- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.081
Kizlar dun ozel hastaneye kendi doktorma gttim alttan muayenede 2cm dedi acılman. Bugn agrilarm tuttu. Birde lekelenmem olunca yakin die devlet hastanesine gittik alttan muayende acklk yok dedinasl oluyor anlamadm gtti
Orada mi yaşıyorsunuz, doğum için mi gittiniz? Valla biz burda gün aşırı ultrasona giriyoruzKızlar, uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Doğum için Amerika’ya geldim. Eşim, annem ve babam yanımda çok şükür. Çok büyük destekler fakat artık herşey üzerime gelmeye başladı. Her saniye mide yanması, hemeroid ağrısı, ağzımda aft, kızım da gelmiyor. Bugün doktordaydık, hiç açılma olmadığını söyledi. Buradaki doktorlarda ultrason da yok, zorunlu olmadıkça istemiyorlar da. Belki kızımı görsem arada bir o da iyi gelirdi ama o da yok. Doktora ne zamana kadar beklemeliyiz diyorum, sen bilirsin sen ne dersen ben onu yapacağım diyor. Bu bilinmezlik de psikolojimi çok bozuyor...
Orada mi yaşıyorsunuz, doğum için mi gittiniz? Valla biz burda gün aşırı ultrasona giriyoruzo yüzden ultrason olmadan gebelik takibi nasıl yapılıyor aklım almıyor
Her doktor farklı yaklaşıyor, zaten endişeli bir dönem geçiriyoruz, bu farklılıklar hepimizi daha da endişeli yapıyor.Benim doktorumda çatı muayenesi yapmadı. Doğum başlayınca bakılır bebeğin kilosuna baş çevresine çatına dedi. Neden öyle bilmiyorum
ne kadarmis ki tahmini kilosu ?Kızlar bnmde bebek çok kilolu olduğu için doktor sezaryen doğum yaparız dedi ama bn normal doğum yapmak istiyorum 39. Haftanın içindeyim sancım yok
canim seninle aNi gorunuyor tahmini beklenilen dogum gunu neden saliya kadar? En az iki haftamiz var mi gelmese bile gununu gectikten 10 gun sonrasina kadar bekleniyor.Kızlar bizde salıya kadar beklicez salı gününe kdar gelmezse sezeryana randevu alcz doktordan bakalım
Doktorla alakalı bir durum degil aksine cok direniyo sezeryan yapmamak için ama benimle alakalı bir durum oldugu için böyle bir karar verdikne kadarmis ki tahmini kilosu ?
canim seninle aNi gorunuyor tahmini beklenilen dogum gunu neden saliya kadar? En az iki haftamiz var mi gelmese bile gununu gectikten 10 gun sonrasina kadar bekleniyor.
GErektigi zaman sezaryani destekliyorum tabi yapilmali ama Boyle okuyUnca doktorlarin yaklasimlarini sanki sezaryan yapmak icin ugrasiyorlarmis gibi geliyor. Bebegin kilo takibi hamilelikte tahmini bir rakam , ki doguramicak olursan zaten seni sezaryana alirlar yani ben anlamiyorum doktorlar hic beklemeden denemeden hemen sezaryan teklifinde bulunuyorlar.
Ayy hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hiç belirti yokken nişan su karışımı bişi geldi acile geldik 3cm acılma var, yatış verildi şimdi , lagman yapıldı sancılar 5 dk da 1 geliyo suan, bekliyoruz:)
Bebeğe bir hatim okumak çok tavsiye ediliyor. Ben de öneririm zaten son zamanlarda evde boşuz en iyi yapılacak şey Allah’a yönelip dua dua yalvarmakTavsiyen ne kadar da güzel bi tavsiye ramazan dan beri açmış değilim ;( utandım valla. . Çalışma Hayatı ni dört gozle bekliyorm. Gun boyu onu evde beklemek heleki oğluma bakiorum peşinde kosmak zor oluo . Şükür var ama yoksa hepten bunalım. .. ama tabi yavrum da cok stres é sokuyor beni düşüyor ağlıyor oyun istiyor. Öz bakımı zaten yok 1buçuk yaşında kuzum. É ben desen temizlik yapmakta zorlanmak yemek vs. Derken hele ki çok uykum oluyo iyice saldim cayırà modundayim. Hoş bugün bi güç geldi mantı yaptım açtım falanama gel gör ki oğlum huysuzlandi belim koptu falann. Su günler geçsin istiorum hemen. 37 38 de olan arkadaşlarà çok ozeniyirm valla. Hoş doğumdan sonra hersey daha zor olacak gibi ama hayırlsı. . Ay ne dolmusm gece gece . Herseyin başı sağlık tabi. . Gitsem uyusam iyi olacak ... Eşim de söylediği sözun farkında bile değil. O kdar kaptırms kendini.. yoksa küfüretmez normalde
Gazi oluyor canim yedikten sonra cikariyorum baya gazli bizim minik:) ama bu iki emip birakiyor dedigim iki saat acliktan sonrasi deniyorum.emmeyince mecbur biberon veriyorum sariligi artmasin diye.acken de gazi olur mu ki?Canım ben emzirirken bebeğim iki çekip kafasını atıp ağlasa gazı mı var acaba diye düşünürdüm sanırım. Gazı olabilir mi acaba?
Gazi oluyor canim yedikten sonra cikariyorum baya gazli bizim minik:) ama bu iki emip birakiyor dedigim iki saat acliktan sonrasi deniyorum.emmeyince mecbur biberon veriyorum sariligi artmasin diye.acken de gazi olur mu ki?
Amerikanın neresindesiniz benımde teyzemler oradalardaMerhaba, aynı gün görünüyoruz. Amerika’dayım doğum için, doktor haftada bir kontrole çağırıyor. Bugün kontrole gittim. Burada eğer bir sorun yoksa ultrasonla hiç bakmıyorlar bile. Doktor çatı muayenesi yaptı, açılma yokmuş henüzArtık çok sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için.
Sadece doğum için geldik, 32. Haftadan beri buradayım. Geldiğimden beri çok şaşkınım ben de. Türkiye’deyken doktora çok özledim desem yine ultrasonla bakıyorduk.
Buradaki doktor kilo tansiyon ölçtürüyor, metreyle karnımı ölçüyor. Bi de bu hafta son haftam göründüğü için çatı muayenesi yaptı ilk defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?