2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hadi gözün aydın canım hoşgeldin aramıza Allah analı babalı büyütsün inş

bizim göbek düştü sıkıyorumda ama yok ne yaptıysam çare olmadı sürekli çişi çıkıyor ya
Canım aynı şeyi yaşadım ne oluyo dedim ya sürekli çiş belinde sızma falan değil bildiğin belde yana yanlarda çiş var olduğu gibi oraya işemiş
Ama sonra anladım ki bezi bağladığımız yanlar var ya yapışkanları tutturduğumuz yer onları iyice bele doğru uzatıp öyle yapışkanları yapıştırmak gerekiyor çünkü çiş bacak aralarından bele doğru gidiyor o söylediğim yerler bariyer gibi oluyor artık hiç çiş olmuyor üzeri

Canım ben bol bol protein tüketiyorum ilk ay 1.300 gr aldı protein sütü yağlandırıyor

Canım ben hurma ve yoğurt yiyorum çokca bebeğim doğduğunda 3200 kiloydu daha hastaneden çıkmadan 2900 e düştü yemek fazla yiyemiorum ama hurma ve yoğurtla bebeğim 1 ayda 1 kilo 100 grm almış

Biz de 3810 doğduk 3 gün sonra gittiğimizde 3580e düşmüştü bu 3 gün içerisinde bi kaç defa mama verdim çünkü sütüm hemen gelmedi daha sonra sağmaya başladım süt artsın diye 3 gün sonra bidaha gittik 3780 olmuştu tekrar doktor hatta biraz fazla almış sağma emzir dedi ama ben yine de günde bir defa sağıyorum
Süt kalitesini arttrmaya gelince bol bol su içiyorum şişeyi yanımdan ayırmıyorum bol bol yiyorum çünkü iştah fena kuru incir helva tahin yeşillik hoşaf ne varsa yiyorumayrıca kullandığım tek şey var o da solgarın bira mayası tableti kaliteyi arttırıyo mu bilmiyorum ama miktarını arttırıyo deneyebilirsiniz

Ayyy kızlar bugün itibarıyla 39. Haftadayim. 38+1 . Sezeryan sonrasi normal dogumu denicem ve bekliyorum. Çok heyecan verici 39 ü yasio olmak umarım sancı açılma vs. Tecrübem hüsran olmaz. Korku ve ümit yaşıyorm bol dua istiyorm

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel bir normal Doğum anı yaşarsın

Canım ben hurma ve yoğurt yiyorum çokca bebeğim doğduğunda 3200 kiloydu daha hastaneden çıkmadan 2900 e düştü yemek fazla yiyemiorum ama hurma ve yoğurtla bebeğim 1 ayda 1 kilo 100 grm almış
Yoğurt yiyordum ama hurmayı az yiyordum hurmayı arttıralım bakalım. Sağol

Bebeğim kolik mi? Birkaç gündür sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo ıııhhh ıhhhh sesleri sürekli. Ayaklarını karnınadoğru çekiyo. Peşinden çığlık çığlığa ağlama başlıyo. Gaz damlası almalımıyım? Bunlar gaz sancısı belirtisi mi? Bebeğinde bunu yaşayan varmı? Bebeğim dünden beri memede uyuyo yatınca başlıyo ıkınmaya napıcam bilmiyorum

Canım gözün aydın biliyordum bebişin aralığa kadar beklemeyeceğini çok sevindim allah analı babalı büyütsün.Darısı biz bekleyenlere.

Kızlar sabah 6 30 da sancıyla uyandım. Yalancı sancı diye gezindim duş aldım ama gelmeye devam etti. Sancı değil de kasılmalarım canımı yakıyor. Hastaneye geldik 9 gibi. Bişeyin yok diye geri gönderirler sandım ama açılmam varmış. Kötü olansa bebeğim tamamen ters dönmüş. Kafası kaburgalarımın altında. Öğleden sonra sezeryan olacağım mecburi dualarınızı bekliyorum.
Bebeğimi kandil günü öğrenmiştim kandil günü doğacak inşallah.

Sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah

Gaz sancısına benziyor canım doktoruna götür yine de bu arada ayaklarını çok sıcak tut canım ben özellikle ayaklarını üst üste giydiriyorum

Dr 1 ayda 900 gr alması gerekirdi dedi
İlk 3 ay bebeğin fiziksel gelişiminin tavan yaptığı dönem. En çok kiloyu da boy sıçramasını da bu 3 ayda yapacak, ondan sonra zaten ayda 300-500ü aşmaz ama bu 3 ayda ayda 1,5 kilolara rahat çıkarlar. İlk hafta tamam ödemi attı, suyu gitti vs ama sonra toparlaması lazım hızla.
Benim kızım bir ay sonunda doğum kilosundaydı nerdeyse, sütüm vardı sürekli memedeydi ama sütüm yağlı değilmiş , bebek hiç beslenmemişti neredeyse.

Benim de sütüm var çok şükür ama galiba benim sütüm de yağlı değil galiba

Merhaba nasılsın iki bebeğinle hayat nasıl geçiyor :)
Benim oğlum büyük olmasına rağmen çok zorlanıyorum okula gittiği için mi bilmiyorum ama fenalardayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…