- 4 Haziran 2015
- 291
- 187
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.141
Cnm ben de başta memeyi almada zorluk yaşadığı için aç kalmasın diye sütümü sağıp biberonla verdim,hatta arada hala geceleri yada hastane kontrolüne gttiğimizde acil durumlarda biberonla veriyorum sütü..arada bocaladığı oluyor ama terk olmuyor..benm bi arkadaşım çocuğu doğduğundan beri biberonla mama veriyor ama annesini de emiyor ..sen içini ferah tut inşallah troitle alakalı durumu da biran önce geçer kuzunun ..benim bebişin de hala geçmedi sarılığı bu hafta tekrar kan alındı bu kadar uzamasının nedenini araştıracaklar . Allahım daha büyük dert vermesin hayırlısını versin herşeyinKızlar çok kötüyüm. Kabız oldum ve lavman yapmak zorunda kaldım. Ama 24 saat bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Tam da yeni yeni oturtmuştuk emzirme düzenini. Şimdi mama verince korkuyorum emmeyi unutursa, biberona alışırsa bebeğim diye. Bi de bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin. Tiroid hormonları yüksek çıkmış. Doktor yenidoğanda oluyor dedi ama haftaya tekrar bakılacak. İnşallah düzelir. Baya moralim bozuk bugün. Allah daha büyük dert vermesin inşallah..