2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Duzenli ve tam bosaltman lazim. Pompayi tutturduktan sonra göğsünü yağla, iki elinle her yönden uca doğru masaj yaparak sağ. Sertlik olan yerleri iyice ovala. Mutlaka yağ sür ama yoksa çok aciyor. Bir de gunde bir fincan adaçayı sütü biraz azaltir derler, istersen bi dene

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve ağladığında nasıl susturuyorsunuz? Öyle bir ağlama krizine giriyor ki zor susturuyorum. Her ağladığında malesef meme veremiyorum. Yara ve canim cok yanıyor. Kucağıma alıyorum pispisliyorum.ayagımda sallıyorum. Durmuyor tek durduğu kucaklayamiyorum hafif hoplataral dolaşmak. . Yoruluyorum yapamıyorum artık. Gece artık aglamaktan yorulup uyudu. Çok uzuluyorum

Ben de aynı haldeyim göğüslerim paramparça. Memeyi almadan da susmuyor. Ağlıyorum artık psikolojim çok bozuldu. Uyanıp meme isteyecek diye korkuyorum sürekli. Yavrumu mahrum bırakıyorum diye de vicdan azabı çekiyorum. Allah yardımcımız olsun..

Sanirim asıl lohusa depresyonu bu olsa gerek ben de aynı duyguları yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun

Selam kızlar rüya tabirinden anlayan varmı rüyamda bebeğimin göğsünde süt vardı ve bi köpek yavrusu kızımı emiyodu ama canı acıyodu bende kızımın canı acımasın die alıyodum eniği kendim emzirmeye başlıyorum ama benimde canım acıyodu tekrar kızımı emmesin die sütümü sağıp eniğe içiriyodum netten bakıyorum ama bişi bulamadım acaba kötü bişeymi bu yardımcı olurmusunız

doktor bana ağladığında meme verme dedi. Emzirme saatleri dışında meme vermek doğru değilmiş canım. Benim bebeğimde gaz sancıları oluyor. Durmuyor dediğin gibi.. emzik vermeye başladım bir kaç gündür. Biraz olsun rahatlatıyor onu...

Canım benim kzımda bazen öyle deli gibi ağlıyo çok ağladığı zaman ben babasına veriyorum 5 dakika sürmüyo uyuması bence ağladığında eğer mümkünse eşine yada annen kardeşin barsa onlara ver bebek ağladıkca bizlerde geriliyoruz ve onlar hissedince daha da fazla ağlıyorlar ben çareyi babasına bermekle buldum inş sende de işe yarar
Uyutma işinide istediği zaman kendi uyuyo benim bişey yapmama gerek kalmıyo uyusun die zorlamıyorum sabah 10 da kalkıyo bazen 2 ye 3 e kadar uyumuyo uykusu geldiğinde ağlıyo uzanıyorum yanına 2 pışpışlıyorum uyuyo hemen birazda yoruyorum yatmadan elini kolunu gerdirme hareketleri vardırya yukarı aşşa çarpraz çekme falan gevşiyo daha rahat uyuyo ben daha sallamadım hiç yatırınca uyuyo inş böyle devam eder

Canım gazı varken emzik verme bence belki sadece benim bebeğimde oluyodur bilmiyorum ama ıkınırken ağlıyo boğazı ağlamaktan acıycak die emzik beriyorum ıkınmayı bırakıyo emziği alınca gazını çıkartmıyo sancısını çekiyo sedece gazı barken hafiften uzan ama çok yatma bebeği göğsüne yatır bi elinle sırtına bi elinle poposuna pıtı pıtı vur masajla gaz çıkartma hareketi gibi bi kaç dakika yap sonra bacaklarını kendine çekmeye başlıyo yatır öyle yapınca bacaklarını karnına doğru ittir hemen çıkartıyo

Dün gece kimyon yaptım. 1 bardak kendim içtim, bebeğe de 1 çay kaşığı verdim. Sonra uyumuşum. Bebek annemleydi. Annem çok rahatladigini söylüyor. 13 günlük vermiş oldum kimyonu. Erken ama ne yapayim gazina hiç care bulamadım.
Kızlar göğüs acısı çekenlere kudret narı siddetle tavsiye ediyorum, lütfen deneyin dua edersiniz bana.
G GUL_84 gerçekten doktor emzirme saatlero dışında aglarsa meme verme mi dedi? Şok oldum. Bunlar daha kaç gunluk ki, her istediklerinde vermek lazim

Merhaba uykusuz anneler.ilkn3 ayı atlatsaydik uykulari bir nebze de olsa yoluna girerdi inş.ben de dün rezene verdim iki çay kaşığı.gercejten rahatlattı.bugun de kimyon tohumu almıştım çayını yaptım kendim içtim.bebege de verecem iki kaşık.
Uyku konusunda da benim bebeğim çok gazlı.surekli okunma modunda.uyandigi zaman ben uyutmaya calismiyorum bebekten uyuma sinyali alana kadar.battaniyesine sarıyorum ellerini de içine alacak şekilde kundak yapıyorum.kucagima alıp sırtına yavaşça vurup ss ss diye sakinleştirir örümcek,bazen ayağa kalkıp oda içinde yuruyoruzm bebek kucağımda.sakinlesince yatağına alıp az emzirince uyuyor maasallah.instagrami olanlar için çok güzel bir sayfa var uyku eğitimi konusunda kesinlikle tavsiye ederim.aglatarak uyutmaya ben karşıyım ,bahsettiğim sayfa öyle bir sayfa değil.isteyen olursa özelden msj atabilirim sayfanın ismini

Benim oğlan da öyle.istedigi an canlı emzik olarak yanındayım

K karayipkorsani Aynen canım daha ççok kucukler ve kokumuzu istiyorlar, tek güvende hissettikleri yer biziz, her istediğinde vermek lazım, ama bebeginiz çok gazliysa üst-üste süt içmesi gazını artırıyor, en az 2 saatte bir emzirmek hem anneye hem bebeğe iyi geliyor, bu arada ağlarsa gaz masaj yapın, emzik verin demişti dr. Gazlı bebekler için 2 saat kuralı işe yarıyor

Canım ben beşiğine yatırıp pışpışlıyarak uyutuyorum ağlayınca da meme vakti değilse emzik veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…