2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar günaydın bugün tahlil sonuçlarımı aldım da hastaneden. anti rubella igg ne demek 65 çıkmış değeri ama normal mi ben anlamadım pek ??

canım mide bulantısı için yaptığın bir şey var mı,iş yerine geldim çok fenayım da:KK43:
canım ben bu hamileliğimde bulantı yaşamadım ama ilk hamileliğimde yataktan kalkmadfan önce ya bi avuç beyaz leblebi ya da çubuk kraker yiyip 5 dakika yattıktan sonra öyle kalkıyordum
ne ilaçlar kullandım neler yaptıysam kurtulamadım sadece bunlar işe yaradı

Gunaydin kizlar
Bulanti kusma beni mahfetti gunluk hayatim felc oldu valla her yolu denedim.hic bi ise yaramadi bi tek ayva kaldi onu deniycem bugun

canım ben bu hamileliğimde bulantı yaşamadım ama ilk hamileliğimde yataktan kalkmadfan önce ya bi avuç beyaz leblebi ya da çubuk kraker yiyip 5 dakika yattıktan sonra öyle kalkıyordum
ne ilaçlar kullandım neler yaptıysam kurtulamadım sadece bunlar işe yaradı
Ben krakeride kusuyorum ya beyaz leblebise cok fazla gaz yapti

Günaydın hanımlar. Yine bir ptesi sabahı ve işe gidecekler var. Umarım bu hafta bizim için bir çok güzel şeye vesile olur.
Hergün kese görünecekmi içinde bebek varmı kalbi atarmı diye düşünmekten helak oldum. Biliyorum stres çok fena ama napayım:KK43: Allah bana yardım etsin. Çarşamba randevum var ama ben bugün çekmek için elimden geleni yapacağım....
Günaydın. ...aynı haftada ve psikolojik olarak ayni durumdayiz canım. .benimde randevum Cuma ...geçmiyor zaman :KK43:

Gunaydin kizlar
Bulanti kusma beni mahfetti gunluk hayatim felc oldu valla her yolu denedim.hic bi ise yaramadi bi tek ayva kaldi onu deniycem bugun
Günaydın. ..canını sıkmak istemem ama böyle yoğun bulantı yaşayanlara hicbirsey care olmuyor.ben ilk hamileligim de bir yudum dahi birsey yiyip icemiyordum herseyi denemistim ama nafileydi. ..çok iyi bilirim o bulantilari yani gercekten cok zor.hiç beslenememe durumuna gelirsen Dr unla görüş canım. Bebeğinin beslenmesi için serum verecektir.Hersey bebeklerimiz için katlanacagiz artık. . Geçmiş olsun. ..

Kızlar şu cinsiyet hesaplama işini ben yapamiyorum:KK43:çünki hamile kaldığım gün iki ay da olabilir.yani ya 28 Şubat yada 1 Mart :KK43:
Ama rüyamda 3 tane serçe gordum. Anlamına baktım şimdi erkek çocuk muş ilginç. ..
Dün akşamdan beri cinsiyet hesaplamaya çalışırken burda Rabbim işaretini gönderdi sanırım ; )

Kızlar şu cinsiyet hesaplama işini ben yapamiyorum:KK43:çünki hamile kaldığım gün iki ay da olabilir.yani ya 28 Şubat yada 1 Mart :KK43:
Ama rüyamda 3 tane serçe gordum. Anlamına baktım şimdi erkek çocuk muş ilginç. ..
Dün akşamdan beri cinsiyet hesaplamaya çalışırken burda Rabbim işaretini gönderdi sanırım ; )
Cin takvimi.diye arat otomatik hesapliyo benimde erkek gorunuyo

Cin takvimi.diye arat otomatik hesapliyo benimde erkek gorunuyo
Yok Çin takvimini değil arkadaşların dün yaptığı hesap yöntemini kastettim canım.
Hani şu( annenin hamile kaldığı yaş +hamile kaldığı ay)-9=sonuç tek sayı çıkarsa erkek, çift sayı çıkarsa kızmış. :KK66:
Zaten hamile kaldığım ayı bilmiyorum.28 Şubatta olabilir 1 martta. Çin takviminde Şubata mi bakicam Marta mi:/???
Şubat erkek, Mart kız görünüyor. Yani bir gün farkla belirsizlik sürüyor. .:)
Rabbim içimi biliyor bir oğlum var hiç kız kardeşim yok, annemlede aram çok iyi olmadı bugüne kadar. ..Kiz istiyoruz ama Rabbim den hayırlısıni sağlıklı sini diliyorum.Ne nasip ederse elbet kabûlum...

Son düzenleme:
Yok Çin takvimini değil arkadaşların dün yaptığı hesap yöntemini kastettim canım.
Hani şu( annenin hamile kaldığı yaş +hamile kaldığı ay)-9=sonuç tek sayı çıkarsa erkek, çift sayı çıkarsa kızmış. :KK66:
Zaten hamile kaldığım ayı bilmiyorum.28 Şubatta olabilir 1 martta. Çin takviminde Şubata mi bakicam Marta mi:/???
Rabbim içimi biliyor bir oğlum var hiç kız kardeşim yok, annemlede aram çok iyi olmadı bugüne kadar. ..Kiz istiyoruz ama Rabbim den hayırlısıni sağlıklı sini diliyorum.Ne nasip ederse elbet kabûlum...
Sat ne zaman canım

Rabbim gonlune gore versin insallah saglikla sihhatle erkekse 3 aydan sonra gorunuyo zaten

X