2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın canlar nasılsınız
Güne fena başladım tiksinmeye başladım bişeylerden aklıma geldikçe bile bi tuhaf oluyorum :KK47:
Menü paylaşmıcam kızlar kendi kendime yaparım bişeyler artık :)

Sadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?

Günaydın kızlar, 7. Haftama geldim bulantısız bir şekilde çok şükür.. Ama okadar halsizimki gözlerimi zor açıyorum resmen. Bu sabah uyanır uyanmaz canım ilk kez bişey çekti bu arada.

kızlar ya çok kötüyüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:KK42:bende bir abla var evlerden ırak düşman başına güya gece rüya görmüş onu anlatıyor bana nasıl moralimi bozdu hamile kadına yapılır mı bu
Hayır olsun şekerim ne görmüş ki? Bu arada rüyaların iyi ve kötü2yorumu olur ve herzaman iyiye yorulmalidir..

günaydın kızlar
kızlar benim karnım şişti resmen 4 aylık hamile gibiyim siz ne durumdasınız?
Gunaydin canim ayni durumdayiz hem gerginlik hem aci hem sislik. Daha once de bahsetmistim kizima hamileyken 3 aylikken gobegim boyleydi. Bunda daha simdiden acayip sisti. Sonunu dusunemiyorum.:KK43:

Sadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?
Ben dupfhaston kullaniyorum sabah aksam bu da.progestan aslinda ama doktorum digerinin yan etkisi cok oldugu icin bunu verdi

X