- Emoji Skoru
- 831
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #32.861
Hadi gözün aydın canım hoşgeldin aramıza Allah analı babalı büyütsün inş41+0 normal doğum yaptım kızlar dün nişanım gelmişti gece de sancılarım başlamıştı sabah 2 cm açıklıkla yatışım yapılıp suni sancı verdiler öğleden sonra 4 te doğdu oğlum çok şükür iyiyiz doğurmayan kimler kaldı takip edemedim bebeğim 2950 gram doğdu Allah herkesi bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah
Canım aynı şeyi yaşadım ne oluyo dedim ya sürekli çiş belinde sızma falan değil bildiğin belde yana yanlarda çiş var olduğu gibi oraya işemişbizim göbek düştü sıkıyorumda ama yok ne yaptıysam çare olmadı sürekli çişi çıkıyor ya
Canım ben bol bol protein tüketiyorum ilk ay 1.300 gr aldı protein sütü yağlandırıyorKızlar bi Dr a gittik 350gr almış bebek sütüm var ama beslemiyo mu anlamadım Dr ilk ay kilo almasını beklemiyoruz 15 gün sonra tarttır ona göre mamaya başlayacağız mı karar verelim dedi. Siz süt kalitenizi arttırmak için napıyosunuz?
Onun haricinde herşey normal sünnet ettirmek iyi olur dedi
Bir ayda kilo alımı en az 500 gr olması lazımBenimki 9.gunde dogum kilosunun üstüne sadece 50 gram almıştı. Öncesinde zaten hep verdi. 350 gramin neyini begenmediniz?
Canım ben hurma ve yoğurt yiyorum çokca bebeğim doğduğunda 3200 kiloydu daha hastaneden çıkmadan 2900 e düştü yemek fazla yiyemiorum ama hurma ve yoğurtla bebeğim 1 ayda 1 kilo 100 grm almışKızlar bi Dr a gittik 350gr almış bebek sütüm var ama beslemiyo mu anlamadım Dr ilk ay kilo almasını beklemiyoruz 15 gün sonra tarttır ona göre mamaya başlayacağız mı karar verelim dedi. Siz süt kalitenizi arttırmak için napıyosunuz?
Onun haricinde herşey normal sünnet ettirmek iyi olur dedi
Dr 1 ayda 900 gr alması gerekirdi dediBenimki 9.gunde dogum kilosunun üstüne sadece 50 gram almıştı. Öncesinde zaten hep verdi. 350 gramin neyini begenmediniz?
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir normal Doğum anı yaşarsınAyyy kızlar bugün itibarıyla 39. Haftadayim. 38+1 . Sezeryan sonrasi normal dogumu denicem ve bekliyorum. Çok heyecan verici 39 ü yasio olmakumarım sancı açılma vs. Tecrübem hüsran olmaz. Korku ve ümit yaşıyorm bol dua istiyorm
Ben de protein almaya özen gösteriyorum ama demek ki eksik bişeyler varCanım ben bol bol protein tüketiyorum ilk ay 1.300 gr aldı protein sütü yağlandırıyor
Yoğurt yiyordum ama hurmayı az yiyordum hurmayı arttıralım bakalım. SağolCanım ben hurma ve yoğurt yiyorum çokca bebeğim doğduğunda 3200 kiloydu daha hastaneden çıkmadan 2900 e düştü yemek fazla yiyemiorum ama hurma ve yoğurtla bebeğim 1 ayda 1 kilo 100 grm almış
Canım gözün aydın biliyordum bebişin aralığa kadar beklemeyeceğini çok sevindim allah analı babalı büyütsün.Darısı biz bekleyenlere.41+0 normal doğum yaptım kızlar dün nişanım gelmişti gece de sancılarım başlamıştı sabah 2 cm açıklıkla yatışım yapılıp suni sancı verdiler öğleden sonra 4 te doğdu oğlum çok şükür iyiyiz doğurmayan kimler kaldı takip edemedim bebeğim 2950 gram doğdu Allah herkesi bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah
Sağlıcakla kavuş bebeğine inşallahKızlar sabah 6 30 da sancıyla uyandım. Yalancı sancı diye gezindim duş aldım ama gelmeye devam etti. Sancı değil de kasılmalarım canımı yakıyor. Hastaneye geldik 9 gibi. Bişeyin yok diye geri gönderirler sandım ama açılmam varmış. Kötü olansa bebeğim tamamen ters dönmüş. Kafası kaburgalarımın altında. Öğleden sonra sezeryan olacağım mecburidualarınızı bekliyorum.
Bebeğimi kandil günü öğrenmiştim kandil günü doğacak inşallah.
Gaz sancısına benziyor canım doktoruna götür yine de bu arada ayaklarını çok sıcak tut canım ben özellikle ayaklarını üst üste giydiriyorumBebeğim kolik mi? Birkaç gündür sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo ıııhhh ıhhhh sesleri sürekli. Ayaklarını karnınadoğru çekiyo. Peşinden çığlık çığlığa ağlama başlıyo. Gaz damlası almalımıyım? Bunlar gaz sancısı belirtisi mi? Bebeğinde bunu yaşayan varmı? Bebeğim dünden beri memede uyuyo yatınca başlıyo ıkınmaya napıcam bilmiyorum
İlk 3 ay bebeğin fiziksel gelişiminin tavan yaptığı dönem. En çok kiloyu da boy sıçramasını da bu 3 ayda yapacak, ondan sonra zaten ayda 300-500ü aşmaz ama bu 3 ayda ayda 1,5 kilolara rahat çıkarlar. İlk hafta tamam ödemi attı, suyu gitti vs ama sonra toparlaması lazım hızla.Dr 1 ayda 900 gr alması gerekirdi dedi
Benim de sütüm var çok şükür ama galiba benim sütüm de yağlı değil galibaİlk 3 ay bebeğin fiziksel gelişiminin tavan yaptığı dönem. En çok kiloyu da boy sıçramasını da bu 3 ayda yapacak, ondan sonra zaten ayda 300-500ü aşmaz ama bu 3 ayda ayda 1,5 kilolara rahat çıkarlar. İlk hafta tamam ödemi attı, suyu gitti vs ama sonra toparlaması lazım hızla.
Benim kızım bir ay sonunda doğum kilosundaydı nerdeyse, sütüm vardı sürekli memedeydi ama sütüm yağlı değilmiş , bebek hiç beslenmemişti neredeyse.
Merhaba nasılsın iki bebeğinle hayat nasıl geçiyor :)İlk 3 ay bebeğin fiziksel gelişiminin tavan yaptığı dönem. En çok kiloyu da boy sıçramasını da bu 3 ayda yapacak, ondan sonra zaten ayda 300-500ü aşmaz ama bu 3 ayda ayda 1,5 kilolara rahat çıkarlar. İlk hafta tamam ödemi attı, suyu gitti vs ama sonra toparlaması lazım hızla.
Benim kızım bir ay sonunda doğum kilosundaydı nerdeyse, sütüm vardı sürekli memedeydi ama sütüm yağlı değilmiş , bebek hiç beslenmemişti neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?