2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Herkese merhabaa :))) kan degerlerime gore hamileyimm :KK66: cumartesi randevum var tekrardan daha once iki dusuk yasadigim icin biraz endiseliyimm rabbim hepimizin yardimcisi olsunn :)
Hoşgeldin canım benim. Benimde bir kaybım var endişeniz anlıyorum
Aklıma kötüyü getirememeye çalışıyorum sende pozitif düşün bol bol dua et Rabbim büyüktü r insaAllah sağ salim kucaklarimiza alırız minnaklarimizi

Hoşgeldin canım benim. Benimde bir kaybım var endişeniz anlıyorum
Aklıma kötüyü getirememeye çalışıyorum sende pozitif düşün bol bol dua et Rabbim büyüktü r insaAllah sağ salim kucaklarimiza alırız minnaklarimizi

Amiin insallah canimmm :) bu sureci beraberce atlatiriz insallah...

pozitif pozitif :)))

Herkese merhabaa :))) kan degerlerime gore hamileyimm :KK66: cumartesi randevum var tekrardan daha once iki dusuk yasadigim icin biraz endiseliyimm rabbim hepimizin yardimcisi olsunn :)
Günaydın canım, tebrik ederim, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur.. Önceki kayıpların için üzüldüm, acaba sebepleri neydi?

Bir hafta ban yedim uzaktan takip ettim sizleri ama yazamadım.
Cumartesi ilk doktor kontrolüne gittim, 4+5 de karından minicik bir nokta olarak gördük. Ama kafam da karıştı burada 4üncü haftada görünmez karından deniyordu, doktora sordum erken dölleme mi dedim hayır haftasına uyumlu dedi. Tahlil sonuçlarını da dün aldım, 5+3'de baya büyümüş 11 mm olmuş. Ama doktor pek de ilgilenmedi, tahlilerin güzel, her şey yolunda haftaya gel kalbine bakalım dedi geçti.
Bir de beni de eklermisin oblomovcuğum. Yaş 31, ilk bebek, sat 6.02.2017, kilom 68-70 arasıdır muhtelemen, Şehir olarak şu an Konya'dayız ama Eskişehir'e taşınıyoruz orada doğacak inşallah.

Cumartesi ilk doktor kontrolüne gittim, 4+5 de karından minicik bir nokta olarak gördük. Ama kafam da karıştı burada 4üncü haftada görünmez karından deniyordu, doktora sordum erken dölleme mi dedim hayır haftasına uyumlu dedi. Tahlil sonuçlarını da dün aldım, 5+3'de baya büyümüş 11 mm olmuş. Ama doktor pek de ilgilenmedi, tahlilerin güzel, her şey yolunda haftaya gel kalbine bakalım dedi geçti.
Bir de beni de eklermisin oblomovcuğum. Yaş 31, ilk bebek, sat 6.02.2017, kilom 68-70 arasıdır muhtelemen, Şehir olarak şu an Konya'dayız ama Eskişehir'e taşınıyoruz orada doğacak inşallah.
Merhabaaa aramıza hoşgeldin, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı:anne:

Bu arada sen bani niye yedin ki:KK48:

Merhabalar arkadaşlar,ben de bugün öğrendim hamile olduğumuİlk hamileliğimde de böyle bir grup vardı ve her gün merakla bakıyordum.Şimdi de hemen katılmak isterim.Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

kızlar aramıza hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyeyim

:KK43:(( leblebi falan iyi diyolar yiyomusun canim. Oglunda da bulantin falan olmusmuydu.

Tereyag gibi birsey bolca surmelisn cunku gergin karin cok emiyor..biraz beklet...sinra fazlaligi sil...normal sivi yag gibi degil kivami..tereyagi gibi. O yuzden vucut hepsini emmiyor

Kizlar bu kakao yagini vucut emmiyo mu. Peceteyle silin denilmis. Geri sileceksek nasil is goruyoo zaman.

günaydın kızlar
kızlar benim karnım şişti resmen 4 aylık hamile gibiyim siz ne durumdasınız?

Selam hanımlar
Günaydınnnnn...
Benm dr hala beta hcg takibi istiyor. Salı kan verdim dün kan verdim ctesi de kan ver dior . Acaba hala riskli miyim. İlk değer 109 ikinci 332 çıktı. Sizce sebebi ne olabilir

Selam hanımlar
Günaydınnnnn...
Benm dr hala beta hcg takibi istiyor. Salı kan verdim dün kan verdim ctesi de kan ver dior . Acaba hala riskli miyim. İlk değer 109 ikinci 332 çıktı. Sizce sebebi ne olabilir
Yok canim riskli olduğunu düşünme o sayının düzenli artması lazım o yuzden demiştir benim doktorum da ara ara takip edelim dedi değerim en son 991 olduğunda kan vermeyi bıraktım
Bir hafta sonta keseyi görmeye gittim

X