- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #33.181
Kulağına su kaçmış olabilir mi? İdrar yolu enfeksiyonu ya da et boğumları varsa arasında görünmeyen pişik aklıma gelenler.Biz de 1aylık oluyoruz yarın aşımız var inş ağlamaz oğlum dr kolik dedi oğluma ama kolikte belirli saatlerde ağlama sancı olmuourmu bizimki 24saat hiç susmadan ağlıuor bence kolik değil başka bişi var bu çocukta yaa
24 saat ağlaması sıkıntılı.
Benim oğlumun da gaz sorunu var, akşam 8 ile 12 arası çok zorlanıyorum ama normal zamanda sessiz sakin.
Sürekli ağlıyorsa bir şikayeti olmalı sanki.
Doymuyor olabilir mi?
Kış bebeklerinde sorun bu malesef. Benim kızım da kasımda doğdu, domuzcuk derdim sürekli hırk hırk gezerdi. Doktor doğalgaz kapanıp havalar ısınmadan geçmeyecek demişti, hava kışın çok kuru çünkü, ne kadar buhar makinesi ile yatsak da oğlum da sürekli hırk hırk. İçinde sümük vs yok, hiç çekmiyorum bir şeyle. Hava kuruluğundan kaynaklanıyor ve nisan gibi geçecek bekliyorum. Ha doktorum eğer geçmeZse kulak buruna yönlendiririm sizi belki et vs vardır genzinde demişti ama nisana girer girmez kombi kapandı, havalar ısındı kızımın hırıltısı geçmişti.Kızlar oğlumun burnundan hırıltılar geliyor tıkalı gibi. Hatta bazen hırlıtılar artıyo iyice tıkanmış gibi oluyo uyanıp ağlıyor. Çekiyorum burnunu ama biley gelmiyo. Görünürdede hiçbişey yok. Ama başka neden olur bu hırıltı. Sanki horluyomuş gibi hırıldıyo bazen