• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimde burnum hem tıkalı hem akıyor,boğazımda acıyor.Son zamanlarım hep sıkıntılı geçiyor nedense...
Alerjik olduğunu düşünüyorum ama ilerlemesinden de korkuyorum...

Gargarayıda hiç beceremiyorum,yutuyorum :)

Benimde görümcem doğuma girmeyi bekliyor bugün,hastanede,hazırlamışlardı en son.4700 gr bir bebek geliyor :)

Bende sabırsızlanmaya başladım artık...
Çok geçmiş olsun canım sana da artık sabredicez yapcak bişey yok :hasta:görümcene de maşallah 2 aylık bebek kilosunda doğum yapıcak :KK9:

Günaydın kızlar.doktor kontrolundeyim.insalalh herşey yolundadır.

Günaydın canım.benim de boğazım fena.simdi doktora soracam antibiyotiksiz gecmicek gibi sanki.yutkunamiyorum bir türlü,gece gözümden yaşlar geldi boğaz yanmasından.bebegi de etkiler mi acaba ,en büyük korkum da o.nst de 30-40 larda sancim çıktı,önemli bir değer mi acaba.aklimda sorular doktor sırası bekliyorum
Nasıl geçti kontrolün canım? Umarım her şey yolundadır.

keske ben dogursam :KK70: artk özlemim dağ oldu sanki gormeden nasl özlüyorm bebegimi kavusmk istyrm artk koklamak kucaklamak :KK37: tabiki herseyin hayrlisi bi vakti saati vardr hayrlisiyla saglkla gelsinler insllah:dua:
İnsan görmediği birini nasıl özler dimi ya ikinci olmasına rağmen ben de öyleyim kıyafetlerine bakıp bakıp özlüyprum Allah sağ salim hepimizi kavuştursun inş

Kızlar 38+5 olduk bugün hamdolsun :) yalnız ben yattığımda kalkarken ve yatakta dönerken bacak aram felaket ağrıyor ağlayasım geliyor :KK43: ilk birkaç adımı çok zor atıyorum ..böyle olanlar var mı? Neden böyle bir acı
Bende oluyo canım o son zamanlarda çok sık olmaya başladı hatta ayağa kalktığımda direk saplanıyo acı adım atarken çok zorlanıyorum bebişlern aşağı inmesinden kaynaklanıyo doğum yakınlaştı sonuçta

Aynısı bende de oluyor kızlar. İlk ayağa kalktığımda özellikle sağ bacağımı basamıyorum. Kasıklarımdan dizime kadar acıyor. Üç beş adımdan sonra düzeliyor. Bir de geceleri çok fazla bacak ağrıları yaşamaya başladım. Kramp gibi değil de ağrı şeklinde uzun sürüyor uyutmuyor.

C canim annem canım tebrik ederim sağlıcakla büyütün bebişinizi hayırlı bir evlat olsun inşallah
Down sendromu ihtimalini neden düşündüler canım görüntüsü mü yoksa hamilelikte yapılan testlerle alakalı mı

K karayipkorsani T tulperde doktordan çıktım kizlar eve geldim.bebek doğum kanalına yerleşmiş.rahim ağzı baya kısalmış 2.1 cm olmuş,rahim de incelmeye başlamış her an doğum olabilir dedi.nstde sancı çıksaydı bugün bile alırdım dedi ama nst iyi çıkmış dedi,kalp atışlarını dinledi normal dedi.bebjs te 3150 Gr olmuş maasalalh gelişimi suyu iyi,durabildigj kadar dursun dedi.haftaya persembe tekrar gel ,ama o vakte kadar suyun gelir kanaman sancin olursa hemen gel dedi.wc dışında ayağa kalkmamaya çalış dedi en azından 38 i görelim inşallah dedi.cati kemiğinde ağrı,bacaklarında ağrı normal dedi.

K karayipkorsani T tulperde doktordan çıktım kizlar eve geldim.bebek doğum kanalına yerleşmiş.rahim ağzı baya kısalmış 2.1 cm olmuş,rahim de incelmeye başlamış her an doğum olabilir dedi.nstde sancı çıksaydı bugün bile alırdım dedi ama nst iyi çıkmış dedi,kalp atışlarını dinledi normal dedi.bebjs te 3150 Gr olmuş maasalalh gelişimi suyu iyi,durabildigj kadar dursun dedi.haftaya persembe tekrar gel ,ama o vakte kadar suyun gelir kanaman sancin olursa hemen gel dedi.wc dışında ayağa kalkmamaya çalış dedi en azından 38 i görelim inşallah dedi.cati kemiğinde ağrı,bacaklarında ağrı normal dedi.
Herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım bişey kalmadı artık rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

Kızlar yarın 12.30 da dogumum var benimde. Kendimi kötü hissediyorum. Sanki bebeğim gelmeye hiç hazır değil. Psikolojik olarak mı bilmiyorum 3 gündür hiç kasılmam ağrım da kalmadı. Allah korusun dogduktan sonra bi sıkıntı çıkarsa kendimi çok suçlu hissedicem galiba.
Kacıncı haftadasın? Hiç strese girmeyin. Doktor eger uygun gördüyse sıkıntıya sokmayın kendinizi

Oo maşallah canım bebiş baya toparlamış kendini artık beklemekten başka çaremiz kalmadı malesef bakalım hakkımızda hayırlısı
Daha tarih vermedi yani doktorun perşembe günü vericek

Kacıncı haftadasın? Hiç strese girmeyin. Doktor eger uygun gördüyse sıkıntıya sokmayın kendinizi
Yarın 38+6 oluyorum. Doktorumla bu durumu konuştuğumuzda bi sıkıntı olacaksa 40. Haftada dogdugunda da olabilir dedi. Galiba kendi isteğim ile sezaryen i seçtiğim için suçluluk duyuyorum. İnşallah yarına kadar suyum gelir de bu kadar kötü hissetmem kendimi

Oo maşallah canım bebiş baya toparlamış kendini artık beklemekten başka çaremiz kalmadı malesef bakalım hakkımızda hayırlısı
Daha tarih vermedi yani doktorun perşembe günü vericek
Canım doktorum 13 Kasım diyor ama doğum kanalına yerleştiği için net konuşamıyorum dedi.rahim ağzı 2 cm in altına düşerse alırım 13 ünden önce dedi.su anda sınırda sayılır rahim ağzı dedi.insalalh haftaya çarşamba 38+0 i görürsem rahatlicam

Back