2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba kızlar. sadece ise gidip gelebiliyorum..ne evle ne oglumla bile ilgilenemiyorum. hasta oldum bide iki gundur.

carsamba doktora.gittim
embriyo olusmus dedi. hareket.ediyordu
.kalp atisini da duyduk. sesini de acti dinledim. kanamam cok sukur daha devam etmedi. kirmizi olmasi sebebiyle dr devam ederse.progestan kullanmak gerekir gelirsin hemen demisti. ilk dusugumde progestan onermemisti. heralde kalp atisi duyulmadigindan o donem oyle yapmisti. kese duzenliymis. simdilik bi sıkıntı yok. dinlen dedi. is disinda dinleniyorum.
Öncelikle geçmiş olsun şekerim, diğer taraftan çok sevindim senin adına, umarım görmeyiz bi daha kırmızıları..

Simdi mi kullanmaya başlamak lazım

Ne zaman başladın canım kakao yağı normal yağ gibi mi emilimi nası ki kullanışlı açısından yani
Kilo almaya başladıkça 3. Ay gibi başladım. Elime katı kalde nohut kadar alıyordum, elin sıcaklığı ile zeytinyağı gibi cıvıklaşıyor sürüyorsunuz. Vücut emiyor zaten silmeye yıkamaya gerek yok. Zaten çatlamamak için tek şart vücudu nemli tutmak, susuz kalırsa toprak gibi çatlar. Bol bol su içip, günde 2 kez duş almış duştan sonra da kakao yağı sürüp yatmıştım ya da ne işim varsa knu yapmıştım. Zaten beyaz çikolata gibi kokuyor ve dediğim gibi aktarlarda 5-10 liralık bir şey.

ss_sinem ss_sinem tesekkurler. ins gormeyiz.kimse gormez
izne ayrilip dinlenmeyi planliyordum ama is yerim sıkıntı cikariyor. bulanti zamanlarini olsun evde gecirebilsem. uykular yetmiyor zaten. kanamam olursa rapor alcam artik. riske atmayayim.

Kilo almaya başladıkça 3. Ay gibi başladım. Elime katı kalde nohut kadar alıyordum, elin sıcaklığı ile zeytinyağı gibi cıvıklaşıyor sürüyorsunuz. Vücut emiyor zaten silmeye yıkamaya gerek yok. Zaten çatlamamak için tek şart vücudu nemli tutmak, susuz kalırsa toprak gibi çatlar. Bol bol su içip, günde 2 kez duş almış duştan sonra da kakao yağı sürüp yatmıştım ya da ne işim varsa knu yapmıştım. Zaten beyaz çikolata gibi kokuyor ve dediğim gibi aktarlarda 5-10 liralık bir şey.
Tesekkurler canim açıklama icin hafta sonu alayım

ss_sinem ss_sinem tesekkurler. ins gormeyiz.kimse gormez
izne ayrilip dinlenmeyi planliyordum ama is yerim sıkıntı cikariyor. bulanti zamanlarini olsun evde gecirebilsem. uykular yetmiyor zaten. kanamam olursa rapor alcam artik. riske atmayayim.
Bu 6.haftalara ne oldu bilmiyorum. Ben de ayni durumdayim. Umarim saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi kucagimiza. Allahim bu cuma saati dualarimizi kabul et...

Hastaneye geldim kizlar sanırım doktor ameliyattaymis baya kalabalık burasi en erken 14.20 de sıra varmis bakalım bekliyorum:)

Bu arada mide bulantilarim bugun başladı benimde.. otobüste benim bı on koltuğa bir genç kız oturdu baya parfüm sıkmıstı çok rahatsız etti beni o koku erken inip dolmuşa binmeyi tercih ettim ve sokaktaki lokantalarin falan önünden burnumu kapaya kapaya geçtim çok koku almaya başladım ama sobalı evlerin önünden geçince oh miss diyesim geliyordu nedense kömür kokusu hoşuma gidiyor :KK70:

belki sadece algida seciciliktir ama cok fazla kanamali hamilelik ve dusuk gozlemliyorum cevremde de. ya yediklerimiz ictiklerimiz iyice sagliksizlasiyor ve daha cok radyasyon a maruz kaliyoruz ondan..yada hep ayniydi da bize oyle geliyordur bilemiyorum.

Kızlar benim mide bulantilari bugün çok artmaya başladı ve acayip kokular rahatsız ediyor eşim yapıyor bütün yemekleri mutfaga giremiyorum yinede koku öldürcek beni sizde başladı mı koku hassasiyeti
Ah bacim ben 2 haftadir oyleym mutfagin yanindan gecemiyorm apt.dan gelen kokuat bile oldurck bni sudan baska birsey icemiyodum yataktan kalkip koltuga yatiyodum bir de asiri derece de hamilelige bagli gaz wardi karnimda deli gibi aciyodu esim.isten geldikten sonra yapiyodu yemekeri 1 ogun yiyiyodum.onu da cikartiyodm dr soyledm bulanti icin ilac yazdi onu ictigimde rahatliyorm icmezsem yine ayni oluyorm 3 kilo werdim

Çıktım kızlar biraz moralim bozuldu :KK43: düşük tehlikesi varmış progestan verdi günde iki defa alttan alicakmisim bol bol istharat ve iliski yasak dedi karından değil de alttan baktı bu sefer ama çok şükür bebisimin kalp atışını duydum USG göre bu sefer 5+6 günlük olmuşuz değişmiş şimdiden gunu 5+3 beklerken ben. Bir de kan testi istedi 4 tup kan verdim 5 gün sonra tekrar kontrol var

X