2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar dun ozel hastaneye kendi doktorma gttim alttan muayenede 2cm dedi acılman. Bugn agrilarm tuttu. Birde lekelenmem olunca yakin die devlet hastanesine gittik alttan muayende acklk yok dedi nasl oluyor anlamadm gtti

Bazı ebeler 1-2cm açılmaya hiç açılma diyormuş :) benim de başıma geldi :) 2cm açılman var demişti doktorum bana, dün hastanede ebe açılman yok diyince ama doktorum böyle böyle demişti dedim. 1-2cm açılma hiç açılma dedi

Kızlar, uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum. Doğum için Amerika’ya geldim. Eşim, annem ve babam yanımda çok şükür. Çok büyük destekler fakat artık herşey üzerime gelmeye başladı. Her saniye mide yanması, hemeroid ağrısı, ağzımda aft, kızım da gelmiyor. Bugün doktordaydık, hiç açılma olmadığını söyledi. Buradaki doktorlarda ultrason da yok, zorunlu olmadıkça istemiyorlar da. Belki kızımı görsem arada bir o da iyi gelirdi ama o da yok. Doktora ne zamana kadar beklemeliyiz diyorum, sen bilirsin sen ne dersen ben onu yapacağım diyor. Bu bilinmezlik de psikolojimi çok bozuyor...

Orada mi yaşıyorsunuz, doğum için mi gittiniz? Valla biz burda gün aşırı ultrasona giriyoruz o yüzden ultrason olmadan gebelik takibi nasıl yapılıyor aklım almıyor

Orada mi yaşıyorsunuz, doğum için mi gittiniz? Valla biz burda gün aşırı ultrasona giriyoruz o yüzden ultrason olmadan gebelik takibi nasıl yapılıyor aklım almıyor

Sadece doğum için geldik, 32. Haftadan beri buradayım. Geldiğimden beri çok şaşkınım ben de. Türkiye’deyken doktora çok özledim desem yine ultrasonla bakıyorduk.
Buradaki doktor kilo tansiyon ölçtürüyor, metreyle karnımı ölçüyor. Bi de bu hafta son haftam göründüğü için çatı muayenesi yaptı ilk defa.

Kızlar bnmde bebek çok kilolu olduğu için doktor sezaryen doğum yaparız dedi ama bn normal doğum yapmak istiyorum 39. Haftanın içindeyim sancım yok
ne kadarmis ki tahmini kilosu ?

Kızlar bizde salıya kadar beklicez salı gününe kdar gelmezse sezeryana randevu alcz doktordan bakalım
canim seninle aNi gorunuyor tahmini beklenilen dogum gunu neden saliya kadar? En az iki haftamiz var mi gelmese bile gununu gectikten 10 gun sonrasina kadar bekleniyor.

GErektigi zaman sezaryani destekliyorum tabi yapilmali ama Boyle okuyUnca doktorlarin yaklasimlarini sanki sezaryan yapmak icin ugrasiyorlarmis gibi geliyor. Bebegin kilo takibi hamilelikte tahmini bir rakam , ki doguramicak olursan zaten seni sezaryana alirlar yani ben anlamiyorum doktorlar hic beklemeden denemeden hemen sezaryan teklifinde bulunuyorlar.

Doktorla alakalı bir durum degil aksine cok direniyo sezeryan yapmamak için ama benimle alakalı bir durum oldugu için böyle bir karar verdik

Bebeğe bir hatim okumak çok tavsiye ediliyor. Ben de öneririm zaten son zamanlarda evde boşuz en iyi yapılacak şey Allah’a yönelip dua dua yalvarmak

Canım ben emzirirken bebeğim iki çekip kafasını atıp ağlasa gazı mı var acaba diye düşünürdüm sanırım. Gazı olabilir mi acaba?
Gazi oluyor canim yedikten sonra cikariyorum baya gazli bizim minik:) ama bu iki emip birakiyor dedigim iki saat acliktan sonrasi deniyorum.emmeyince mecbur biberon veriyorum sariligi artmasin diye.acken de gazi olur mu ki?

Gazi oluyor canim yedikten sonra cikariyorum baya gazli bizim minik:) ama bu iki emip birakiyor dedigim iki saat acliktan sonrasi deniyorum.emmeyince mecbur biberon veriyorum sariligi artmasin diye.acken de gazi olur mu ki?

Valla yanılıyor olabilirim ama memeyi düzgün tutamayan bebekler emerken hava da yutuyorlardı. Bu yüzden az emdiğinde de gaz sancısı çekebiliyorlardı diye aklımda kalmış. Mesela biberonu ağzıyla tam kavrıyorlar haliyle hava yutmuyorlar ve daha rahat besleniyorlar ama memeyi tam kavrayamıyorsa emerken hava da yutuyorlar ve sancılanınca beslenmeyi kesiyorlar diye hatırlıyorum. Açken ağlamıyor aslında, biraz emince ağlıyor diyorsun. Belki doğru tutamıyordur memeyi? Aklıma bu gelirdi sanırım benim, belki yanılıyor da olabilirim ama :) oğlumda ilk başta yanlış tutturuyormuşum ben de, hemşire göstermişti ve o zaman söylemişti bunları. Dikkat et bakalım bi, memeyi tam kavramasını sağla belki işe yarar?

Amerikanın neresindesiniz benımde teyzemler oradalarda

Kizlar cok cok tskler suanlik bi sorun yok yuzunden bakip soylediler ilerdeki zamnalarda kromozon testi yapila bilir bende peki giremiyorum forma altan dikislerim oldugu icin sancilarim oluyo sutum yok bebek sut icmiyo hep agliyo

Türkiyedekiler bu konuda çok şanslı. Ben de yurt dışındayım, son 2 kontrolün 2 sinde de karnımı metre ile ölçtüler tansiyon kilo kontrolü bide bebeğin sadece kalp atışını dinlediler. 11 kasımda doğum yapmadıysan gel dediler. C.tesi 40 haftalık olucam inşallah, insan merak ediyor, suyum azalmış olabilir yada başka birşey. Üstelik burada nst ile ölçme de yapılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…