2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım şimdi araştırdım. 1000 IU=25mcg imiş.
Yanı @MinikKelebegimm e verilen 3000IU=75mcg oluyor.
Benim aldigim dvit3 50000IU=1250mcg=125mg ...benim ki çok yaa. ..kullanmiyayim bari. .yada Dr a gidene kadar2-3damla kullanıyim. ..
Senin 7,5mcg az görünüyor ama tabi neye göre az:)ölçüm yapılmadan bilemeyiz. Belkide hiç almak gerekmiyordur.
He bide d vit. Çeşitleri var tabi işin içinde :/
bana d vitamini testide yapılmadı. folik asitimin içinde var öylelikle alıyorum yani vücuduma. dur onuda sorayım bakalım ne dicek:KK48: şimdi kutusuna baktım bende 300 IU=7,5 mcg diyor:kahve:

Tüp benek transfer 23 şubat
tüp bebekten çok anlamam ama kaçıncı gün transferi olduğu da önemli sizde çünkü bizim yumurta çatlıyor atıyorum 6 günde dölleniyorsa size mesela 6. gün transferi döllenmiş olarak koyuluyor dimi?o nedenle senin hesabından önde olması normal. bence kalp atışı için gittiğinde sor bakalım doktoruna

Bu D-biotin nedir bilen varmı? ??
Biotin mi ??biotin in bi çeşidi mi?yoksa D vitamini yle alakası varmı? ??
Hiç bişey bulamadım :/

Eklentiler

• 20170320_150936.jpg
    20170320_150936.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 16
merhaba kızlar,
hamişlere toptan hayırlı olsun, umarım herkes sağ salim meleğini kucağına alır. :emir_bebek::anneadayı::anne:
Eğer bi değişiklik olmazsa sanırım ben de topiğinize katılmak üzereyim. Tabi doktora gidip kalp atışlarını görene kadar hamiş saymıyorum kendimi ve bir de alışma daha doğrusu ilk şoku atlatma süreci var. Hiç uyumayan 10 aylık bir bebekle sabah sabah çift çizgi şokunu atlatır atlatmaz doktora gidip tescillemeyi düşünüyorum. :eek::KK53:

bu arada sevgili bir garip oblomov bir garip oblomov beni de uygun bir zamanda listeye ekleyebilir misin?
yaş 35, sat 18 şubat, tahmini doğum tarihi 25 kasım, 2. çocuk ve 56,5 kilo :confused:

merhaba kızlar,
hamişlere toptan hayırlı olsun, umarım herkes sağ salim meleğini kucağına alır. :emir_bebek::anneadayı::anne:
Eğer bi değişiklik olmazsa sanırım ben de topiğinize katılmak üzereyim. Tabi doktora gidip kalp atışlarını görene kadar hamiş saymıyorum kendimi ve bir de alışma daha doğrusu ilk şoku atlatma süreci var. Hiç uyumayan 10 aylık bir bebekle sabah sabah çift çizgi şokunu atlatır atlatmaz doktora gidip tescillemeyi düşünüyorum. :eek::KK53:

bu arada sevgili bir garip oblomov bir garip oblomov beni de uygun bir zamanda listeye ekleyebilir misin?
yaş 35, sat 18 şubat, tahmini doğum tarihi 25 kasım, 2. çocuk ve 56,5 kilo :confused:

hemen ekliyorum canım hayırlısı olsun inşallah aramıza hoşgeldin:KK200:

Canım şimdi araştırdım. 1000 IU=25mcg imiş.
Yanı @MinikKelebegimm e verilen 3000IU=75mcg oluyor.
Benim aldigim dvit3 50000IU=1250mcg=125mg ...benim ki çok yaa. ..kullanmiyayim bari. .yada Dr a gidene kadar2-3damla kullanıyim. ..
Senin 7,5mcg az görünüyor ama tabi neye göre az:)ölçüm yapılmadan bilemeyiz. Belkide hiç almak gerekmiyordur.
He bide d vit. Çeşitleri var tabi işin içinde :/
Canım benimki de vitamind 1000 lik yazıyor

merhaba kızlar,

Hayırlı olsun canım hoşgeldin. ..arası bayagi az bebelerin:)ikiz gibi büyürler ne güzel. ..

kızlar ben berbatım ya ağzımın hiç tadı kalmadı afedersiniz kendi tükürüğüm bile acı geliyor deneyimlilerden böyle bişi yaşayan var mı? meyve suyu gittim aldım küçük paketlerden zor içtim o bile berbat geldi. ilk haftalardaki bulantımın gözünü seveyim onlar hiçbir şeymiş. boğaz şişer hasta olursun da ağzının tadı kalmaz ya aynen öyleyim :KK43:

kızlar ben berbatım ya ağzımın hiç tadı kalmadı afedersiniz kendi tükürüğüm bile acı geliyor deneyimlilerden böyle bişi yaşayan var mı? meyve suyu gittim aldım küçük paketlerden zor içtim o bile berbat geldi. ilk haftalardaki bulantımın gözünü seveyim onlar hiçbir şeymiş. boğaz şişer hasta olursun da ağzının tadı kalmaz ya aynen öyleyim :KK43:

Canım seni çok iyi anlıyorum benim oğlanda 6 ay sürdü bulantılarım serımla yaşadım 4 kilo verdim su içsem çıkarıyordum rabbim yadımcın olsun hiç aç kalmamaya çalış aç kaldıkça daha çok bulantın olur

Bende yarin yaptircam rubella ve toxo yu disarda yaptiriyoruz di mi sadece fiyatlari biliyomusunuz
canım ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım. Aile hekimi kendi yaptırdı. Ama şehir şehir değişiyormu bilmiyorum. Hatta kendi doktorumun muaynanesi var. Hastanede çalışmıyor kendisi. O bana aile hekimine git onlar yapıyor dışarda boşa para verme dedi.

X