- 4 Haziran 2015
- 291
- 187
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #33.141
Cnm ben de başta memeyi almada zorluk yaşadığı için aç kalmasın diye sütümü sağıp biberonla verdim,hatta arada hala geceleri yada hastane kontrolüne gttiğimizde acil durumlarda biberonla veriyorum sütü..arada bocaladığı oluyor ama terk olmuyor..benm bi arkadaşım çocuğu doğduğundan beri biberonla mama veriyor ama annesini de emiyor ..sen içini ferah tut inşallah troitle alakalı durumu da biran önce geçer kuzunun ..benim bebişin de hala geçmedi sarılığı bu hafta tekrar kan alındı bu kadar uzamasının nedenini araştıracaklar . Allahım daha büyük dert vermesin hayırlısını versin herşeyinKızlar çok kötüyüm. Kabız oldum ve lavman yapmak zorunda kaldım. Ama 24 saat bebeği emzirmemem gerekiyormuş. Tam da yeni yeni oturtmuştuk emzirme düzenini. Şimdi mama verince korkuyorum emmeyi unutursa, biberona alışırsa bebeğim diye. Bi de bugün ilk kontrolü vardı bebeğimin. Tiroid hormonları yüksek çıkmış. Doktor yenidoğanda oluyor dedi ama haftaya tekrar bakılacak. İnşallah düzelir. Baya moralim bozuk bugün. Allah daha büyük dert vermesin inşallah..
Sütün var ve kilo alimi yetersizse bence mama için direnme1 ayda 350gr aldımama hiç istemiyorum zaten. Sen daha önce yazmıştın son verdiğim memeyi ilk veriyorum bi sonra ki emzirme de. Bakalım bizim de 15 nde belli olacak
Canım bu durum için annem ılık çaya temiz bez batırıp öyle siliyor gözleriBenim kızımın da gözlerinde çapak var bazen gözlerini açamıyor ılık su ile siliyorum o an rahatlıyor ama yine uyuyup uyanınca eskiye dönüyo bu durumla karşılaşan oldu mu hiç
Kizlar size bi sorum olucak oglum surekli ikiniyo gaz guzel cikartiyo ama hala kaka yapmadi .zeytinyağıyla uyardim olmadi bugun yarin derken 5 gun oldu hemsireye sordum bisey diyemedi premature oldugundan sanirim ne yapabilirim sizler boyle biseyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz
Ben öyle almadım ama annem kendisi yaptı yazın kiraz çekirdeklerinden. Bugün ilk defa kullandım işe yaradı baya rahatlattı ama sıcağı geçince maalesef sancı geri geldi.Kızlar aranızda kullanan var mı fayda ediyor mu ?
Benim kızımın da gözlerinde çapak var bazen gözlerini açamıyor ılık su ile siliyorum o an rahatlıyor ama yine uyuyup uyanınca eskiye dönüyo bu durumla karşılaşan oldu mu hiç
Doğum sonrası depresyonu bana şımarıklık gibi geliyordu. Bebeğimi sağ salim kucağıma alayım ne dert kalır ne tasa diye düşünürdüm. Demek başına gelmeden yorum yapmamak gerekiyormuş. Çok şükür bebeğimin de benim de sağlığımız yerinde. Sadece tiroid yüksekliği çıktı bebeğimde doktor haftaya tekrar bakalım değerlerine dedi, yenidoğanda yüksek çıkabiliyor dedi. O kadar güzel o kadar masum ki bakmaya doyamıyorum. Sürekli bir ağlak moddayım. Ya ona iyi bakamazsam, ya giydirirken falan bi yerine zarar verirsem, hık dese aklım çıkıyo bi şey oldu diye. Hatta ileri gidip geleceğini bile dert ediyorum. Ya onu koruyamazsam, ya başkalarının onu üzmesine engel olamazsam.. bu düşüncelerden kurtulamıyorum bi türlü. Lohusalık depresyonu böyle bir şey mi.
Canim onuda yedim bildigimden degil oyle denk geldi ama yedigim gunde yapamadı zeytinyagi icirdim gene yokCanım ben kabak tatlisi pisirdim yedim sütumden geçti heralde bugün fazla yaptı sende dene istersen
Sanirim lohusaliktan dolayi bitince istah falan kalmadiAynen hamilelikte ve öncesinde yemediğim şeyleri şimdi canım istiyor Allah sonumuzu hayretsin
Kızlar bebeğim irkiliyor12 günlük. Klasik gaz çıkarma hareketi vardir ya, dik sekilde omuzuma yasliyorum, çok hafif vuruyorum sırtına. Ama çok hafif. Her vurdugumda aynı ritimde bir kolu ve bir bacağı seğiriyor. Ama her seferinde degil, bazen oluyor. Ailede epilepsi var doktora gitmeye çok korkuyorum. Eşime de soyleyemedim, çok panik yapar. Elim ayağım çözülüyor resmen
Benim kızımın da gözlerinde çapak var bazen gözlerini açamıyor ılık su ile siliyorum o an rahatlıyor ama yine uyuyup uyanınca eskiye dönüyo bu durumla karşılaşan oldu mu hiç
Peki bi sınırı var mı? Sabah akşam 2 kere yapsam ?Ben öyle almadım ama annem kendisi yaptı yazın kiraz çekirdeklerinden. Bugün ilk defa kullandım işe yaradı baya rahatlattı ama sıcağı geçince maalesef sancı geri geldi.
Onu bilmiyorum ama sınırı olduğunu sanmıyorum ondaki amaç sıcaklık verip karnı rahatlatması gazı oldukça koymanın sıkıntı yaratıcagını sanmıyorum ama dediğim gibi bilmiyorum doktoruna sorun isterseniz yada buradan bilen birisi çıkabilir.Peki bi sınırı var mı? Sabah akşam 2 kere yapsam ?
Onu bilmiyorum ama sınırı olduğunu sanmıyorum ondaki amaç sıcaklık verip karnı rahatlatması gazı oldukça koymanın sıkıntı yaratıcagını sanmıyorum ama dediğim gibi bilmiyorum doktoruna sorun isterseniz yada buradan bilen birisi çıkabilir.Peki bi sınırı var mı? Sabah akşam 2 kere yapsam ?
Teşekkür ederim cevabınız için :)Onu bilmiyorum ama sınırı olduğunu sanmıyorum ondaki amaç sıcaklık verip karnı rahatlatması gazı oldukça koymanın sıkıntı yaratıcagını sanmıyorum ama dediğim gibi bilmiyorum doktoruna sorun isterseniz yada buradan bilen birisi çıkabilir.
..Kocişin korkacak diye bebeğine hasar verebilecek bir hastalık şüphesini mi saklıyorsun?? Allah'ım kimler anne oluyor sabır ver.
Canim gogus kalkanı onun için değil. Göğüs ucun yoksa çıkmıyorsa gogus ucu çıkarıcı oluyor ya da silikon gogus ucu oluyor.bunlara bakabilirsin.ACİL LÜTFEN CEVAP BEKLIYORUM
Gögüs ucumu tutmakta bebek cok zorlaniyo eşim eczaneye gitcek bunun icin avent in gogus kalkani isime yarar mi?
Tmm cnm dogru bana cikarici lazim arastirip aldirtiyim.Canim gogus kalkanı onun için değil. Göğüs ucun yoksa çıkmıyorsa gogus ucu çıkarıcı oluyor ya da silikon gogus ucu oluyor.bunlara bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?