2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kendimi ekstra yoracak birsey de yapmıyorum aslında. Ne bileyim ana kucagini kaldırmak, çamaşır sepeti gibi şeyler taşımak çok etkilemez herhalde. Çok ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum aslında. Ben 1 hafta önce bir korse almıştım. Kancalilardan. Small bedenim medium aldım kancaları kavuşması bile. Erken dedim iade ettim. Bi de onu takar sam daha da ağırir hrhalde karnim

Evet canim aynen anlattığın gibi. Biraz da sizliyor. İnş. Benim de tamamen geçer.
Canim benim 40. Gune kadar agrilarim oldu sanki dikislerim biseye yakiliyomus da cekiliyomus gibi acilar hissettim sislik bende de vardi hepsi 41. gunde gecti psikolojikmi bilmiyorum 40 gun boyunca agri yasadim yani

Doğum sonrası depresyonu bana şımarıklık gibi geliyordu. Bebeğimi sağ salim kucağıma alayım ne dert kalır ne tasa diye düşünürdüm. Demek başına gelmeden yorum yapmamak gerekiyormuş. Çok şükür bebeğimin de benim de sağlığımız yerinde. Sadece tiroid yüksekliği çıktı bebeğimde doktor haftaya tekrar bakalım değerlerine dedi, yenidoğanda yüksek çıkabiliyor dedi. O kadar güzel o kadar masum ki bakmaya doyamıyorum. Sürekli bir ağlak moddayım. Ya ona iyi bakamazsam, ya giydirirken falan bi yerine zarar verirsem, hık dese aklım çıkıyo bi şey oldu diye. Hatta ileri gidip geleceğini bile dert ediyorum. Ya onu koruyamazsam, ya başkalarının onu üzmesine engel olamazsam.. bu düşüncelerden kurtulamıyorum bi türlü. Lohusalık depresyonu böyle bir şey mi.

Dr um kullanabilirsin dedi 3 gün kullanmaya basladim.
Tavsiye ederim daha cabuk toparlaniliyo.

Karnin siki durursa daha az agrin olur.
Dene sonra karar ver.

Ne kadar kilo aldi canim 500-1000 arasi normal benim ki 460 gr aldi ama yinede az demedi doktorum ayin 6sinda tekrar kontrol var ben sut kalitesiyle alakali olduguna inanmiyorum daha kucukler tam bosaltamiyorlar memeleri yagli kismi almalari cok onemli o nedenle son emzirdigini bir sonraki emzirmede ilk olarak ver boylece kalan yagli kismi bitirebiliyorlar. Mama icin diren canim hemen kabul etme.

Gecmis olsun canim sabah ben de yine gidecegim ins hayirla gecer. doktordan sonra haber edersen sevinirim

Cok uzun sure sagiyorsun gereksiut uretimi olacak memelerinde bu da Allah korusun mastite neden olabilir. Peki sut cikiyor mu yarim saatte ne kadar sut aliyorsun? Bebegin bosaltmiyor mu memelerini
Ben ne olur ne olmaz diye dolaba da atıyorum canım her gün sağmıyorum ama başlarda her gün bazen günde iki defa sağdım maksadım sütü arttırmaktı şimdi depolamak amaçlı iki güne bir falan sağıyorum 30 dakikada iki memeden 80-90 cc cıkıyo onun dışında bebek sürekli memede zaten

Kızlar sizin de iştahınız çok açık mı yaa sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilelikte az kilo aldım şuan 16 günlüğüz hamile kaldığım kiloya geri döndüm ama herhalde bir kaç aya doğum yaptığım kiloya çıkarım bu gidişle

Ben varim canim hamileyken bukadar asermemistim diyodum onume ne geldiyse yedim gaz yapar diye düşünmedim engel olamıyordum

Sağol canm, ikisini de kullanıyorum sabah akşam geçici bir süre rahatlatıyor sonra yine huysuz uykusuz ememiyor tabi yarın doktora götüreceğiz inşallah toparlarız bir an önce

1 ayda 350gr aldı mama hiç istemiyorum zaten. Sen daha önce yazmıştın son verdiğim memeyi ilk veriyorum bi sonra ki emzirme de. Bakalım bizim de 15 nde belli olacak

Haklısın canım ama Mehtap hanıma duphalac ı sordum bugün kullanma dedi. Toz ilacı denicem bi de bakalım inşallah tekrar kabız olmam. Bebeğimi de kötü etkilemez inşallah.
Cnm probiyotik olanların herhangi bir zararı yok bitkisel zaten çoğu..bebeğini gözlemle aşırı bir gaz problemi yoksa kullanma ama bazı bebekler çok fena acı çekio ve zorlanıyor,o yüzden kullanmak durumunda kalınıyor..cnm o toz ilaç gercekten işe yarıyor bu arada..ben birinciyi bitirdim bi şişe daha aldım eczaneden..dikişlerim iyi olana kadar içecem sanırım Allah izin verrse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…