2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım ben de pazar günü doğum yaptım. İlk iki gün bebeğim hiç problemsiz emdi ancak sonradan bi anda memeyi emmemeye başladı. Göğüslerim çok şişmişti ve memeyi kavrayamadı bebek sanırım. Sonrasında sağıp biberonla vermeye başladık. Bu defa arada sırada da olsa memeden emen bebeğim toptan emmeyi bıraktı ve protesto etmeye başladı. Gerçekten çok zor iki gün geçirdim. Sonrasında sağdığım sütü enjektörle damla damla memeye akıtıp ordan sütün tadını almasını sağladık. Ama hiç pes etmemek ve kararlı olmak gerekiyor bu konuda. Sonrasında tekrar emmeye başladı çok şükür bebeğim.İstersen sen de bi dene bu yöntemi.Çünkü ne kaşıkla vermek ne de silikon meme ucu bende işe yaramamıştı. Çok zorda kalırsan da sütü enjektörle verebilirsin. Benim doktorum emziremezsen enjektörle ver demişti. Ancak dediğim gibi emzirmede kararlı olmak ve ne olursa olsun önce memeyi teklif etmek çok önemli bence. Baktın emmiyor enjektörle denersin .
Cok tesekkur ederim Enjektorle denemeyi bilmiyordum bir de öyle deniyim gerçekten zor bir durum inşallah başaracağız

Amin insallah canim suyum geldi hastaneye gittim acilma olmadigi icin eve geldim tekrar sancilarin cogalmasini bekliyorum darisi basina inşallah
Ben de aynı durumdayım canım. Suyum geldi dün , sancılarım düzenli ama artmasını bekliyorum dünden beri. Benim de açılmam yok , inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza:anne:

Ben de aynı durumdayım canım. Suyum geldi dün , sancılarım düzenli ama artmasını bekliyorum dünden beri. Benim de açılmam yok , inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza:anne:
Amin canim insallah.ALLAH kolaylık versin ikimize de Benim sancilarim da duzensiz geceden beri pek yok evde bekliyorum bakalım

Canim gecmis olsun ben de daha once iki kez yazdim ama yazan olmadi.dogum yapali 3 hafta oldu gecen hafta bende de basladi. Minik minik kabarciklar ardindan berbat bi kasinti hala devam ediyor cilt doktoru iki krem verdi kormonel de olabilir dedi hastaneden deri altina yerlesen birseyler varmis onu da kapmis olabilirsin dedi türkcesini bilmiyorumkremler kortisonlu ama faydasini gormedim devam ediyo kasintilarim ustelik iyice de yayildi vucuduma.m
ayni beni tarif etmssn cnm minik minik kabarciklar olamaya basladi catlaklarmn bu kasinditi yuzunde n iyice acildi :( kurdesen derler cnm onu kast etms bende yarn gdcm dr ins fayda gorururk ama ben sanrm seker ve sut cayina alerhi gelisti bende kesmce azcik rqahatldm

Teşekkür ederim cevaplariniz icin kızlar acaba yanlış mi hesapladim diye dusunuyordum dun ama geceden beri belirtilerim basladi insallah gelecek minnosum sancilarimin artmasini bekliyorum

Merhaba bayanlar ben salı günü sezeryan ile bebegimi kucağıma aldım çok şükür korktuğum gibi olmadi gercekt3n de ikimizde iyiyiz Allah tum dogum yapanlarin yapacaklarin yardimcisi olsun insallah
yalnız benim sizlere bir sorum olacak benim sütüm geliyor ama bebeği meme koyduğum gibi inanılmaz cok ağlıyor kızarıyor memeyi tutacak fakat o kadar çok sinirleniyor ki hirsindan tutamıyor ne yapmalıyım bilmiyorum sütüm varken emzirmek istiyorum elimle sağıyorum çay kaşığı ile içiriyorum slikon uç da denedim onda da ayni
boyle bir durum yaşayan var mı ne yapabilirim bir fikriniz var mı
Benim de aynıydı ancak silikonla aldı bir de meme süt dolunca gergin oluyor ya bebekler hiç sevmiyor bu durumu eğer öyleyse biraz sağ göğsün yumuşasın tekrar vermeyi dene

Arkadaşlar, bebeğimin birkaç gündür burnu tıkalı dün gece tamamen kapandı sanırım sabahladık hiç uyumadık çünkü ememiyor, uyuyamıyor çok zorda yavrum. Serum fizyolojik sprey kullandım, şırınga denedim en son burunu aspire için kullanılan araçla biraz açtım öyle uyuyabildi savah ancak hala hır hır ötüyor. Bugün de pazar en kötü acile götüreceğiz yarın da kendi doktorumuza. En azından bugün için yapabileceğiniz bir şey var mı farklı?

bir garip oblomov bir garip oblomov nerelerdesin? bayadır yoksun... her şey yolunda mı?
Evet canim cok sukur hersey yolunda oglusu buyutuyorum butun zamanimi emzirme aliyor diyebilirim girecek vakit bulamiyorum pek. Birde gelen gidenlerim cok oldu son zamanlarda. Umarim herkes iyidir dogum yapmayan kaldi mi acaba?

Back