2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)
valla bende aynı şeyi düşündüm ama yine 15 gün sonrasına verdi randevuyu 10 gün içinde tekrar muayene hakkı var ama kullanamıcaz galibao_O

kızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)
Git canim randevu al 10 gün dolmadan git Cunku 7. Haftasında bebeğimiz çok hızlı gelişirmiş git bence ama gittiğin günü birinci gün diye sayıyorlar 10. Günü o şekilde ayarla canim

valla bende aynı şeyi düşündüm ama yine 15 gün sonrasına verdi randevuyu 10 gün içinde tekrar muayene hakkı var ama kullanamıcaz galibao_O

acaba haftasından dolayı mı diyorlar yoksa tekrar muayene olsun diye mi. 10 gün içinde gidersem en geç bu cuma gitmeliyim. arada kaldım bende çok.

Git canim randevu al 10 gün dolmadan git Cunku 7. Haftasında bebeğimiz çok hızlı gelişirmiş git bence ama gittiğin günü birinci gün diye sayıyorlar 10. Günü o şekilde ayarla canim
geçen hafta çarşamba gitmiştim. bu cuma 10 günü geçmemiş oluyor değil mi?

Cok dogru söylüyorsun canım. ..gercekten güzel zaman hamişleriyiz biz :))
Yok bende yapıyorum. Yapacak bişi yok. Yarına memorialde Aydın Ilgın a randevu aldım. Aynı işyerinde çalıştığım bi arkadaşım keseyi görmüş hemde değeri benimkinden aşağı iken. Gideceğim bende hakkımda hayırlısı

Anladım tatlım inşallah bir daha görmezsin,şu progestan gerçekten çok işe yarıyor.. Imkanın varsa bütün gün yat dinlen canım, benim çok şükür çarşambadan beri kanamam olmamasına rağmen hala yatıyorum..
Eczanede çalışıyorum oturuyorum genelde çok yatma imkanım yok akşamları uzanıyorum hep

canım doktor beni 7+4 te kalp atışı için çağırdı 10 gün sonrasına ücret alıyor 90 lira bwenden bugün kontrol randevusu yazdırdım geçen hafta perşembe gittiğim için

acaba haftasından dolayı mı diyorlar yoksa tekrar muayene olsun diye mi. 10 gün içinde gidersem en geç bu cuma gitmeliyim. arada kaldım bende çok.

garanti olsun diye de geç çağırmış olabilirler. valla ben eli mahkum bekleyeceğim ayın 29unu

Duyguların dan çok mantığın ön planda gibi görünüyor mesajlarında onun için merak ettim burcunu canım. :KK66:

inan sürekli kurup durmaktansa mantıklı olmak daha iyi. yazılandan öteye geçemeyeceğiz hiçbirimiz ve iyi giden bir durumu boşa kurupta kötüye de götürebileceğimizi çok iyi biliyorum. insan psikolojisi insan beyni öyle bir şey ki bilinç altına ne atarsak o olayla karşılaşmıyacak bile olsak karşımıza çıkarıyor. burda kanama konuşuluyor aynı akşam 5 arkadaşımızın kanaması oluyor. olacağı vardı da oldu deriz dimi tabi bir yerde öyle ama inan acaba bende de olacak mı diye düşünüp üzülmenin sonucunda da oluyor. hani doktorlar der ya en kötü hastalıkların en iyi ilacı moral diye o nedenle moralimizi yüksek tutmalıyız iyiye odaklanmalıyız. Hepimiz Allah'a emanetiz. içimizde olan biteni bilemiyoruz Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın bizleri. 9 aylık süreyi kendinize zindan etmeyin...

kızlar bugün bitmicek bana koku tiksintim yoktu ama şimdi o da başladı patronlar kahve içiyorlar onun kokusu geldi bayılacağım galiba berbat kokuyor burnuma:KK43:
Ayy bense kahve içmek için can atıyorum .Zaten hamile oldugumu bilmeden ilk 3 hafta kahve icimini arttirmistim :/her akşam bir kupa muhakkak nescafe mi icerdim. Çayı da bırakamiyorum kahvaltıda. .açık iki bardak içiyorum.
sıcak içecek olarak ne tuketecegimi şaşırdım. Bişeyler içmem lazim ama ne????
Siz ne içmeyi tercih ediyorsunuz kızlar? ??

Kızlar birde vitamin folikasit d3 vitamini yada omega3 gibi takviyeler kullanıyor musunuz???
Hiç doktoru öneren varmı? ??:KK51:

folik trio kullanıyorum günde 3 defa
Bana da içinde hem EPA DHA ,hem vitamin kompleksi, hemde folikasit içeren Genesis max i önerdi dr.um.
D vitamini eksikliği bebekte birçok soruna yol aciyormus. D 3 vermedi Dr ama ölçüm de yaptirmadi. d vitamini eksiğim olduğuna eminim.Dr uma sormadan kullanmayayim diyorum ama okuduğum bilgilerden sonra içimde hiç rahat değil.

Ayy bense kahve içmek için can atıyorum .Zaten hamile oldugumu bilmeden ilk 3 hafta kahve icimini arttirmistim :/her akşam bir kupa muhakkak nescafe mi icerdim. Çayı da bırakamiyorum kahvaltıda. .açık iki bardak içiyorum.
sıcak içecek olarak ne tuketecegimi şaşırdım. Bişeyler içmem lazim ama ne????
Siz ne içmeyi tercih ediyorsunuz kızlar? ??
ben şimdi bir bardak açık çay aldım beyaz leblebimin yanında içiyorum dünde süt istemedi canım kuşburnu çayı içtim bir fincan. abartılmadığı sürece zarar olmaz heralde çok kasmamak lazım ilk haftalar heyecan yaptık ama inşallah 9 ay boyunca alışırız:KK48: ama koku olayı berbatmış yanımda kokulu kolonyam vardı onu sürdüm şu an ellerimi bileklerimden kesmek istiyorum:KK43:

Kızlar birde vitamin folikasit d3 vitamini yada omega3 gibi takviyeler kullanıyor musunuz???
Hiç doktoru öneren varmı? ??:KK51:
folik asit başladın mı diye sordu folik trio içiyorum dedim tamam dedi. ama kalp atışını duymaya gidince soracağım demir eksikliğimin olmadığını söyledi sadece olsa takviye verirdi heralde et balık tüketmemi söyledi zaten şükür yiyorum onları ama mesela balık hiç yiyemeyenlere kesin veriyorlar omega3 falan

X