- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #30.001
Ay ne guzel hayırlı olsunAynen bide bugun benim dogum gunum bebegiminde o da arti bi sevinc
Bana doktor suni sancı derse epidural istiycem kendi sancım olursa gerek yok ama suni sancıya gerçekten zor diyorlar bilmiyorum tabi yaşamadan bilinmez.Teşekkür ederim. Yürüyüş yapiyorum hareketliyim ama suni sanci cok zor diyenler var doktor da normal sanciya gore zor olacak dedi. Tek korkum o kadar sancı cekip ameliyat olmak
keske ben dogursamGünaydın kızlar :) bakalım bugun kimler doguracak ? :)
Günaydın herkese yine doğum yapanlara sağlıklı uzun ömür diliyorumbiz doğuramayanlara da sancılı doğumlu günler mi dileyeyim (vakti gelenlere tabiki ) bugün 37+0 olduk artık 38 e giriş yaptım hadi hayırlısı
Yalnız benim boğazlar fena o kadar ıhlamur bal zencefil ne varsa yaptım ama bana mısın demiyo hem şişti hem de boğazda akıntı başladıyumuşasa biraz geçicek ama yumuşamıyo bile boğazım
Bebisin bas asagi mi bilmiyorum ama benimki bas gelis pozizyonunda kafasi sinirlere baski yapiyor dedi ebe bana bende de aynı problem var sol tarafimda adim atamiyorum resmen yatarken de donemiyorumKızlar 38+5 olduk bugün hamdolsun :) yalnız ben yattığımda kalkarken ve yatakta dönerken bacak aram felaket ağrıyor ağlayasım geliyorilk birkaç adımı çok zor atıyorum ..böyle olanlar var mı? Neden böyle bir acı
Bebeğin ağırlıgındanmış benim de bir haftadır varKızlar 38+5 olduk bugün hamdolsun :) yalnız ben yattığımda kalkarken ve yatakta dönerken bacak aram felaket ağrıyor ağlayasım geliyorilk birkaç adımı çok zor atıyorum ..böyle olanlar var mı? Neden böyle bir acı
Hayirli sabahlar canim. Ben ilk kizimi sunni sanciyla dogurmustum oyle dendigi gibi degil korkma, dogumum gayet guzel gecmisti.bence hic dusunup de simdiden kendini strese sokma.Merhaba kızlar. Doktor bebeğimin kilosuna 3500 gram dedi. Bu gun Hızlı kilo alıyor bu aralar. Haftaya carsamba 4 kiloya yaklasirsa suni sancı ile dogumu baslatmak zotunda kalabilirim dedi. Suni sanci ile dogum yapan var mi aranizda kızım 3 haftadir aşağıda ama gelmedi bi türlü
Canim ben de iki gun cok kotu cektim bogaz agrisini tuzlu suyla gargara cok isime yaradi. Bir de kaynatilmis suyun icine tuz koyup 15 dakika buharinda durdum . Cok gecmis olsunnGünaydın herkese yine doğum yapanlara sağlıklı uzun ömür diliyorumbiz doğuramayanlara da sancılı doğumlu günler mi dileyeyim (vakti gelenlere tabiki ) bugün 37+0 olduk artık 38 e giriş yaptım hadi hayırlısı
Yalnız benim boğazlar fena o kadar ıhlamur bal zencefil ne varsa yaptım ama bana mısın demiyo hem şişti hem de boğazda akıntı başladıyumuşasa biraz geçicek ama yumuşamıyo bile boğazım
Günaydın herkese yine doğum yapanlara sağlıklı uzun ömür diliyorumbiz doğuramayanlara da sancılı doğumlu günler mi dileyeyim (vakti gelenlere tabiki ) bugün 37+0 olduk artık 38 e giriş yaptım hadi hayırlısı
zannetmem cnm ne sikinti olck ki amac ordaki perina kaslarini gevsetmek ve daha kolay acilmayi saglamakİnternette izledim onu ama çok acayip geldi bana yani bi sıkıntıya yol açmaz mı elin direk öyle içe sokulması
Canım bu kasılma nası oluyor ki benim de 2 gündür belim agriyor dün nst temiz çıktı drum ptsi muayeneye gel bakalım dedigunaydin kizlar dogum yapan arkadaslar Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin. acikcasi bende korkuyorum suni sancidan 41 haftaya kadar dogmazssa suni sanci verecekler bende cok zor oldugunu duydum insallah kendiliginden gelir bebisler ve son 2 gundur kasilmalarim cogaldi kasilma oldugu zaman belim coj agriyor neyseki az kaldi sag salim alalimda bebegimizi gerisi onemli degil
Canım bu kasılma nası oluyor ki benim de 2 gündür belim agriyor dün nst temiz çıktı drum ptsi muayeneye gel bakalım dedigunaydin kizlar dogum yapan arkadaslar Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin. acikcasi bende korkuyorum suni sancidan 41 haftaya kadar dogmazssa suni sanci verecekler bende cok zor oldugunu duydum insallah kendiliginden gelir bebisler ve son 2 gundur kasilmalarim cogaldi kasilma oldugu zaman belim coj agriyor neyseki az kaldi sag salim alalimda bebegimizi gerisi onemli degil
Büyük ihtimalle o zaman açılma varmı diye bakar eğer var ise sancin yoksa suni sancı verebilir. Ama açılma sancı fln yoksa 40 bitene kadar bile bekleyebilir canım. Biraz da doktora bağlı ama çoğu 41 haftaya kadar bile bekletebiliyorlar suni sancı için(su gelmesi,açılma,sancı) olmadığı sürece.Kızlar bugün 38+6yiz dün nst temiz çıktı ama hiç agrimayan belim agrimaya başladı dr um ptsi muayeneye çağırdı 39+3 olcaz ptsi sancı falan yine çıkmazsa bile suni sanciyla doğuma alır mı acaba dr um ya sizce
Sana da geçmiş olsun canım tam yumurta kapıya dayanmışken hasta olmak kötü oldu bizim için bebişler korunur sen merak etme biz kendimize bakalım benceGünaydın kızlar.doktor kontrolundeyim.insalalh herşey yolundadır.
Günaydın canım.benim de boğazım fena.simdi doktora soracam antibiyotiksiz gecmicek gibi sanki.yutkunamiyorum bir türlü,gece gözümden yaşlar geldi boğaz yanmasından.bebegi de etkiler mi acaba ,en büyük korkum da o.nst de 30-40 larda sancim çıktı,önemli bir değer mi acaba.aklimda sorular doktor sırası bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?