- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.181
Yine otobüs bekliyorum ve yağmura yakalandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde tawsiye uzerine aldm bio oilbirde şimdi aklıma geldi bio-oil i de çok öneriyorlar kızlar instagram kullandığım zamanlarda hep görüyordum çok memnun olan varmış
Çok sevindim canım bende haftaya cumaya randevu aldım 5+2olacagim nasipse o gün İNŞALLAH ben de keseyi görürüm hayırla sağlıcaklaKızlar keseyi gorduk çok şükür kalp için erken dedi 5+3 falan görünüyor dedi haftaya tekrar GİDİCEM insallah kalbi de duyarız
Kızlar keseyi gorduk çok şükür kalp için erken dedi 5+3 falan görünüyor dedi haftaya tekrar GİDİCEM insallah kalbi de duyarız
Ay Allahım bana da nasip etsin inşallah 5+2 ye randevu aldım dualarınıza talibimcanım çok sevindim hayırlısı olsun keseyi görenler kervanına hoşgeldin
Anladım canım Allah sağlıklı bi gebelik sonunda bebisini kucağına almayı nasip etsin kusura bakma soruyorum ama önceki gebeliklerinde herhangi bir belirti var mıydı yani nasıl anlaşıldı pıhtılaşma olduğu?Genetik olarak kan pihtilasmasi cikti csnim cleaxane 0.6 igne kullaniyorun hergun bu defa
yasemin1984 tatlım doğum sigortasıyla neyi kastediyorsun? eğer özel sağlık sigortalarının içinde olan doğum sigortasından bahsediyorsan neden yapmasınlar ki?
bende 5+2de gördüm canım inşallah sende göreceksinAy Allahım bana da nasip etsin inşallah 5+2 ye randevu aldım dualarınıza talibim
Bence de tatlım rapor alabiliyosan mutlaka almalısın,ss_sinem tesekkurler. ins gormeyiz.kimse gormez
izne ayrilip dinlenmeyi planliyordum ama is yerim sıkıntı cikariyor. bulanti zamanlarini olsun evde gecirebilsem. uykular yetmiyor zaten. kanamam olursa rapor alcam artik. riske atmayayim.
İnşallah canım sağolasınÇok sevindim canım bende haftaya cumaya randevu aldım 5+2olacagim nasipse o gün İNŞALLAH ben de keseyi görürüm hayırla sağlıcakla
Hosbuldukkkk canımcanım çok sevindim hayırlısı olsun keseyi görenler kervanına hoşgeldin
hımm hamile kalmadan önce yapılıyordur dimi bak onu hiç düşünmemiştim ben. ama bence sen yinede bir sorCANIM HAmileyken genelde yapmıyorlar yaptıran var mı diye merake ttim özel hastanede baya bi indireme denk geliyor çünkü
hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldinMerhaba anne adayları. Bende bugün bu güzel haberi almış bulunmaktayım. Allah hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.