• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu arada dogum yapan anneler oh simdi bebekleriyle. Biz de sizin yerinizde olmak istiyoruz hayirlisiyla. Henuz daha hamis olan anneler adina konusuyorum. Hastaneden taburcu olup eve gelmenin huzurunu yasamak istiyorum.

arkadaslar... annemin gogsunde kitle vardi biyopsi aldirdik sizden ricam temiz cikmasi icin dua .. hamilelerin duasi kabul olur nolur dua edin temiz ciksn gonlunuzden gecirsenz bile yeter... simdiden hepinzdn Allah razi olsun :KK61:
Geçmiş olsun canm seni çok iyi anlıyorum annem 15-20 gün önce kanser şüphesinden dolayı ameliyat oldu. Allah korktuğunuza uğratmasın, inşallah sonuç temiz çıkar :dua:

Demek ki normal bir durum.Dogum sirasinda bicak batmasi hissinin oldugunu duymadim hic simdi bende olunca ve dogum sirasinda daha siddetlisi olabilme ihtimalini dusununce korktum acikcasi.

Bu arada dogum yapan anneler oh simdi bebekleriyle. Biz de sizin yerinizde olmak istiyoruz hayirlisiyla. Henuz daha hamis olan anneler adina konusuyorum. Hastaneden taburcu olup eve gelmenin huzurunu yasamak istiyorum.
Rabbim sizede bu duyguyu yaşatacak inş canım gerçekten mükemmel bi duygu ama ben bu gün o kadar kötü bişey yaşadım ki hala titriyorum :KK43:kızımı emzirdikten sonra yanıma bıraktım göğsümü kapatıp tekrar kucağıma alıp gazını çıkartıcam neyse göğsümü kapattım kızım birden çırpınmaya başladı bi baktım ağzından burnundan süt çıkıyo boğuluyo çocuk nefes alamıyo hemen kucağıma aldım sırtına vurdum falan nefes alabildi normalde yatırırken yan yatırırım bu gibi durumlar için 10 sn bile sürmedi yani bu olay ama ben çok korktum sabahtan beri yanımdan ayıramıyorum çok korktum aman anneler gerçekten saniyelerin bile önemi var lütfen dikkatli olalım

Kızlar 38+5 olduk bugün hamdolsun :) yalnız ben yattığımda kalkarken ve yatakta dönerken bacak aram felaket ağrıyor ağlayasım geliyor :KK43: ilk birkaç adımı çok zor atıyorum ..böyle olanlar var mı? Neden böyle bir acı
O ağrı bende de var bir bakıma iyi aslında çünkü kemikler doğuma hazırlanıyor.

Hayirli sabahlar canim. Ben ilk kizimi sunni sanciyla dogurmustum oyle dendigi gibi degil korkma, dogumum gayet guzel gecmisti.bence hic dusunup de simdiden kendini strese sokma.
Suan sunni sanci vererek baslatalim deseler yok demem
İnanın içime su serptiniz duyduklarım okuduklarım suni sancıdan o kadar korkuyordum ki.Neden insanlar bu kadar abartıyorlar anlamıyorum.

İnanın içime su serptiniz duyduklarım okuduklarım suni sancıdan o kadar korkuyordum ki.Neden insanlar bu kadar abartıyorlar anlamıyorum.

Ben de arkadaşa katılarak suni sancıdan korkma derim. 2 doğumumda da suni sancı aldım. Biraz hissettiriyor kendini sancılar suni sancı takılınca ama anlatıldığı gibi korkunç değil gerçekten. Sancılarının arasının daha sık olduğunu düşün sadece :) valla ben de suni sancı verip doğumu başlatalım dese doktorum hayır demem :)

Kizlar dun ozel hastaneye kendi doktorma gttim alttan muayenede 2cm dedi acılman. Bugn agrilarm tuttu. Birde lekelenmem olunca yakin die devlet hastanesine gittik alttan muayende acklk yok dedi:KK53: nasl oluyor anlamadm gtti

Ben de arkadaşa katılarak suni sancıdan korkma derim. 2 doğumumda da suni sancı aldım. Biraz hissettiriyor kendini sancılar suni sancı takılınca ama anlatıldığı gibi korkunç değil gerçekten. Sancılarının arasının daha sık olduğunu düşün sadece :) valla ben de suni sancı verip doğumu başlatalım dese doktorum hayır demem :)
Çok sağolun cesaret verdiniz.

Naptiysam emziremiyorum kizimi en fazla iki cekip basliyor aglamaya.bu konuda tecrubesi olanlar fikir verebilir mi nasil alistiricam emmeye

Canım ben emzirirken bebeğim iki çekip kafasını atıp ağlasa gazı mı var acaba diye düşünürdüm sanırım. Gazı olabilir mi acaba?

doğum yapanlara hayırlı olsun arkadaşlar.benim gibi günü dolup doğum yapmayı bekleyen var mı.
Merhaba, aynı gün görünüyoruz. Amerika’dayım doğum için, doktor haftada bir kontrole çağırıyor. Bugün kontrole gittim. Burada eğer bir sorun yoksa ultrasonla hiç bakmıyorlar bile. Doktor çatı muayenesi yaptı, açılma yokmuş henüz ☹️ Artık çok sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için.

Back