2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Islaklik gostergesi var ama gerek yok zaten bariz belli oluyor islandigi kocaman okuyor bez sisiyor ne bileyim ben sevemedim hediye geldi banada yoksa prima kullanmayi hic dusunmemistim ve yenidogan boyu oldugu halde cok buyuk bir bez. Yani o kadar ovuluyor ki bu olumsuzluklari gorunce baya sasirdim burayada yazmak istedi.

Canim müdahale e tmese o kadar kanli mukus gelmezdi. Cok geldi. Akntidan kandan bahsetmiyorum bile. 1 parmak açıklık var dedi. Sanki dogurdum cok agridi. Ama benim kızım nazlı cikti gelmiyor

Benim hiç öyle ağrım olmadı canım ama kasilmalarim çok oluyor ebe de kasılmalar sancidan oluyor ama doğum için yeterli değil demisti inşallah bana da öyle geliyor sağlıkla gelsin ler bakalim
Insallah bu hafta ikimiz de dogururuz saglikli bir sekilde bebeklerimizi kulağımıza alırız canim stres yapiyorum artik

Muayene pazartesi oldu o gun cok kanlı akinti oldu pantolon bile islandi. Aksamina bir pamaktan fazla kati kanlı mukus tek seferde geldi sabaha kadar da surekli geldi parca parca. O günden beri akintim da fazla

İyi yaptın tabii yazmakla Ben de eve gidince bi bakayım paketi açıp.

Ben prima premium kullanıyorum Doğumdan beri, çok memnunum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Ne sızdırma, ne pişik ne başka bişey. Islaklık göstergesi var hala. Dediğiniz gibi uzun süre değiştirmeden kaldığı zaman bile ıslaklık olmuyor.

Çok teşekkür ederim

cevabin icin tesekkerler canim Allah yardimcimiz olsun insallah bir avazda kurtuluruz :)

Bende soracaktım bu konuyu premium çare aldım ama sürekli sızıntı oluyor ve bez değiştirirken kıyafet değiştirmekten bıktkm artık sızıntı neden oluhodur
Bende prima aldım fakat sürekli sızıntı problemi oluyor gece vakti çocuğun baştan aşağı kıyafetlerini değişmek zorunda kalıyorum.. Bezde büyük değil 1 numara ne yapsam bilemedim

bir garip oblomov sünnet işini ne yaptınız canım? Takip edemedim bir süredir, belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim. Ben kırkı çıkınca düşünüyorum yavaştan. Bugün 25. Günümüz zaman geçiyor, hastaneleri araştırmaya başlıycam

Cocuk doktoruna sordum canim kilo almaya baslayinca yaptirabilirsin dedi dogumdan sonra kilo veriyorlar ya son kontrolde almamisti bakalim bu cuma da kontrol var eger aldiysa bende 40indan sonra yaptirabilirim.ama genel anestezi falan derse yaptirmicam lokal olabilecegi zamani beklicem

Yeğenlerim doğduğu zaman nedense sancılarında yanındaydım bir genç kız olarak çok etkilenmiş olmalıyım ki, asla doguramam diye yazdım kafama. Annem de sürekli, aman kızım çek ne boşuna, sezeryan ol diyor. Ama bebeğim baş aşağı döndü, hatta kafası kanala girmez üzere dedi doktorum. Sırf kendi korkularim yuzunden, normal doguma gayret eden bebegimin elinden bu hakkı almak vicdanıma dokunuyor. Ama diğer yandan, bu korkular doğum anında ikimizin de hayatını riske atabilecek boyuta da gelebilir o kadar çaresiz ve kararsizim ki

Canim sirtini bacak tarafini guzel kontrol et ufacik bir bosluk kalsa sizdirma yapiyor bez oglum alti baglanirken cok hateketli ozenmeden baglayinca bende de sizdirma yapiyor bu durumdanda cok sikayetciyim minicik kiyafetler makineyide doldurmuyor ama gecede 2 3 kiyafet degistirdigim oluyor

Bende ya 1 ya 2 kere sızıntı oldu, onda da gevşek bağlamışım uyku sersemi. Oblomovun dediği gibi iyi oturtmak gerekiyor bezi.

Ben 2 senedir prima premiumda sızıntı yaşamadım. Birçok markayı denedim hatta; prima premium care, huggies ve molfixte sızdırmamıştı diye hatırlıyorum. Ama oblomovun dediği gibi bezi bağlarken dikkatli bağlamak gerekiyor. Ayrıca bez büyük olduğunda sızdırıyor evet ama bezin bedeni küçüldüğünde de sızdırıyor. Sadece ilk 1den 2ye geçerken sızdırma yaşadım ben, sonradan farkettim ki bez küçüldüğünde bebeğin bacağını tam kavramıyor, cırt bantlar yapışsa da bacakları tam sarmıyor ve belini tam örtmüyor. Kilosuna bakma sadece bezlerin, ben üst kiloya ulaşmadan büyüttüm hep bedenlerini ve bir daha sızıntı sıkıntısı yaşamadım.

Aynı durumdayım anne görüşlerimiz farklı sadece

Hanimlar merhaba,

Calisir raporu alip daha sonra isgoremezlik raporu alanlar bir bakabilir misiniz? Sanirim SGK da calisan bir arkadas da vardi burada, gerci bebisiyle ilgilenmekten buraya bakmaya firsat bulamiyor olabilir :) yardimci olabilirseniz sevinirim.

Ben 28.09.2017 de 32 hafta calisir raporu aldim, tam 5 hafta sonra da 02.11.2017 de 37 hafta isgoremezlik raporu aldim. Ama is yerine SGK dan mail gelmis “su calisaninizin isgoremezlik raporu hastane tarafindan onaylanmistir. Rapor tarihi 28.09.2017-01.01.0001 dir. onayiniz beklenmektedir” diye. Ben o tarihte isgoremezlik degil calisir raporu aldim, calistim maasimi aldim primim yatti. Neden boyle bi mail gelmis olabilir SGK dan?

Sizde boyle bir durum oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…