- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.141
Bugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazdan dolayida bence sislik var bendede mide gobek bir.oldu resmenGunaydin canim ayni durumdayiz hem gerginlik hem aci hem sislik. Daha once de bahsetmistim kizima hamileyken 3 aylikken gobegim boyleydi. Bunda daha simdiden acayip sisti. Sonunu dusunemiyorum.
İyi haberlerini bekliyoruz şekerim, tahmini kaç haftalık?Bugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)
Kızlar şu bulantıya acayip takmis durumdayim neden bulantim yok diye diye bi hal oldum yaa
Herkese merhabaa :))) kan degerlerime gore hamileyimm cumartesi randevum var tekrardan daha once iki dusuk yasadigim icin biraz endiseliyimm rabbim hepimizin yardimcisi olsunn :)
Bugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)
Amiiiinnnn canım benim insaAlahAmiin insallah canimmm :) bu sureci beraberce atlatiriz insallah...
pozitif pozitif :)))
Anladım şekerim, hadi bakalım doktora git gel de yaz hemen buraya merakta bırakma biziss_sinem teşekkür ederim canim 5+3 oluyoruz USG ye göre maalesef sat bilmediğim için sadece ultrason hesaplamasına göre gidiyorum ilerde gerçi degisecek haftalar bebeğin kilosuna boyuna göre şu kadar haftalık görünüyor diyorlar en iyisi kendime sat belirleyeyim şimdiden MinikKelebegimm teşekkür ederim canım benimde eşim çalışıyor saat 16.00 a kadar. arabamız burda olsaydi is çıkışı ggidebilirdik onla doktor saat akşam beşe kadar çalışıyor artık şehir otobusuyle gidip geleceğim bı sure hiç sevmem ama bebiş için deger tüm zorlu sartlar :)
Progestanin yan etkisi neymis ki... Bir cok kisi kullaniyor...Ben dupfhaston kullaniyorum sabah aksam bu da.progestan aslinda ama doktorum digerinin yan etkisi cok oldugu icin bunu verdi
kızlar ya çok kötüyüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorumbende bir abla var evlerden ırak düşman başına güya gece rüya görmüş onu anlatıyor bana nasıl moralimi bozdu hamile kadına yapılır mı bu
Benim Dr da istedi kuzum. İcin rahatsa verme ben düşünmüyorum cumaya randevu aldım insaAllah keseyi görürüz değere de o zaman bakılır herhaldeSelam hanımlar
Günaydınnnnn...
Benm dr hala beta hcg takibi istiyor. Salı kan verdim dün kan verdim ctesi de kan ver dior . Acaba hala riskli miyim. İlk değer 109 ikinci 332 çıktı. Sizce sebebi ne olabilir
Geçmiş olsun canım Rabbim sana bağışlasın evladiniSadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?
Annesi bozma moralini bebiste üzülür sonra derin derin nefes al içindeki minnacık düşünya tamam görür görmez değilde çat diye anlatılmaz ki ne biçim ablasın sen dikkat et kendine dersin nasılsın bugün dersin valla sabah sabah moral falan kalmadı
Kesinlikle
Hadi hayırli haberlerle gel inşallah canım ben de malesef tek gidiyorumBugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)
ya ne olacak sonumuzGunaydin canim ayni durumdayiz hem gerginlik hem aci hem sislik. Daha once de bahsetmistim kizima hamileyken 3 aylikken gobegim boyleydi. Bunda daha simdiden acayip sisti. Sonunu dusunemiyorum.
hayırlı haberlerle gel canımBugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)
ay bir an önce bitsin bu gaz olayıGazdan dolayida bence sislik var bendede mide gobek bir.oldu resmen
Ben krem vs kullanmayı da bıraktım çok çalarsa ellerim zeytinyağı kullanırımbence de en iyisi doğal ürünler
Evet canim insallah biz sansli kesimizdircanım oğlumda 6 ay bulantı çetim bunda tık yok aman maşallah diyelim çok zor bi durum yaşayan bilir sakın takma
Bugun 7+1im çok şükür. Sanirim 6.haftada basliyo genelde. Şükür iyiyim canim sali aksam randevum heyecan cook:) sen nasilsin neler yapiyosun?Herkeste olmaz ki canım dua ette olmasın
Ama bazen geçte başlayabiliyor bulantılar inşallah sende olmaz
Nasılsın canım bu arada randevun ne zaman
Şu evhamı bi atabilsem keyfe basliycamda:) haklisin canim her halimize bin şükür Allaha emanet bebeklerimiz.Sukretmelisin haline bulantı cekenler ne durumdalar haberin var mi. Belani mi ariyon bosver bulantiyi keyfine bak hamilelegin tadini cikar.
Hayirli olsun canim. Insallah acin tekrarlanmaz rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder. Hosgeldin aramiza.
[
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Bende hep esimle gitmistim oncekinde ama bende bunda hep tek gitmek zorundayım.