı hic yoktu pes etmedim cok zorlandim manüel markette satilan gogus pompasindan aldim birkac kere pompaliuordum bir damla sut cikinca bevegin agzina veriyordum memeyi iki parmagimla sıkıstırarak ayrica enzirmeden once biraz masaj yapsan meme ucuna yine cikar silikon meme ucu aldim hicbir ise yaramamisti pes etme Allah yardimcin olsun saglikla buyut insallah

Kızlar oğlumun burnundan hırıltılar geliyor tıkalı gibi. Hatta bazen hırlıtılar artıyo iyice tıkanmış gibi oluyo uyanıp ağlıyor. Çekiyorum burnunu ama biley gelmiyo. Görünürdede hiçbişey yok. Ama başka neden olur bu hırıltı. Sanki horluyomuş gibi hırıldıyo bazen

Sütün var ve kilo alimi yetersizse bence mama için direnme :KK43: bebeğin gelişiminin en önemli olduğu günler. Siringayla veya kasikla ver, seni de birakmasin. Ama yine de kilosu böyle giderse mama kullanmalisin
Şu an Dr n dediği 15günlük süreçteyim yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Dr lactamil ve humana ya devam et dedi onları da içiyorum. Mama vermek istemiyorum ama mecbur kalırsam tabi ki vereceğim

Canım bizim de oluyordu hem de baya ağız mendiliyle sildiğiniz bildiğin sapsarı iltihap gibiydi bir tanesi hatta. Tobrased gibi bir damla kullandık. Bi tane daha aldım yedekte bekliyor ara ara olabilir. Sütünden sürmek de iyi geliyor diyorlar ama ben sürmedim. Malum yara var enfeksiyon falan geçmesini diye
J Jellybon_ kızlar bizde de gözü kapandı geçen gün elini sürdü galiba ben tobrexle silmiştim bi de süt damlattım Dr a sordum tobrex kullanma hep kullanmak zorunda kalırsın dedi sütü sordum süt sık iyi gelir ama 15-20 dk sil gözünde kalmasın dedi.

Meme ucu dolu ve gergin olunca hem bebek ememiyor hem bize felaket bir ağrı veriyor. Biraz göğsü boşaltıp yumuşatırsanız rahatlıkla alacaktır
Makinayla sagdım cnm daha fena oldu sagdigimin 2 kati kadar artti mahvetti beni. Biraktim sagmayı bebegin emdigi kadar gelir gider fazlasi benim icin zararlı oluyo

merhabalar ben 2015 aralik annesiydim tabi 27kasimda dogum yapmistim simdide kismetse 2018 nisan annesi olacam öyle bir bakayım dedim mesajinizi gördüm yardimci olmak istedim benim meme ucum sıfırdı hic yoktu pes etmedim cok zorlandim manüel markette satilan gogus pompasindan aldim birkac kere pompaliuordum bir damla sut cikinca bevegin agzina veriyordum memeyi iki parmagimla sıkıstırarak ayrica enzirmeden once biraz masaj yapsan meme ucuna yine cikar silikon meme ucu aldim hicbir ise yaramamisti pes etme Allah yardimcin olsun saglikla buyut insallah
Hepsini uygulicam cok tsk.ler.
Amin cnm Allah razı olsun.
Rabbim seninde bebegini kucagina aldigin gunu gostersin insallah.

Back