2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hadi hayırlısı bakalım canım ama sanki bana 13 kasımı beklemicekmiş gibi geliyo 9 u 10u gibi olabilir çok heyecanlı sağ salim kurtulalım inş
Bana da öyle geliyor hayırlısı bakalım.eşim de benim 11 Kasım'da okullar arası maçım var beklesin 13 üne diyor :) dedim oldu söyleriz bekler seni babası

Canim saglikla gelsin bebegin insallah. Benimde o gun dogumum var nasipse benimki sabahtan olacak. 38+0 oluyor benimde tam olarak. Cok heyecanli bir bekleyis.kizim ablasina benziyor mu cok merak ediyorum. Ablasina benziyorsa bana benziyor demektir :)

Canım çok giremiyordum malum kızdan dolayı şimdi gördüm çok sevindim. Allah bağışlasın

canim karnin coj fena sertlesiyor tas gibi oluyor sanki ve benim ayni anda belimede agri giriyor dun 3,4 defa oldu
Sabah oldu bende yatarken sanki hiç su falan yok sadece bebek semsert givi hissettim karnıma dokundugumda sonra bebek hafif kipirdamaya başlayınca gevşedi karnım sanırım kasılmaydi bu

kkk91 canım bugün dahiliyeci hormon vitamin testi yaptı.3 tüp kan verdim. B12 ile Demir iyi çıkınca hamilelikten kaynaklanan bi düşüş dedi. Bi de değer 50nin altında olursa risk olur dedi. Hayırlısıyla şu doğumu bi atlatsaydık

Geçmiş olsun canm bu hamilelik bütün dengelerimizi bozdu cidden hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Geçmiş olsun canm bu hamilelik bütün dengelerimizi bozdu cidden hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kızlar sizde de bebek hareket ettikce vajinada igne batmasi gibi bir his ve asagi dogru baski oluyor mu.38+4 teyim.
Keske igne gibi olsa bıçak saplanir gibi altima saplaniyor resmen. Cok can yakici bir sey. Ayy hamileligin basindan beri yasanilan sıkıntıları dusunursek az buz seyler degil. Gunahlarimiza kefaret olsun insallah.

Bende özellikle akşamları yemekten sonra ve gece tam yattığımda çarpıntı oluyor korkuyorum kalbim çok hızlı atıyor. Kalkıyorum camı açıyorum derin nefes alıyorum. Çok fena bir şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…