2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar testlerinizi nerde yaptırdınız. sağlıkocağına gittim şimdi amahepsi yapılmadı. toxosplasma ve rubella (yanlış yazmış olabilirim) birde idrar testini yaptıramadım. çalışıyorum da izin almak zor. bugün hallederim zannediyordum.
neden sağlık ocağı gibi imkanları kısıtlı bir yere gidiyorsunuz ki devlet hastaneleri hepsi olmasa da bir çoğunu yapıyor ben özelde 60 liralık bir kısmını yaptırdım 1200 liralardan bahsediliyor daha ilk başta bu kadar masraf yorar insanı

Embriyoyu gordunuz yani? Cihaz farki olabilir mi acaba?
embriyo falan demedi kesen gayet güzel haftasıyla uyumlu kesen olması gerektiği gibi rahmin yukarısına yerleşmiş kanama vs görünmüyor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sadece ya da heyecandan benim duyduklarım bunlardı:KK48: valla sizin akılınıza nasıl geliyor bunlar ben sorcaklarımı bile heyecandan unutuyorum:KK53:

neden sağlık ocağı gibi imkanları kısıtlı bir yere gidiyorsunuz ki devlet hastaneleri hepsi olmasa da bir çoğunu yapıyor ben özelde 60 liralık bir kısmını yaptırdım 1200 liralardan bahsediliyor daha ilk başta bu kadar masraf yorar insanı

geçen hafta devlete gittim yapmadı dr. kendi dr um da sağlıkocakları dayapıyor oraya yaptır hem gebelik kaydı yaparlar demişti. kan testlerinin çoğunu yaptı. rubellave tokoplasma hariç. idrar kaldı birde.

embriyo falan demedi kesen gayet güzel haftasıyla uyumlu kesen olması gerektiği gibi rahmin yukarısına yerleşmiş kanama vs görünmüyor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sadece ya da heyecandan benim duyduklarım bunlardı:KK48: valla sizin akılınıza nasıl geliyor bunlar ben sorcaklarımı bile heyecandan unutuyorum:KK53:
Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..

arkadaslar bugun keseyi gördüm nihayet doktor pek birsey söylemedi 8 mm boyunda kesen var dedi sizce kalp atısı icin ne zaman gitmeliyim

gün vermedi mi doktor şu gün gel diye. beni 15gün sonrası için çağırdı sende öyle yap.

KIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür

canım çok sevindim ilacını kullan dinlen bol bol

Burada yazıyoruz ya kafamızda da kuruyoruz kötü senaryoyu. Boş gebelik , dış gebelik mol gebelik. Ekmeği suyu varsa her türlü gelecek evlatlarımız. Sabır etmemiz lazım demek

Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..
Bu korkuları yaşamayan varmı arkadaşlar aranızda? ?eşim çok olumsuz düşündüğümü ve benim normal bir psikoloji içinde olmadığımı düşünüyor da :))
Bunlar hep gebeliği erken öğrenmenin dezavantajlari :/

Canım ovu Testlerde ilk çift çizgiyi 28 Şubatta gördüm.( Ama ayıptır söylemesi 27 subat ve 1 Martta iliskiye girdik)1 Martta çift çizgi dahada koyulasti ve akşamına acayip derecede bir bel ,kasık, karın agrisiyla yatak döşek yattım. O akşam sanırım ya yeni yumurtluyordum yada döllenme gerçekleşiyordu ...
Ama hcg değerlerimde günlere göre bayağı yüksek çıkmıştı yani döllenme 28 Şubat olmuş gibi uyumluydu...ne bileyim ya kafa karmakarışık. .artık cumayi bekliyorum.Dr ultrason ölçümünde günü gününe söylüyor demi?
Canım o tarihlerde ilişki yaşanmış ama döllenme zamanı Mart'a geliyor o yüzden mart olarak hesapla canım çünkü ilişki olur olmaz hamile kalmıyoruz ki

Benim yaş oto.yaş hesaplama motorlarında 37 çıkıyor. Yani 37 yaş 9 aylığım :))
Ama geçen gün devlet hastanesi test kağıdında yaşım 38 yazıyordu. Yine kafam karıştı haliyle :)))

Rus takvimine bakmadım ama Cine göre 37 yasindaysam kız, 38 yasindaysam erkek :)))))

Gözün aydın canımmm :)

Canım çok sevindim darısı goreymeyenlerin başına insaAllah :dua:
amin imşallah canımmm

Hadi gözün aydın canım, bugün 3 te benimde randevum var bakalım inşallah bende görebilirim, 6+3'üm sen kaçtın?

canım 5+4 üm ben bugün gördük çok şükür akşam hiç uyumadım ya bi şey olduysa diye iyimiş çok şükür
Evet dışarda yapılıyor, ayrı ayrı fiyat bilmiyorum ben tüm testlerimi dışarda yaptırdım toplam 1200 civarı tuttu.

gün vermedi mi doktor şu gün gel diye. beni 15gün sonrası için çağırdı sende öyle yap.

canım çok sevindim ilacını kullan dinlen bol bol
canım benim tşk ederim rabbim evlatlarımızı korusun

tşk ederim canım 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz işte bakalım

Benim yaş oto.yaş hesaplama motorlarında 37 çıkıyor. Yani 37 yaş 9 aylığım :))
Ama geçen gün devlet hastanesi test kağıdında yaşım 38 yazıyordu. Yine kafam karıştı haliyle :)))

Rus takvimine bakmadım ama Cine göre 37 yasindaysam kız, 38 yasindaysam erkek :)))))
şu an 37 yaşındasın sen olarak 38 olsan bile ay olarak girmemişsin.

X